Personlige lommetørkler og drikkevarer

Du kjenner deg sikkert igjen fra sist gang du skulle arrangere en stor fest: Du starter i god tid med planleggingen, men likevel er det som om du, når det nærmer seg, ikke har tid til å realisere alle tankene og idéene du hadde. Her kommer fotoklistremerkene fra CEWE inn i bildet. De gir deg nemlig mulighet til, på både en rask og enkel måte, å skape en vakker og personlig dekorasjon. I vårt eksempel er fotoklistremerkene blitt brukt ved et bryllup, men de kan også selvfølgelig brukes til f.eks. konfirmasjon, barnedåp og bursdager.

Alt du trenger å gjøre er å designe de selvklebende fotoklistremerkene med navnene deres, bryllupets tema eller kanskje med noen av yndlingsbildene dine. De vil garantert sette et personlig preg på festen din.

I vårt eksempel er fotoklistremerkene blitt brukt til å personliggjøre drikkevarene og lommetørklene, slik at de blir mer iøyenfallende. Drikkevarene viser forskjellige bilder av brudeparet med små, personlige tekststykker i stedet for den sedvanlige, kjedelige etiketten. På samme måte er lommetørklene blitt utstyrt med et induviduelt designet merke som som bærer ordene «Mrs. Hot & Mr. Cool». Fotoklistremerkene fra CEWE er ellers ideelle som små, kreative fotogaver, som kan gjøre selv de minste ting til noe helt spesielt.

God fornøyelse!