CEWE feirer 50 millioner solgte eksemplarer av CEWE FOTOBOK

Det som i 2005 begynte som innovasjon, har i dag utviklet seg til å bli et av de mest populære fotoprodukter: CEWE FOTOBOK. I slutten av september ble det 50 millionte eksemplaret produsert. I Paris overrakte CEWE sammen med handelspartneren Fnac, den helt spesielle utgaven av CEWE FOTOBOK til den fornøyde kunden D. Maclere.

Emosjon møter innovasjon
For våre kunder kommer den emosjonelle og den personlige opplevelsen i første rekke når de lager et fotoprodukt. Dette gjorde seg også gjeldene hos D. Maclere, som kjøpte det 50 millionte eksemplaret av CEWE FOTOBOK. ”Jeg er sikker på at jeg vil fortsette å bla i mine fotobøker om 20 år. Det vil forundre meg hvis vennene mine ser på sine bilder på en harddisk. Papirtrykk er bare mye mer sentimentalt”, sier D. Maclere. Eksemplaret hans er basert på hans opphold i Tanzania: ”Når jeg kommer hjem fra reiser har jeg bare ét ønske: å dykke ned i bildene mine. Jeg elsker å ta bilder når jeg reiser og verdsetter å sortere de etterpå og redigere de hvis det er nødvendig.”

Ved jubileumseventet understreket Patrick Berkhouwer, som er styremedlem for Utland og Ekspansjon, CEWE FOTOBOKs betydning for virksomheten: ”CEWE FOTOBOK ble raskt flaggskipet vårt og symbolproduktet for CEWE som brand. Et brand som vi kontinuerlig investerer i, over hele Europa”. På samme måte blir CEWE FOTOBOK konstant videreutviklet, og er i dag den mest selgende fotobok i verden. Det gjelder alt fra nye papirtyper og formater, til integrerte videoer og muligheten for effektlakk på coveret. Siden i fjor ble CEWE FOTOBOK også produsert fullstendig klimanøytralt.

Europeisk suksessprodukt
Overrekkelsen av den 50 millionte utgaven av CEWE FOTOBOK i Frankrike, viser at virksomheten har utviklet seg til å være Europas førende fotoservice i løpet av årene. Administrerende direktør i CEWE Norge, Ané Gyldholm, fremhever også utviklingen CEWE FOTOBOK har opplevd som brand: ”Det er en helt fantastisk reise å være med på, og å se hvordan flere og flere lager en CEWE FOTOBOK. Det er et tegn på at vi har kunnet garantere våre kunder en høy kvalitet fra begynnelsen av og hele tiden tilpasset oss deres ønsker og behov”. Med ca. 3.500 medarbeidere opererer CEWE i dag med 24 europeiske land. Det tette samarbeidet med lokale handelspartnere spiller en sentral rolle. I 2016 leverte CEWE ca. 2,2 mrd. bilder og over 6,2 mill. CEWE FOTOBØKER, samt fotogaver til ca. 25.000 handelspartnere i Europa. I Danmark er CEWE representert ved salgsselskapet CEWE Danmark som med sine ca. 30. fastansatte har ansvaret for hele Norden. CEWE Danmark feirer i 2017 sitt 50-års jubileum.

Læs mere på www.cewefotobok.no