Fotobok test - vi vinner gang på gang!

Fotobok test - vi vinner gang på gang!

Last ned gratis fotoprogram

Last ned fotoprogram

også til smartphone og nettbrett

Last ned via Google Play Last ned via App Store

Vi er nr. 1 i Europa! Det er vi stolte av og veldig glade for.

Bilder har vi tatt til spesielle begivenheter og familien og venner har ofte en spesiell plass i hjertene våre. Hos CEWE vet vi hvor viktige disse minnene er for deg. Derfor benytter vi oss av det ypperste innenfor fotofremkalling, så du kan lage fotobøker.

Mer enn 80 uavhengige internasjonale tester har gjennom årene vist at våre fotobøker og vårt bestillingsprogram ganske enkelt er de beste – år etter år.


Best i test i Digital Foto 2018

I august 2018 kåret magasinet digital-foto fototjenesten til CEWE.no som best i test. Vi får den høyeste poengsummen (8,9 av 10) i forhold til de konkurrerende fototjenestene. De har testet fotoprogrammet til bestilling av fotobøker, enkeltvise papirbilder og plakater, samt kvaliteten i resultatet. De konkluderer bl.a. at "Plakat og fotobok er i absolutt toppklasse", samt: "Det svært høye generelle nivået på papirbilder, plakat og bok gjør at vi ville føle oss trygge på å bestille også andre varer fra CEWE". Du kan se testen her på digital-foto.no.


Test av fotobøker i 2017

Flere fotobøker fra store, anerkjente fotovirksomheter har i løpet av 2017 fått testet fotobøkene deres og vi har vunnet stort i flere av kategoriene.

Våre fotobøker vant testene blant annet innenfor følgende kategorier:


 • - Bildekvalitet. Kvaliteten på bildene i en CEWE FOTOBOK er uovertruffen og fargegjengivelsen og skarpheten i fargene er nærmest perfekt.
 • - Gode detaljer i bildene, slik som lysstyrke, hudtoner og fargegraderinger
 • - Bestillingsprogrammet vårt er svært brukervennlig, har et vell av designmaler og får stor ros for bilderedigeringsprogrammet vårt
 • - Flotte og robuste innbindinger
 • - Dyktig og kompetent kundeservice, som snakker norsk


CEWE er Europas førende produsent av fotobøker

Vi er en del av CEWE, som er europas førende fotoprodusent med base i Oldenburg i Nordtyskland. Vi har mer enn 50 års erfaring med å fremkalle bildene dine, og årlig fremkaller vi over 3 milliarder bilder. Så man kan jo si at vi vet hva vi snakker om.Vårt ønske om at du skal ha glede av din CEWE FOTOBOK resten av livet, gjør at vi kun benytter det ypperligste, høyteknologiske fotoutstyret til å lage fotoprodukter til deg og vi gjennomtester og kvalitetskontrollerer fotobøkene våre selv, for å kunne levere det beste av de beste.

Som en liten bonusinformasjon kan vi også fortelle deg at alle CEWE fotobøker produseres klimanøytralt og at vi har en sertifisert, bæredyktig produksjon. Dermed lider ikke klimaet under produksjonen vårVårt gratis fotoprogram hjelper deg med å lage den beste fotoboken

I bestillingsprogramet kan du tilføye ulike grafiske virkemidler til fotoboken din. Du kan tilføye bestemte farger, dersom du gjerne vil ha et fargetema eller en gjennomgående farge i boken din. Hvis du mangler en bestemt farge, som er på et av bildene dine, tar du bare fargen derfra og trekker den inn på siden. Smart? Ja, og det er mye, mye mer. Se noen av designmulighetene her: • - Vakker og uttrykksfull innbinding av fotoboken din med skrift i gull eller sølv
 • - Morsomme og dekorative illustrasjoner til enhver begivenhet
 • - Hundrevis av stilarter, bakgrunner, rammer, kanter og skygger
 • - Mulighet for å skrive direkte i boken, sette inn snakkebobler eller tekstfelter
 • - Mange ulike skrifttyper og størrelser

Og mye, mye mer.

Den beste fotoboken er den som passer til deg

Mange av våre kunder sverger til vår populære fotobok i formatet ’Stor’. Den har et klassisk A4-format som gjør at den kan brukes til svært mange anledninger. Andre kunder sverger derimot til våre store og flotte XXL – fotobøker, som også fås i panoramautgave. Andre igjen foretrekker heller å lage flere små fotobøker.

Det er også flere muligheter når det kommer til hvilken stil du gjerne vil ha i fotoboken din. Noen er svært glade i å lage og dekorere med clipart, så fotoboken blir en opplevelse uten like av farger og grafiske virkemidler. Andre lar derimot de vakre og stemningsfulle bildene snakke for seg seg selv.

Hvor vil vi med dette? Jo, vi vil rett og slett understreke at det er en fotobok som passer til alle begivenheter og til alle typer kunder. Og den beste fotoboken er tross alt den du har valgt.

Vi tester fotobokens kvalitet, farger o.a

Visste du at din CEWE FOTOBOK blir fremstilt i Europas førende fotolaboratorium? Vi har 11 høyteknologiske produksjonssites i Europa og vi benytter kun det nyeste og beste utstyret til fotofremkalling.

Vi har løpende en grundig kvalitetskontroll og test av fotobøkene og våre andre fotoprodukter.

Prisvinnende bestillingsprogram gjør fotoboken din til en lek

For å lage din CEWE FOTOBOK bør du laste ned bestillingsprogrammet vårt som du installerer på datamaskinen din. Dermed er hele CEWE fotoverden med alle dens kreative designmuligheter åpen for deg, Utover å være testvinner i diverse fotobok-tester er også bestillingsprogrammet vårt blitt testet. Vi har blant annet vunnet på følgende • • Bestillingsprogrammet vårt er på norsk og er blant annet med mange av de funksjonene du kjenner fra Word. Dermed er den enkel å finne frem i for mange
 • • Bestillingsprogrammet inneholder hundrevis av flotte maler du fritt kan bruke til å designe fotoboken din med
 • • Dessuten tilbyr den også mange forskjellige, flotte omslag/innbindinger, papirtyper og formater


Test fotoboken din

Visste du at vi har en forhåndsvisnings-funksjon i bestillingsprogrammet vårt? Når du har designet fotoboken din kan du se den i forhåndsvisning for å sjekke at alt er som det skal være. Hvis det er noe du ikke synes fungerer, eller ikke er riktig, går du bare tilbake og retter det.

Vi tilbyr 100% fornøydgaranti. Fordi CEWE vil være den beste til å lage din fotobok!


Lag din egen testvinnende fotobok


Har du fått mot til å lage din egen CEWE FOTOBOK? Det er garantert også en som passer til deg. Les mer om formater her og til hvilke anledninger du kan lage en fotobok.


CEWE har vunnet en TIPA Award

I tillegg til diverse tester har vi også vunnet den prestisjefylte, internasjonale TIPA Award for et av våre flotte designprodukter, hvor man kan fremheve elementer på fotoboken sin på en ganske spesiell måte.

TIPA står for Technical Image Press Association, som er en sammensetning av sjefredaktører fra internasjonale, førende fotomagasiner. Hvert år deles det ut priser i forskjellige kategorier, og CEWE har vunnet en innen kategorien Best Photo Print Service.

Prisen er vunnet for en av effektene i fotoprogrammet vårt, hvor man kan dekorere utvalgte elementer på fotoboken sin. Det kan for eksempel være tittelen på fotoboken eller søte og morsomme cliparts som man kan fremheve med gull eller sølvskrift samt en strukturlakk som ’løfter’ skriften litt, så den er merkbar fremhevet.

Det flotte designet kan du bruke på CEWE FOTOBOK med hardcover-omslag, og fotoboken din får straks et eksklusivt og spesielt utseende. Dermed er det enda et designelement du kan bruke til å gjøre fotoboken din til et veldig personlig og fint fotoalbum.

Du kan også lese mer om TIPA fotoprisen.

Kontakt oss:

Kan du ikke finne det du leter etter? Kontakt oss**!

Mandag til fredag | Kl. 08:30 - 18:00**
Søn: 15:00 - 21:00**

Telefon:

66 82 26 60