CEWE FOTOBOK

Fotobøker - Lag CEWE FOTOBOK på nett med tekst og bilder

CEWE FOTOBOK har 9 ulike formater du kan velge mellom:

Ta vare på minnene dine i en fotobok! Med CEWE FOTOBOK kan du få dine egne bilder og tekster trykket direkte inn i boken. Fotoboken er en videreføring av det tradisjonelle fotoalbumet, men gir et meget stilfullt og profesjonelt resultat. Med alle mulighetene som finnes i programvaren kan du lage fotoboken nøyaktig som du vil. Du setter selv inn bilder og tekster, du velger design og bakgrunner fra et rikt utvalg og legger til rammer, clip-arts m.m. etter egne ønsker.

Mange muligheter for å lage fotobøker


Du kan lage boken ved å laste ned vår gratis programvare for design og bestilling. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 75,- i rabatt på din første fotobok.

Stor

ca. 21 x 28 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.
fra 189,00 kr*

Stor Panorama

ca. 28 x 21 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.
fra 249,00 kr*

XL

ca. 30 x 30 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.
fra 499,00 kr*

XXL

ca. 28 x 36 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.
fra 699,00 kr*

XXL Panorama

ca. 38 x 29 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.
fra 799,00 kr*

Kvadratisk

ca. 21 x 21 cm. Minst 26 sider til høyst 98 sider.
fra 179,00 kr*

Kompakt Panorama

ca. 19 x 15 cm. Minst 26 sider til høyst 74 sider.
fra 149,00 kr*

Liten

ca. 14 x 13 cm. Minst 26 sider til høyst 50 sider.
fra 79,00 kr*

Mini

ca. 15 x 11 cm. Minst 26 sider til høyst 74 sider.
fra 89,00 kr*

Kids

ca. 14 x 14 cm. 22 sider.
249,00 kr*

Pure

ca. 15 x 15 cm. 22 sider.
189,00 kr*

  Få 10% rabatt på
CEWE FOTOBOK
fra 1299,-

Bruk verdikoden:

NUCFB10

Få 20% rabatt på
CEWE FOTOBOK
fra 1699,-

Bruk verdikoden:

NUCFB20

Få 30% rabatt på
CEWE FOTOBOK
fra 1999,-

Bruk verdikoden:

NUCFB30

stor ordrer
Har du en veldig stor ordre?
Har du en ordre på en verdi av minimum 5.000 kr., kontakt vennligst kundeservice og vi vil hjelpe med en god pris. Send mail til support@cewe.no eller ring på tlf. 66 82 26 60
Du kan selv lage din egen fotobok ved hjelp av programvaren vår som kan lastes ned gratis. Med alle de flotte mulighetene du har til rådighet, vil fotoboken din bli et verdig alternativ til de tradisjonelle fotoalbumene. Samtidig er det en utrolig god måte å bruke bildene dine på, slik at de ikke bare blir liggende på mobilen eller PC-en uten at du får glede av dem. En fotobok kan du lage ut fra hvilket som helst tema du har lyst til, om det er ferien din, barnedåpen, bryllupet, året som gikk eller noe helt annet. Du velger selv format, papirtype og stil, og mulighetene er mange.

Lag fotoalbum på nett


En fotobok minner mye om de tradisjonelle fotoalbumene, men har en mer personlig vri. Hvis du trenger inspirasjon for å komme i gang, har vi mange eksempler fra andre kunder som du kan kikke på og få gode ideer fra.

Forskjellige typer fotobøker


Når du skal bestille fotobok har du mange valgmuligheter for å tilpasse den til dine ønsker og behov. Her får du en oversikt over de ulike valgene du kan gjøre:

Valg av papir


 • • Fotopapir – matt eller blankt
 • • Digitaltrykk standard
 • • Digitaltrykk matt papir
 • • Digitaltrykk høyglans

Du kan også lese mer om papirtyper her.

Formater - alle best i test


 • Stor – en bestselger som passer til det meste
 • Stor Panorama – fotobok i et tverrformat
 • XL – fin og kvadratisk bok i 30 x 30 cm
 • XXL – populær til bryllupsbilder
 • XXL Panorama – ideell til storslåtte naturbilder
 • Kvadratisk – en liten kvadratisk fotobok på 21 x 21 cm
 • Kompakt panorama – en litt mindre fotobok på 19 x 15 cm med plass til et eget design
 • Liten – bok på 14 x 13 cm som alltid er enkel å ha med i veska
 • Mini – flotte bilder i praktisk størrelse, f.eks. fra ferien eller bursdagen

Vær oppmerksom på at det finnes enkelte formater som ikke kan kombineres med alle papir- og trykktypene. Fotoboken med formatet “Stor” kan trykkes på alle papirtypene, og det er en av årsakene til at nettopp denne er en bestselger.

Du kan lese mer om de ulike formatene her.

Lage bildebok: En luksus-fotobok i høy kvalitet


Alle våre CEWE fotobøker er av høy kvalitet både i trykk og finish, og vi er blitt kåret til best i test opptil flere ganger. Uansett hvilken variant du velger, vil det bli god kvalitet på resultatet, men hvis du ønsker deg en fotobok med ekstra elegant finish, anbefaler vi å velge papirtypen matt eller blankt fotopapir. Sidene i boken utformes da gjennom en mer avansert prosess, hvor de settes sømløst sammen slik at de fremstår som én flate når boken åpnes – såkalt layflat-innbinding – og boken egner seg derfor særdeles godt til panoramabilder som går over hele dobbeltsiden.

CEWE har laget fotoprodukter i 50 år, alltid med høy kvalitet, og var også de første til å introdusere fotobøker på det norske markedet. Mange kunder har gitt oss sin anmeldelse via Trustpilot, og du kan se et utvalg av dem nederst på denne siden.

Fotobok med plass til tekst


Hvis du vil supplere med beskrivende tekster til bildene dine, er det mulig å gjøre det i alle fotobøkene våre. Du kan enkelt legge til dine egne tekster samtidig som du setter inn bildene dine. Tekst er også en fin måte å bevare minnene på, og de kan utfylle bildene ved å fortelle om steder, begivenheter og detaljer som hører til.

CEWE FOTOBOK som gave


Trenger du et godt gavetips? Fotogaver sprer alltid glede, og velger du å lage en fotobok med bildene dine, finnes det mange muligheter. Du kan f.eks. lage en fotobok til besteforeldre, med bilder av barnebarnet, en til venninnen din med bilder fra utdrikningslaget hennes eller en bok til sønnen/datteren din med bilder fra konfirmasjonsdagen. De fleste har mange bilder liggende på telefonen, men det er likevel noe helt annet å få dem satt sammen til en bok.
På cewe.no finner du også en masse andre gaveideer. Lag f.eks. en fotokalender eller et lerret med bilde på. Vi har et stort utvalg, og det er enkelt å finne en gave som passer til akkurat det du trenger den til.

Kjøp en CEWE fotobok på nett med rask levering


Leveringstidene våre er avhengig av hvilken fotobok du bestiller. En CEWE fotobok XXL i panoramaformat tar lengre tid å produsere enn en heftet CEWE fotobok kvadratisk med digitaltrykk. Leveringstiden avhenger også av hvilken leveringsmåte du velger. Nøyaktig leveringstid får du oppgitt når du bestiller, men vanligvis leveres fotoboken i løpet av 2-9 virkedager.

Er du interessert i en billig fotobok?


Vi har et bredt sortiment av fotobøker med priser som varierer etter størrelse, papirvalg osv. Vår aller billigste fotobok kan du få for kun 79,95 kr. Du kan lese mer om våre fotobok tilbud.

Bærekraftig produksjon av fotobøker


Alle våre fotobøker er FSC-produsert. FSC er en internasjonal non-profit merkeordning og gis som en bekreftelse på at produktet er tilvirket under en bærekraftig prosess. Det vil si at det ikke felles mer trær enn det som kan reproduseres i forbindelse med produksjonen, samt at dyr og planteliv blir beskyttet.

100% fornøydgaranti på fotobøker


Alle våre fotobøker er av høy kvalitet. Det er viktig for oss at du er fornøyd, og derfor gir vi deg 100% fornøydgaranti på alle CEWE fotobøker. Garantien betyr at du får en ny fotobok eller pengene tilbake hvis du mot formodning ikke skulle være helt fornøyd med resultatet. Les mer om fornøydgarantien her.

Bytt ut det tradisjonelle fotoalbumet ditt med en ekte fotobok – du kommer ikke til å angre!

CEWE FOTOBOG - CEWE FOTOBOK

 

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.