Nyhet fra CEWE: CEWE FOTOBOK Kids til familiens yngste

CEWE introduserer en ny fotobok til familiens yngste medlemmer: CEWE FOTOBOK Kids. Fotoboken har ekstra tykke sider og en solid spiralrygg som gjør det mulig for babyer og små barn å bla i fotoboken. Du velger hvilke bilder og tekster babyboken skal inneholde. Det er med andre ord du som bestemmer hvilken personlig historie fotoboken skal fortelle. På den måten skaper du både en spennende og lærerik bok, som de små vil elske å kikke i, igjen og igjen.

En liten fotobok spekket med underholdning
Igjennom årenes løp har CEWE FOTOBOK spredt glede hos mange foreldre, besteforeldre, venner og kollegaer – og nå er turen også kommet til familiens aller minste. Uansett om det er i sofaen, på fanget til mamma eller pappa, alene på gulvet i stuen eller i sengen like før Ole Lukkøye kommer på besøk, så elsker barn å lese og høre historier. CEWE FOTOBOK Kids gjør det enkelt for deg å skape en helt unik og personlig historie til barnet ditt. Hjelp barnet med å gjenkjenne familiemedlemmer de ikke ser så ofte, ved å lage en fotobok med bilder av besteforeldre, onkler, tanter, fettere og kusiner. Du kan f.eks. også øve på ordforrådet med sønnen eller datteren din ved å sette inn bilder av mamma, pappa, søsken, kjæledyr, huset deres og til og med barnets yndlingsleker i fotoboken. Barn elsker sterke farger, derfor kan du gjøre fotoboken enda mer interessant for barnet ditt ved å bruke flotte designs som holder fast på oppmerksomheten til barnet ditt.

Administrerende direktør i CEWE Danmark, Ané Gyldholm forteller: ”Vi er stolte av å kunne presentere CEWE FOTOBOK Kids. Fotoboken gir foreldre uante muligheter for å hjelpe med å utvikle deres barns hukommelse og ordforråd – og samtidig skaper den mange hyggelige timer med helt personlig historiefortelling.”

Fotoboken har svært kraftige sider, en spiralrygg og avrundede hjørner, som gjør det enkelt for datteren eller sønnen din å selv bla i fotoboken, uten at den blir slitt. Spesielt de minste barna utforsker verden med hendene deres, så du nesten alltid kan se hvor de har vært. CEWE FOTOBOK Kids er skapt til barnefingre som akkurat har vært og rotet i potteplanten eller i middagstallerkenen: Sidene kan tørkes av med en fuktig klut, så fotoboken blir så god som ny. De små elsker jo også å smake på alt omkring dem. Derfor har fotoboken fått avrundede sider, så hjørnene ikke gjør så vondt å få i munnen og ikke blir slitte.

CEWE FOTOBOK Kids er CE-merket og blir produsert med sertifiserte materialer, så det er sikkert for barnet å leke med den og putte den i munnen. Ané Gyldholm utdyper: ”Alle vet at små barn blant annet lærer om verden ved å putte ting i munnen. I tråd med vår bæredyktighetspolitikk har første prioritet for oss derfor vært å sikre at CEWE FOTOBOK Kids er helt uten risiko for de minste.”

Gaven til det nye familiemedlemmet
Skal du i babyshower, barnedåp eller en ett-årsdag, er CEWE FOTOBOK Kids en opplagt gave til familiens yngste medlem og hans eller hennes foreldre. Det blir ikke mer personlig enn en fotobok du har fylt med bilder av barnet selv, foreldrene, søsknene og kanskje deg selv. Det kan f.eks. også være bilder fra en felles utflukt eller fra barnedåpen, så barnet gang på gang kan se og få gjenfortalt de gode historiene som de har opplevd med familien og venner av familien. Det er en gave som de kommer til å sette pris på i mange år.

Du kan gjøre gaven enda mer personlig ved å tilføye tekst, navn, snakkebobler eller symboler som forvandler fotoboken til en helt personlig godnatthitorie, en liten famile-historie eller en lærerik bildebok for barnet. Med den personlige CEWE FOTOBOK Kids gir du også barnet en leselyst som kan være med resten av livet: bildespråket gir nemlig barnet en positiv tilknytning til bøker og lesing.

Se mer om CEWE FOTOBOK Kids på https://www.cewefotobok.no/produkter/cewe-fotobok-kids.html

Om CEWE
CEWE er ”first mover” innenfor utvikling og introduksjon av nye, digitale teknologier og produkter i fotobransjen. CEWE er representert med 12 høyteknologiske produksjonsfasiliteter og ca. 3.600 medarbeidere fordelt på 25 europeiske land, hvilket gjør CEWE til fotobransjen markedsleder i Europa. CEWE leverte i 2017 ca 2,2 milliarder bilder og over 6 millioner CEWE FOTOBØKER, samt tallrike fotogaver til over 20.000 handelspartnere i Europa. Alle CEWEs fotoprodukter blir produsert 100 % klimanøytralt.

Selskapet CEWE Danmark, med ca. 30 faste ansatte, har ansvaret for hele Norden og kunne i 2017 feire sitt 50 års jubileum.