Få det beste ut av de fremkalte bildene dine

Husker du da du var yngre og fremkalte bilder? De ble levert i en pose i butikken, og så var de klare til henting et par uker senere… I mellomtiden hadde du sikkert glemt akkurat hva det var på bildene, så det var kjempespennende å få dem og se hva de gjemte på av fine, morsomme og koselige minner med venner og familie.

Sånn er det ikke helt i dag, men viktigheten av å bevare de gode minnene er der fortsatt. Det er heldigvis litt enklere å lagre bildene dine, og du kan bruke dem til så mange forskjellige ting. Hva du kan bruke dem til, kan du lese mer om her.

Hvordan fremkaller du bilder i dag?

Det gjør du hjemmefra i ro og mak. Her kan du sitte helt i ro og vurdere bildene dine, velge ut og eventuelt redigere i dem hvis det skulle være nødvendig. Last dem opp på hjemmesiden vår eller last ned vårt gratis fotoprogram, hvor det er masse design- og tilpasningsmuligheter.

Har du noen bilder du er kjempefornøyd med? Du har kanskje noen som er spesielt flotte eller koselige og fortjener mer enn en liten firkant på kjøleskapet. Dem kan du bruke til å lage for eksempel fotoforstørrelser, eller du kan lage din egen personlige veggpynt.

Hva kan du gjøre med de fremkalte bildene dine?

Hvis du sitter med en bunke old school fremkalte bilder, kan du bruke dem på følgende måter:

  • Sett dem opp på kjøleskapet med magneter. Ja ok, vi har kanskje ikke oppfunnet noe nytt med den idéen, men det er uansett veldig koselig. Bildene kan raskt og enkelt skiftes ut, og du får alltid et glimt av dine kjære når du skal ha noe i kjøleskapet.
  • Kjøp noen fine rammer og sett minnene i glass og ramme. De fleste rammer har både et feste så de kan henges opp på veggen og en fot så de kan stå selv. Sett for eksempel noen bilder i rammer et par steder i bokhylla di eller på kommodene dine. Gjerne et par stykker sammen.
  • Bruk bildene dine til kort når din bedre halvdel, barna eller bestevenninnen har bursdag. Skriv en søt og kjærlig hilsen bakpå og vips – så har du et kjempekoselig og veldig personlig og bursdagskort.

Bruk bildene dine til flott veggpynt

Hvis du gjerne vil bruke bildene dine til annet enn en bunke fremkalte bilder, kan du se her hvilke kreative måter du ellers kan bruke de kule bildene dine på, enten du har tatt dem med telefonen eller kameraet.

Du kan lage flotte plakater du har designet selv og med dine egne bilder eller få dem fremkalt på fotolerret, tre, alu-plate eller trykk på glass. Så tiden hvor de fremkalte bildene dine bare henger på kjøleskapet (selv om det er veldig fint), eller blir forvist til en plass i kommodeskuffen, er offisielt over! Få fram minnene dine og bruk dem i boliginnredningen din, til fotogaver til venner og familier eller lag flotte fotobøker og fotokalendere.  

God fornøyelse!