Forevig årets høydepunkter i en CEWE FOTOBOK

Gjenopplev årets store og små øyeblikk med en CEWE FOTOBOK som årbok. Når du samler de beste bildene fra hver måned i en CEWE FOTOBOK, har du alle årets høydepunkter rett i nærheten, og du kan lett se tilbake på dine fineste øyeblikk fra 2018.

Gjenopplev de beste øyeblikkene fra 2018
Med smarttelefoner og nettbrett har du alltid et kamera tilgjengelig, så det er raskt og enkelt å ta bilder av livets både store og små øyeblikk. Noen ganger drukner de fineste øyeblikkene fra året i alle bildene på telefonen, kameraet eller pc-en. Du kan gi bildene dine den plassen de fortjener i en CEWE FOTOBOK: Du velger ut yndlingsbildene dine fra hver måned og foreviger på den måten årets viktigste høydepunkter i en flott og innbydende årbok.

En årbok trenger ikke bare dokumentere de store begivenhetene og milepælene som et bryllup, barnedåp og store ferier, den er også perfekt til å dokumentere hverdagens små øyeblikk. Du gir fotobokens sider en ekstra dimensjon hvis du legger til små tekster som historier fra hverdagen, sitater som barnas morsomme gullkorn eller barnets første ord. Tekstene kan både gjengi stemningen fra øyeblikket hvor bildene ble tatt, men også sikre at hverdagens morsomme innslag blir husket lenge etter. Men det er ikke bare årboken som får deg til å huske årets små og store opplevelser – også det å sitte og velge ut bildene dine og designe årboken byr på tilbakeblikk og koselige stunder.

Miriam Schjetlein fra Oslo samler hvert år bildene sine i en CEWE FOTOBOK: ”Idéen med å lage årbøker kommer fra det at jeg tar mye bilder i hverdagen, og det er en fin måte å ta vare på de hverdagsminnene som betyr så mye for meg,” uttaler Miriam. Hun mener også at årbøkene hjelper de to barna hennes til å fastholde barndomsminnene sine. Når barna sitter og blar, kommer de plutselig på en opplevelse de hadde glemt. Årbøker er en god måte å dokumentere familiens historie på.

Årboken – en CEWE FOTOBOK med mange designmuligheter
Der er mange fordeler ved å lage en årbok. Du trenger ikke rote gjennom massevis av bildemapper på pc-en eller mobilen hver gang du vil se årets høydepunkter. Du kan i stedet lage en fysisk bok i flott kvalitet, som du kan nyte å kikke i over en kopp kaffe eller samles rundt med familie og venner når de kommer på besøk. En årbok gir mulighet for at dere kan minnes årets begivenheter sammen. Årets små og store høydepunkter blir samlet i en flott fotobok, som du selv kan designe så den passer perfekt til stilen din.

Designmulighetene for en CEWE FOTOBOK er uendelige. Du kan velge mellom flere forskjellige størrelser og formater samt forskjellige kombinasjoner av innbindinger og papirtyper. I CEWEs fotoprogram kan du sette ditt helt personlige preg på fotoboken med små cliparts. Ved å legge til effektrykk i gjennomsiktig effektlakk, gull- eller sølvtrykk på forsiden, får årboken et enda mer eksklusivt utseende.

Det som får Miriam til å bruke CEWE FOTOBOK til årboken sin år etter år, er blant annet begeistringen hennes for kvaliteten: ”CEWE FOTOBOK har kjempegod kvalitet, barna kan sitte å bla i dem uten at jeg er redd for at de skal gå i stykker,” forteller hun.

Tips: Lag årboken din løpende måned etter måned. Det er koselig å slutte måneden med å gå gjennom bildene dine. Dette gjør også prosessen enklere, siden du fortsatt har månedens øyeblikk friskt i minne.

Les mer på: www.cewefotobok.no/produkter/inspirasjon/aarbok.html