cewephotoaward-21

CEWE Photo Award

Som Europas ledende leverandør av fototjenester føler vi oss tradisjonelt knyttet til den kulturelle biten av fotografering. Vi medvirker til og promoterer derfor en rekke fotokonkurranser, fremfor alt den store internasjonale CEWE Photo Award.
CEWE Photo Award
CEWE Photo Award 2021

Our world is beautiful

Verdens største fotokonkurranse er på vei inn i neste runde: CEWE Photo Award har de siste årene vist at bilder, som et universalt språk, kobler sammen mennesker over hele verden. Mottoet «Our world is beautiful» skal åpne alles øyne for alt det vakre som er verdt å beskytte. Fra 18.mai 2020 vil amatører og profesjonelle fotografer ha et år på å sende inn sine favorittmotiver til CEWE Photo Award.

Delta nå
Fotokonkurranse til fordel for SOS Barnebyer

CEWE og SOS Barnebyer

Som en del av konkurransen vil CEWE donere 10 eurocents til SOS Barnebyer for hvert bilde som sendes inn. Denne uavhengige hjelpeorganisasjonen har satt seg som mål å støtte fattige og vanskeligstilte barn og fremme dem individuelt. Så med hvert opplastede bilde gjør du noe bra!

1000 premier til en verdi av 250 000 euro

Flotte premier av høy kvalitet

Etter innleveringsfristen 31.mai 2021 vil en internasjonal jury ta på seg den spennende oppgaven med å velge ut de beste bildene. Premier med en samlet verdi på over 250 000 euro venter de 1000 vinnerne. De 10 kategorivinnerne får spesiell omtale og premiering, og av disse blir en hovedvinner valgt: Disse 10 vil også motta det ettertraktede trofeet – CEWE Photo Award.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.