CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Lag den mest personlige valentinsgave
Valentinsdag

Valentinsdag

Lag den mest personlige valentinsgave

 • Finn frem bilder fra felles opplevelser
 • Sett dem i en CEWE FOTOBOK
 • Gi en gave fra hjertet

Få tips og inspirasjon til en fotobok som valentinsgave her på siden - eller start med en gang.

699.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hefte
 • Kunstlær
 • Lerret

Papirkvalitet:

 • Digitaltrykk standard, 100% resirkulert papir, blank eller matt
 • Fotopapir blank, halvmatt eller premium matt

Lag den mest personlige valentinsgave

Gi en fotobok til valentinsdag fylt med felles opplevelser og minner.

På denne siden får du ideer til hvordan du kan lage en kreativ og personlig valentinsgave i form av en CEWE FOTOBOK.

For deg som går all-in: Hva med en av våre mange hjerteformede fotogaver, se for eksempel vår:

Se også våre gaveesker med bilde og sjokolader til valentinsdag.

Trenger du en idé til valentinsdagen?

Det er jo veldig søtt at din bedre halvdel inviterer deg ut for å spise og en tur på kino på valentinsdagen. Men… Det er ofte fylt opp på restaurantene, og man er kanskje også bittelite trøtt på slutten av dagen. Kanskje du har vært på jobb i mange timer først, og det er ikke alltid så lett å finne en barnepike til barna. Så hva med å prøve noe nytt? Gi en romantisk valentinsgave til ham eller henne du er glad i – lag en CEWE FOTOBOK om tiden deres sammen. Eller finn inspirasjon til valentinsdag og få flere idéer til den store kjærlighetsdagen.

En fotobok er en søt og romantisk gaveidé til valentinsdagen

Uansett om du leter etter en valentinsgave til ham eller henne, så finner du det sikkert her. En hjemmelaget fotobok med dine egne bilder trykket direkte på sidene er en både personlig og romantisk gave som garantert vil bli godt mottatt. Din bedre halvdel kan virkelig se at valentinsgaven er valgt med omhu og at du har lagt en jobb i å lage en personlig gave som andre garantert ikke har og som viser noe om forholdet deres gjennom den tiden dere har kjent hverandre. Les her og få tips og gode idéer til utformingen av fotoboken din og les om våre andre fotogaver som også er supersøte gaveidéer til valentinsdagen.

CEWE FOTOBOK - valentinsgaven til ham eller henne du elsker

Fotoboken er historien deres som dere kan nyte sammen i mange år fremover. Og så er det jo bare et ekstra pluss at det er en gøy å lage boken.

Sånn kan du lage den beste valentinsgaven:

 • Sett deg i ro og mak og se gjennom bildene dine. Velg ut de beste som du gjerne vil ha med i fotoboken og legg dem i en mappe på pc-en.
 • Last ned vårt gratis fotoprogram. Den inneholder veldig mange designmuligheter, så du kan lage den beste fotoboken akkurat sånn du gjerne vil ha den.
 • Åpne fotoprogrammet og velg produktet du vil lage. Det er også her du går hvis du vil lage noen av de andre fotogavene dine.
 • Sett inn bildene dine og design fotoboken din. Du kan velge maler, farger og et hav av andre grafiske virkemidler. Dessuten kan du sette inn tekst, så du kan lage små fortellinger eller hilsener til bildene.
 • Se gjennom fotoboken i forhåndsvisningsfunksjonen når du er ferdig. Der kan du sjekke at alt er som det skal være. Når du er fornøyd, legger du fotoboken i handlekurven og gjør ferdig bestillingen.

Du kan enten bygge opp fotoboken din kronologisk eller tematisk. Hvis du vil bygge den opp kronologisk, starter du med de første bildene av dere to sammen og går deretter framover i tid. Da blir fotoboken en historisk gjennomgang av kjærligheten deres, og er ikke det bare den beste gaveidéen til valentinsdagen? Du kan også bygge den opp så bildene henger sammen fargemessig og tematisk på hver side. Da får du en vakker og personlig skildring av forholdet deres.

Er du fremdeles ikke helt overbevist om at en fotobok er den rette gaven å gi din utkårede på valentinsdag? Les videre og finn ut av hvorfor en CEWE FOTOBOK er den beste valentinsgaven, og få noen tips til hvordan du kan lage en helt unik gave til din kjære!

En hyllest til kjærligheten

Leonora Grigat, som er fotograf og content creator, har gjennom årene laget mange fotobøker om og til familien. Den siste fotoboken var en årbok fra året som gikk. Den første fotoboken hennes var en slags kjærlighetsbok, som inneholdt bilder av Leonora og kjæresten Kasper, som i dag har vært et par i 13 år og har to barn sammen. En hyllest til kjærligheten i form av en fotobok med bilder og fine ord var den beste måten Leonora kunne uttrykke sin kjærlighet på. Les mer om denne personlige fotoboken og finn ut hvorfor Leonora elsker å lage fotobøker og gi dem i gave.

Fotobøker til enhver anledning

Visste du at det finnes en CEWE FOTOBOK til nærmest enhver anledning? Du kan lage en årbok, en babybok, en minnebok m.m. Bøkene våre finnes i forskjellige formater, størrelser og kvaliteter, og de kan alle designes og styles som du vil. Med en CEWE FOTOBOK foreviger du de beste minnene dine og du får et helt spesielt fotoalbum i eget design med bildene trykket direkte på sidene.

Andre gaveidéer til Valentinsdagen

Du kan også lage andre produkter hos oss med dine egne blinkskudd av deres gode stunder sammen. Her gir vi deg flere gode idéer til valentinsgavene til din bedre halvdel i form av forskjellige fotogaver. Se her:

 • Hjertepute. Puten skal selvfølgelig være med et bilde av deg trykket på. Da kan din kjære alltid klemme deg, selv når dere ikke er sammen.
 • Snøkule med bilde. Kult eller kitsch? Det er det veldig delte meninger om. Ikke desto mindre er snøkulen en populær gave til valentinsdagen, gjerne med et kjempefint kjærestebilde i. Rist kulen og hvit snø eller små, røde glitterhjerter vil dale langsomt ned over bildet deres, avhengig av hvilken variasjon du har valgt.
 • Fotokalender. Design din egen fotokalender med egne bilder. Da kan du være sikker på at din kjære aldri mer glemmer bryllupsdagen, kjærestedagen eller bursdagen.
 • Mobildeksel. God og veldig anvendelig valentinsgave til ham eller henne. Med et iPhonedeksel med bildet ditt på, er dere alltid sammen.

Valentinsdag

Å feire valentinsdagen har etter hvert blitt en tradisjon i Norge. Det samme gjelder for å feire f.eks. babyshowers, som i starten heller ikke var veldig populært.

Det har endret seg i løpet av årene - nå blir merkedagene feiret i stor stil, og valentinsdagen har blitt mange kjærestepars yndlingsmerkedag. Opprinnelig ble dagen feiret med en skriftlig kjærlighetserklæring til den utkårede, men med årene har det utviklet seg til også å omfatte gaver og romantiske opplevelser. Kjærligheten blir virkelig feiret i stor stil, så sleng deg på vognen og gi din elskede en romantisk og personlig valentinsgave fra CEWE.