Gjør skolestarten helt uforglemmelig med personlige fotoprodukter

Den første skoledagen er fylt med glede og spenning for både barn og foreldre. CEWE gir deg tips til hvordan du som forelder kan være med på å gi barnet ditt en uforglemmelig skolestart, ved hjelp av personlige fotoprodukter.

Gaveideer til en god skolestart
Med personlige fotogaver kan du helt enkelt skape glede blant familiens yngste. På cewe.no kan du for eksempel designe en helt egen matboks eller drikkeflaske med barnets favorittbilde, som han eller hun stolt kan vise frem i friminuttet. Den unike matboksen gjør at det er enkelt for barnet å kjenne igjen sin egen lunsj, slik at de ikke skjer forvekslinger av matboksene på skolen eller på SFO. Den smarte drikkeflasken vil kanskje også hjelpe barna med å drikke nok vann i løpet av skoledagen, hvor de jo ofte er mer aktiv og derfor bruker mye mer energi. Matboksene fra CEWE fås i de klassiske fargene rød, blå eller gul. Drikkeflaskene er i aluminium, slik at det holder vannet kaldt og friskt.

Du kan også bidra til en bedre skoledag med en timeplan, som barnet ditt kan bruke til å få oversikt over dagens program. Ved hjelp av fotoklistremerker fra CEWE kan barnet enkelt sette sitt eget preg på timeplanens utseende og dermed gjøre det enda mer personlig. Elevene i de større klassene bytter gjerne ut timeplanen med en spiralkalender slik at det er lettere å få oversikt over flere av hverdagens mange oppgaver, avtaler og merkedager. Du kan raskt og enkelt designe en flott og personlig spiralkalender, hvor du både kan designe for-og baksiden samt adskillige bildesider i selve kalenderen. I hjemmet kan det også være praktisk å holde oversikten over alle familiemedlemmenes planer og oppgaver i løpet av uken. Det kan du enkelt få til ved hjelp av en planleggingskalender fra CEWE, som du også kan lage helt personlig ved å dekorere den med favorittbildene dine.

I de mindre klassene er minnebøker også med på å skape glede. Her kan barna blant annet skrive viktige datoer, nåværende interesser og fremtidige håp og drømmer. Når har du bursdag? Hva gjør du på fritiden? Hva vil du bli når du blir stor? Disse spørsmålene opptar elevene, og det er fint når de personlige interessene kan bli understøttet av et bilde. Med fotoklistremerker fra CEWE, som du lager med dine egne bilder, kan både barnet ditt og alle klassekameratenes vennebøker bli enda mer personlige. Du kan bestille de praktiske selvklebende fotoklistremerkene på cewe.no, i ark med 4, 8 eller 16 bilder.

CEWE FOTOBOK foreviger skolestarten
For besteforeldrene, vennene og spesielt foreldrene er en CEWE FOTOBOK en flott måte å tenke tilbake til barnets første skoledag. Velkomsten i gymsalen, gåturen til klasserommet, det første møtet med klassekameratene og mange flere begivenheter du kan forevige i fotoboken slik at du kan oppleve dagen på nytt, år etter år. Du har utallige muligheter for hvordan du kan lage din CEWE FOTOBOK helt personlig, takket være de mange formatene, papirkvalitetene og innbindingene. Du har også mulighet for å sette inn en video fra dagen inn i fotoboken, som du kan avspille med en smarttelefon eller nettbrett ved hjelp av en QR-kode.

Les mer og bli inspirert på cewe.no