Konfirmasjon 2017: Personlige fotoinvitasjoner og fotodekorasjoner fra CEWE

Konfirmanten bruker mye tid sammen med foreldrene sine på å planlegge alt fra invitasjoner og konfirmasjonsklær til meny sånn at alt er perfekt til den store dagen. Derfor blir konfirmasjonsfesten like unik som konfirmanten. Med CEWE CARDS kan dere formidle konfirmantens personlighet med alt fra invitasjoner til borddekorasjon og takkekort.

Presenter konfirmasjonsstilen med invitasjonene       
Noen konfirmanter liker en klassisk stil, noen elsker et edgy look, noen vil gjerne ha et gjennomgående tema mens andre er opptatt av fargene. CEWE CARDS store sortiment gir dere gode muligheter til å gjenspeile konfirmantens ønsker til den store dagen i invitasjonene: Dere kan velge mellom en rekke foldekort, utallige design og layouter. På den måten kan dere sørge for at konfirmantens yndlingsfarger og stilen i festen avspeiles i invitasjonene. Det sammen gjelder for bildet som skal på kortet. Dere bestemmer selv hvilket bilde som skal på invitasjonene: Kanskje det skal være et babybilde, et bilde av konfirmanten i fastelavnskostyme, et skolebilde eller et sort/hvitt-foto?

Hvis dere har et fargetema for konfirmasjonen kan dere med formatene foldekort klassisk (10 x 15 cm) og XL velge en konvolutt med farge som matcher temaet. På den måten er dere godt i gang med å skape en konfirmasjon som er gjennomført allerede før festen starter.

DIY-tips: Elsker konfirmanten å være kreativ er det opplagt å bruke moderne art prints med deres egne bilder som invitasjon. Art prints gir dere mulighet til å designe invitasjonene med moderne skrifttyper, flotte rammer og kule filtre. På baksiden kan konfirmanten skrive invitasjonene til familie og venner for hånd. Mer personlig og unikt blir det ikke!

Foldekort klassisk i formatet 10 x 15 cm fås fra veil. pris 15,90 kr. pr. stk. (selges i sett med 10 stk. inkl. konvolutter)
Foldekort XL fås fra veil. pris 11,90 kr. pr. stk. (selges i sett med 10 stk. inkl. konvolutter)
Art prints kvadratiske fås fra 9,94 kr. pr. stk. (selges i sett med 16, 24 og 32 stk.)

Personlig dekorasjon med bilder av konfirmanten
Gjenspeil stilen dere allerede har skapt med invitasjonene i borddekorasjonen: CEWE CARDS gir dere mulighet til å designe flotte bordkort og menyer med deres egne bilder. Også her har dere mulighet til å velge mellom tallrike designmaler så det er enkelt å tilpasse invitasjonen til borddekorasjonen. Dere kan velge å sette et bilde av konfirmanten på alle bordkortene eller sette individuelle bilder av gjestene på dem. Hvis det er barn på festen blir det enkelt for dem å finne plassene sine. En meny som matcher bordkortet gjør at dere kan presentere dagens meny og drikkevarer på en flott og elegant måte. Dere kan selv designe alle sidene på menyen så det også er plass til at konfirmanten f.eks. kan skrive en liten hilsen til alle gjestene eller et personlig dikt.

DIY-tip: Dere kan også velge å bruke retro prints som bordkort. På den måten får dere moderne bordkort som passer godt til art print-invitasjoner. Personliggjør også borddekkingen enda mer med flotte fotoklistermerker som f.eks. kan brukes til å holde serviettene sammen. Dere kan også skape helt unike blomstervaser ved å dekorere noen retro glassflasker med stilfulle fotoklistremerker.

Bordkort fås fra veil. pris 9,90 kr. pr. stk. (selges i sett med 10 stk.)
Menyer fås fra veil. pris 22,90 kr. pr. stk. (selges i sett med 10 stk.)
Retro prints fås fra veil. pris 8,69 kr. pr. stk. (selges i sett med 16, 24 og 32 stk.)

Avrund konfirmasjonen med personlige takkekort
Etter festen er tiden kommet får å sende en takk til de mange familiemedlemmene og vennene som enten har deltatt på feiringen eller har sendt en kjærlig tanke til konfirmanten. Design takkekortet med et bilde av konfirmanten fra dagen og enda en gang et design som matcher det dere har brukt til invitasjonene, bordkortene og menyene. Så enkelt er det å sørge for at konfirmasjonen er gjennomført fra start til slutt. Dere kan f.eks. velge formatet postkort som takkekort hvor bilde av konfirmanten kommer i fokus på den ene siden og teksten på den andre. Her kan dere også velge mellom tallrike layouter som gir rik mulighet til å leke med uttrykket på takkekortet. Klarer dere ikke velge mellom bildene eller skal det være med et ekstra bilde, kan dere f.eks. velge et layout hvor dere kan sette inn flere bilder på én gang.

Postkort fås fra veil pris 7,90 kr. pr. stk. (selges i sett med 10 stk.)

Få mere inspirasjon til konfirmasjonen på www.cewe.no og på temasiden her.