Et romantisk bryllup med kreative tips fra CEWE

Hollywood-chic med et snev av vintage-, blomster- og pastellfarger – for par som ønsker et romantisk bryllup, vil garantert få mye ut av denne romantiske bryllupstrenden. CEWE gir deg tips til temaet “Romantisk bryllup”, slik at alt fra invitasjonene og gavene til presentasjonen av de fineste bildene fra bryllupet avspeiler temaet på den flotteste måten.

Stilfullt og strålende: Invitasjoner og borddekorasjoner
Det er atter en gang blitt trendy med et brevpapir, som passer til paret og bryllupets tema. Allerede i fargevalget, og bruken av dekorasjonselementer i invitasjonene, skal gjesten kunne fornemme det overordnede temaet for bryllupet. Invitasjonen er en helt sentral del av bryllupsplanleggingen, både for brudeparet og for gjestene, med dato, tidspunkt, sted og ytterlige informasjoner om dagens begivenhet.

Skap flotte og overraskende effekter til det fine kortet, ved å legge til personlige fotoklistremerker, glitrende konfetti eller dekorative hjerter av metallisk papir. Få en enda bedre effekt, gjennom å legge kortet i en pastellfarget konvolutt i rosa-nyanser. Bord- og menykortene, som kan pynte bordet til festen, burde bruke samme fargeskjema slik at du skaper en rød tråd. CEWE CARDS gir deg utallige muligheter for å designe vakre invitasjoner, bord-, meny- og takkekort som står i stil til hverandre. CEWE tips: Temaet ”Romantisk bryllup” blir gjennomført aller best med romantiske, men også elegante, glitrende og metalliske elementer i moderne knæsj-rosa-, kobber- eller gullnyanser.

Et absolutt must for alle godtegale og en lidenskap for det dekorative: En bar med godteri. Et bord med masse fargerike små lekkerier man kan småspise, er et must til et bryllup. Det gir også et flott blikkfang til alle bildene som blir tatt for å forevige de mange spesielle øyeblikkene i løpet av dagen. Hele scenen vil bli spesielt harmonisk, hvis godteriet på baren er i tråd med bryllupets fargetema. Rosa hjerteformede drops i et dropsglass med et bånd rundt og et hjerte på lokket, vil gi godteribaren et romantisk look. Et personlig fotoklistremerke, som etikett, setter prikken over i’en. Fotoklistremerkene kan for eksempel ha bilde av brudeparet, morsomme elementer eller symboler som beskriver paret. Utover godteribaren, finnes det jo ingen bryllup uten den tradisjonelle bryllupskaken. Et populært alternativ til de store og overdådige kakene, er små kaker med blomster eller ord som ”Love” og ”Hr. & Fru”, gjerne i bryllupets fargetema.

Romantiske dekorasjons-idéer med en fortryllende effekt.
Tips for dekorasjoner, fra CEWE: Monter tre vaskesnorer på en bilderamme i en romantisk rosa-nyanse. Bruk noen små klemmer med rosa hjerter til å henge opp bilder av paret og gjestene deres. Bilder med et Instagram-format vil gi et godt blikkfang. Hos CEWE kan du lage kvadratiske bilder i forskjellige størrelser, med eller uten designelementer, f.eks. rammer i passende pastellnyanser. La noen korte beskjeder eller forskjellig pynt, som f.eks. et glitrende hjerte, gå igjen på alle bildene slik at det oppstår en tydelig sammenheng. Rammen er opplagt å bruke igjen som et stilfullt minne etter bryllupet, som kan gjøres ved å innsette bilder med bl.a. et nærbilde av brudebuketten, gifteringene eller brudens sko.

Forevig din kjærlighetshistorie i en CEWE FOTOBOK
Etter bryllupet kommer nok det nygifte paret til å ville forevige de mange bilder og anekdoter fra dagen. En god måte å gjenoppleve dagen på, er ved å lage en CEWE FOTOBOK. Du kan til og med inndra videoer i fotoboken din, som du kan avspille på smarttelefonen eller nettbrettet ditt gjennom en QR-kode. En CEWE FOTOBOK med gulltrykk på hardcover, passer perfekt til temaet ”Romantisk bryllup” og er en fin gave fra gjestene til brudeparet som et evig minne om en uforglemmelig dag. Ved å fremheve noen utvalgte elementer og tekster, vil fotoboken få en flott finish og fortelle en vakker kjærlighetshistorie. Gulltrykk kan fås i formatene stor, stor panorama og Xl.

Les mer på www.cewe.no