Årets førjulstrend 2018: Adventskalendere med personlige bilder

En adventskalender er i desember et must for de fleste barn og voksne: Den hjelper ikke bare til med å telle ned dagene til juleferien, men også til selveste julaften. En personlig kalender med ditt eget bilde og deilig sjokolade – eller små gaver – gjør førjulstiden enda morsommere.

 

Søte fristelser hver dag i adventstiden

Barna vil elske en adventskalender fylt av sjokolade med bilde av dem selv og dem de er glade i – og besteforeldrenes hjerter vil smelte, om de får en adventskalender med bilder av deres barnebarn på. En adventskalender med søte sjokoladebiter bak lukene og med et personligt bilde er en herlig mulighet til å vise dine kjære, hvor mye du setter pris på dem.

Adventskalenderne fra CEWE fremstår som både klassiske og personlige. Kalenderne er fylt med enten melkesjokoladekuler i farget sølvpapir, sjokoladepraliner fra Ferrero eller med barnas favorittbiter fra Kinder®.

Med et søtt bilde av kjæledyret, et bilde fra en felles opplevelse eller et blinkskudd av barnebarnet, vekker en CEWE-adventskalender ikke bare lysten på søtsaker, den gir samtidigt et smil rundt munnen: Kalenderen lar deg gjenoppleve gode øyeblikk. Du kan slippe kreativiteten løs og ved hjelp av personlige bilder, tekster, cliparts, rammer og masker kan du designe en helt unik kalender. Når du bruker dine egne bilder til å designe adventskalenderen, er den ikke bare en fornøyelse hver gang en ny luke åpnes – den sprer glede bare ved å se på den!

Fyll selv din adventskalender med små gaver

Det er lite som er så koselig som å få en advenstkalender, der noen har brukt tid på å kjøpe eller lage små personlige gaver for hver dag i desember. Med ”Fyll selv”-adventskalenderen fra CEWE kan du raskt og enkelt lage en kreativ adventskalender, hvor du selv bestemmer innholdet. Du designer kalenderen med ett eller flere av dine yndlingsmotiver. Den innvendige plastikkesken har plass til forskjellige små gaver: Det kan være alt fra små leker til de yngste, kosmetikkartikler til tenåringen eller selvskrevne tekster og gavekort på f.eks. kino, oppvask, støvsuging eller kafébesøk. Overrask en du er glad i med en helt personlig fyll-selv-adventskalender.

Kreativ adventskalender med CEWE CARDS

I stedet for de tradisjonelle kalenderlukene kan du også lage din egen adventskalender med 24 forskjellige kort. De daglige overraskelsene kan du tilpasse mottakeren: De kan for eksempel bestå av fine sitat, korte dikt eller originale gavekort. De fine og personlige førjulshilsningene kan festes på en snor eller på et gitter med klyper, og blir dermed til en helt unik adventskalender. CEWE CARDS tilbyr flotte juledesign, som du kan bruke til å utforme kortene akkurat slik du ønsker det. Velg ut ett eller flere favorittbilder og bruk dem til å dekorere kortene fra den 1. til den 24. desember for å gi adventskalenderen et personlig uttrykk.

Besøk cewe.no/fotokalender/adventskalendere for ytterligere information.