Sett årets opplevelser inn i en CEWE FOTOBOK

Det er de spesielle øyeblikkene som gjør året uforglemmelig. Påsken med familien, en deilig sommerferie i Sydens sol, et koselig gjensyn med gamle venner til russejubileum og spennende helgeturer. Et år består av små og store øyeblikk, som til sammen tegner et nyansert og personlig bilde. En CEWE FOTOBOK er en enestående måte å minnes opplevelser på, som gir deg mulighet for å gjenoppleve de gode historiene gang på gang.

Med smarttelefonen har det blitt mulig å ta bilder på stort sett alle tidspunkter og steder. Mange tar nesten daglig bilder av livets store og små øyeblikk. For å bevare overblikket er det en fordel å lage en viss orden i bildene som ligger lagret på harddisken og i databaser. CEWE har noen gode tips og triks til en harmonisk tilretteleggelse av bildene som vil gi en sammenhengende og stilfull fotobok ut av de mange små minnene.

Årstidene som et naturlig kapittel
De fire årstidene sørger helt naturlig for en viss struktur når du skal sortere bildene dine. Da kan du nemlig dele inn årets mange minner i oversiktlige kategorier og velge de beste motivene fra hver årstid. Underinndelingen kan også brukes når du skal lage din CEWE FOTOBOK (fås på www.cewefotobok.no). For eksempel kan du tilpasse bakgrunnen så fargene passer til årstiden: legg til en bakgrunn med en jordbrun gulaktig farge som tema til høsten, kjølige hvite og blå farger til vinteren, friske pastellfarger til våren og mørkegrønne farger til sommeren.

Perspektivskift åpner nye muligheter
Det er som regel ett familiemedlem som bruker kameraet mer enn de andre. Det er litt kjipt når den ene personen er den som ses på færrest av bildene. Forskjellige fotografer åpner opp for nye synsvinkler som skildrer året enda mere allsidig. På den måten er det også større sjanse for at alle årets hovedpersoner er med på bildene. Du kan oppnå enda et perspektivskift hvis videoene dine blir tatt med i din CEWE FOTOBOK som en QR-kode. Da kan du med en smarttelefon eller nettbrett alltid gjenoppleve situasjonene du har foreviget på film når du mottar den ferdige boken.

Kjærlighet i bokform
Brit Olejasz fra Ringsted har i flere år laget årbøker, og det er en spesiell grunn til at hun alltid lager dem hos CEWE: ”Jeg bruker CEWE FOTOBØKER som årbøker fordi det er et enkelt produkt, og det er unikt – det er spesielt.”, uttaler Brit. CEWE FOTOBOK er en viktig del av hennes og familiens liv. Brit fik idéen til å lage årbøker da hun fikk barna sine: ”Jeg syntes det var veldig viktig å kunne gjenfortelle historien fra barndommen og oppveksten deres”. Det er et viktig samlingspunkt for familien når de kan sitte i sofaen og se tilbake på deres felles opplevelser. ”Det er ikke bare et liv som passerer. Det er de dagene vi aldri glemmer – de kommer med årbøkene våre”, sier Brit. Det er også i disse stundene, hvor er de er samlet rundt en CEWE FOTOBOK, at de får en forståelse av å være en familie og hvor de føler en god samhørighet. For Brit er det ikke kun opplevelser som er lagret i årbøkene:  ”Det er kjærlighet som ligger i disse bøkene”.

Les mer på www.cewefotobok.no