Fotokonkurransen CEWE Photo Award starter igjen

Premier for mer enn 2,3 millioner kroner i år

Fra landskabspanoramaer til portretter og makrobilder – er du åpen for nye inntrykk kan du finne skjønnhet overalt i verden. Det er derfor ingen overraskelse at CEWE Photo Award – ”Our world is beautiful” var verdens største fotokonkurranse i fjor. I mai 2018 starter fotokonkurransen for tredje gang. I litt mer enn et år har fotoentusiaster fra hele verden mulighet til å sende inn deres beste bilder i 10 ulike kategorier. I år er det ikke kun prisvinnerne som får gevinst: For hvert innsendt bilde gir CEWE 95 øre (0,10 euro) til SOS Barnebyer International.

Større fotokonkurranse – større glede ved fotografering
CEWE Photo Award 2019 løper frem til 31 maj 2019, så fotoentusiaster har litt over ett år til å fange de perfekte motivene. Deltagerne kan under mottoet ”Our world is beautiful” sende inn bilder i 10 ulike kategorier. Utover temaet fra de to siste fotokonkurransene ”Landskaper”, ”Mennesker, ”Natur”, ”Arkitektur og infrastruktur” og ”Sport” kan deltagerne nå også velge ”Mat”, ”Humor”, ”Hobby og fritid” samt ”Reise og kultur”. Vinnerne kan se frem til premier til en samlet verdi av mer enn 1,8 millioner kroner. De kan også glede seg over at bildet deres, etter at konkurransen er avsluttet, kanskje blir en del av den store internasjonale utstillingen. Både amatører og profesjonelle fotografer kan dele deres vakreste øyeblikk med den store offentligheten. ”Omdreiningspunktet for arbeidet vårt hos CEWE er gleden ved å ta bilder. Derfor er det naturlig for oss å invitere fotografer fra hele verden til å delta i CEWE Photo Award,” uttaler CEO hos CEWE, Christian Friege, og fortsetter ”Med de ytterlige kategoriene og samarbeidet med SOS Barnebyer International, viser vi denne gangen flere perspektiver på vår vakre verden. Vi er svært spente på hvilket land vinnerbildet 2019 er fra – i de tidligere fotokonkurransene har vi hatt deltagere fra 94 land.” Kåringen av vinnerbildene finner sted september 2019, så inntil da er det bare å smøre seg med tålmodighet. Alle som har sett de flotte bildene som ble sent inn til fjorårets konkurranse, vet at beslutningen om hvilke bilder som blir vinnerne av CEWE Photo Awards, overhodet ikke er enkel.

Familier i hele verden vinner også
Ved å delta i CEWE Photo Awards gjør hver eneste fotoentusiast også noe godt: Per innsendt bilde gir CEWE nemlig 95 øre (0,10 euro) til SOS Barnebyer i hele verden. Den uavhengige hjelpeorganisasjonen har satt seg som mål at de vil hjelpe fattige og utsatte barn. Wilfried Vyslozil, CEO i SOS Barnebyer, gleder seg over samarbeidet med CEWE Photo Award: ”Det er en fantastisk idé. Vår verden er vidunderlig. Med donasjonen fra CEWE for de innsendte bildene kommer flere barn til å kunne oppleve vår vidunderlige verden.” Christian Friege poengterer også at ”for mange barn og familier yter SOS Barenbyer pålitelig hjelp, som kommer direkte frem til de berørte. Vi har hatt et tett samarbeid med SOS Barenbyer siden 2013 som har utviklet seg til mange hjerteprosjekter, som mange av våre samarbeidspartnere fra hele Europa er personlig engasjerte i. Med donasjonen fra CEWE Photo Award ønsker vi å bidra til at all skjønnheten ved verdenen vår ikke går tapt og dermed videreføre konkurransemottoet ”Our world is beautiful”.

Les mer om fotokonkurransen og delta på https://www.cewefotobok.no/cewephotoaward.html