Kort og invitasjoner > Meny- og bordkort

Personlige bordkort og menykort til festen

Meny- og bordkort

Personlig borddekorasjon

MENYKORT - Prisen gjelder 10 kort, med konvolutter inkludert!

MENYKORT - Prisen gjelder 10 kort, med konvolutter inkludert!

En ordentlig appetittvekker!

Hva er vel et godt måltid uten menykort? Et personlig utformet menykort vil sette i gang festen!

fra 249,00 kr*
BORDKORT - Prisen gjelder 10 kort

BORDKORT - Prisen gjelder 10 kort

Ønsk dine gjester velkommen

På denne måten ønsker du dine venner spesielt velkommen til bryllupsfest, bursdag, familiefest og andre anledninger.

fra 89,00 kr*

Lag personlige bordkort og menykort helt selv her


Skal du arrangere barnedåp konfirmasjon eller bryllup i 2018? Da har du bruk for elegante og unike bordkort og menykort som kan hjelpe deg med å sette ditt personlige preg på borddekkingen og festens utsmykking. Se her hva vi har av muligheter for å være kreative med våre vakre kort av flott kvalitet og dine egne bilder. Du kan lage kort og invitasjoner til enhver begivenhet med vårt designprogram.


Lag menykortet selv – en personlig appetittvekker på menyen


Ved hjelp av programmets mange designmaler kan du designe din helt egen bordpynt, som for eksempel elegante, morsomme og søte menykort til bryllupet, konfirmasjonen og barnedåpen.


Hjemmelagde menykort


Hva er en god meny uten et flott menykort som presenterer maten på en god måte? Med et menykort du selv har designet presenterer du maten og drikkevarene på en unik og spesiell måte, og menykortet vil ta seg flott ut på bordet, særlig hvis de er i samme design med samme fargetema, eller lignende, som bordkortene.

For å skape den perfekte rammen om den store festen deres, kan dere lage bordkort og menykort i samme design og dermed skape en gjennomgående stil til borddekkingen.


Unike bordkort til årets store fester


Det samme gjør seg gjeldende for bordkortene, hvor du også selv kan lage vakre bordkort til bryllupet, konfirmasjonen eller barnedåpen. Til bryllupet kan du på menykortet sette inn et bilde av det vakre brudeparet, på bordkortet til konfirmasjonen kan du sette inn et bilde av den flotte konfirmanten og et søtt bilde av dåpsbarnet når dere skal lage bordkort til barnedåpen.


Bruker man fremdeles bordkort?


Ja det gjør man faktisk til de fleste store fester. Det er likevel en liten tendens til at man i noen litt mer uhøytidlige sammenkomster er gått vekk fra bordkortet og lar folk sette seg hvor de har lyst. Men til de store festene som brylluper, konfirmasjoner og barnedåp er det fremdeles vanlig å lage en bordplan og sette både bordkort og menykort på bordet.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.