Derfor skal du lage invitasjoner til konfirmasjonen selv

Selv om det sikkert er juleforberedelsene som tar mest tid for øyeblikket, lurer vårens fester rett rundt hjørnet – nesten. Det er i hvert fall en god idé så smått å begynne å tenke på planleggingen av festen hvis du er en av dem som skal ha konfirmasjonsfest i 2020. Noe av det første som skal ordnes, i tillegg til hvor festen skal være, er konfirmasjonsinnbydelsene. For ingen fester uten gjester, vel? Derfor er det en god idé hvis du allerede nå begynner å gjøre deg noen tanker om hvilken type kort og invitasjoner du gjerne vil ha. Og har du bestemt deg for at det skal være noe spesielt, må du lage dem selv… ! Ta det helt med ro, det er ikke vanskelig, og selv om du ikke selv mener du er kreativt anlagt, kan vi nesten garantere at det er du når du først begynner å snuse på verktøyene våre til å lage de flotteste og mest personlige konfirmasjonsinnbydelsene. Les videre her hvor vi forklarer deg hvorfor du skal lage innbydelsene til konfirmasjonen selv.

Det er enkelt å lage konfirmasjonsinvitasjoner selv

Som sagt er det ikke vanskelig. Vi har et bra (og gratis!) program til rådighet, og så er det et par ting du må ha helt styr på før du designer innbydelsene dine. Det er alle de vanlige spørsmålene, altså hva inviteres det til, hvem er invitasjonen til, når skal det foregå og hvor. Deretter skal du, eller du og den kommende konfirmanten sammen, finne det mest perfekte bildet å ha på forsiden av innbydelsen. Og her har den unge mannen eller damen nok et par ord de skulle ha sagt. Så husk å spørre ham eller henne, eller kanskje enda bedre, lag konfirmasjonsinvitasjonene sammen og få en god hyggestund ut av det. Sånn gjør dere det:

  • Velg den typen invitasjon du vil lage: Skal det være et dobbelt- eller enkeltkort? Hvilken papirkvalitet skal innbydelsen være trykket på? Du kan dessuten også velge mellom høy- eller tverrformat
  • Last opp bildet ditt og rett det eventuelt litt til hvis det er nødvendig
  • Skriv teksten din. Husk å få med alt, også en SU-dato. Og velg en fin teksttype og farge
  • Pynt med litt cliparts, skygger, farger og hva du ellers synes ser flott ut

Sånn – det var det! Det måtte verken tas fram saks eller lim, og resultatet blir kjempefint – og profesjonelt.

Her lager du invitasjonene

Lag innbydelsene på hjemmesiden vår, under konfirmasjon, det er enkelt, og det er mange muligheter og designmaler hvis ikke vil designe innbydelsen selv. Vil du ha enda flere designmuligheter og muligheter for å tilpasse, rette til og være kreativ, anbefaler vi at du laster ned fotoprogrammet vårt. Det er et gratis, prisvinnende designprogram, hvor du enkelt og elegant guides fra det ene steget til det neste, og det er et hav av muligheter.

Har du ikke mulighet for å sitte ved pc-en over lengre tid, eller har du ikke tålmodighet til å prøve deg fram med alle de forskjellige flotte mulighetene det er? Da kan du bruke vår foto-app og lage innbydelsene på vei hjem på toget, i køen i butikken eller når du sitter i sofaen om kvelden og prøver å konsentrere deg om Nyhetene. Med appen vår kan du lage konfirmasjonsinvitasjonene dine nærmest hvor som helst og når som helst.

Ble du overbevist?

Husk at når du selv lager invitasjonene til konfirmasjonen, får du et helt unikt produkt, akkurat sånn du gjerne vil ha det. Dessuten slipper du at de butikkene har ikke er fine nok, fargene ikke er de helt riktige, de passer ikke sammen med bordkortene osv. Hos oss kan du lage alt sammen, både invitasjoner, bordkort, menykort og takkekort i samme design og rett og slett nøyaktig sånn dere helst vil ha det.

 God fornøyelse!