Personlig sjokoladejulekalender med ditt eget bilde

På intet tidspunkt i løpet av året er forventningens glede så stor som i desember. Hver dag blir kalenderlyset trolig tent og sjokoladejulekalenderen åpnet, så vi kan se at vi nå er en dag nærmere julaften. En personlig sjokoladejulekalender med ditt eget bilde gjør ventetiden enda koseligere. 

Ingen kan motstå en personlig sjokoladejulekalender med et motiv fra familiens ferie, fra julen året før eller av kjæledyret, av barnebarna eller av en bestevenn eller bestevenninne. Hos CEWE kan du bestille en personlig julekalender med sjokolader fra Kinder®, med melkesjokoladekuler eller med sjokolader fra Ferrero, hvor du bruker dine egne bilder som motiv på julekalenderen. Det er den perfekte gaven til barna, besteforeldrene og venner.

Som noe helt nytt i år kan du også lage en julekalender med ditt eget bilde, hvor du selv fyller lukene. ”Fyll-selv-adventskalenderen” fra CEWE gir deg plass til å la kreativiteten din utfolde seg. Du kan fylle den med alt fra små sjokolader, nøtter og godteposer til små kremer, hobbyartikler, leker og hjemmelagde gavekort. Plastesken inni julekalenderen er lett å ta ut og sette inn igjen uten å skade lukene og det flotte, personlige motivet på forsiden.

Les mer om sjokoladejulekalenderne på www.cewe.no

Om CEWE
CEWE er representert med 12 høyteknologiske produksjonsfasiliteter og ca. 3.400 medarbeidere fordelt på 24 europeiske land, hvilket gjør CEWE til Europas markedsleder innen fotofinishing. CEWE leverte i 2016 omkring 2,2 mrd. bilder og over 6,2 mill. CEWE FOTOBØKER samt fotogaver til ca. 25.000 handelspartnere i Europa. CEWE er ”First Mover” innen utvikling og introduksjon av nye digitale teknologier og produkter i fotobransjen. CEWE feiret i 2011 sitt 50-årsjubileum.