CEWE FOTOBOK Liten

   CEWE FOTOBOK Liten

   CEWE FOTOBOK Liten

   Liten fotobok med stor effekt

   fra 79,00 kr*

   • Lite og praktisk format
   • 14 x 13 cm
   • Kan inneholde mellom 26 og 50 sider

   Se produktinformasjon

   Del med andre:

   Kontakt oss:

   Betal med:

   Leveringsopplysninger:

   Postforsendelse: Leveringstid 4-7 hverdager
   Avhenting i butikk: Leveringstid 4-7 hverdager

   Leveringsomkostninger ifølge prisliste

   CEWE FOTOBOK Liten

   Liten med stor effekt: Vår CEWE FOTOBOK for alle nybegynnere!

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   En liten fotobok til de egne bildene dine i et praktisk format. Fotoboken blir et lite og personlig album, som kan tas frem og blas i igjen og igjen. Design fotoboken helt etter ditt ønske og last opp bildene dine på hjemmesiden vår.

   Velg mellom diverse designmaler med flere forskjellige typer farger, tekstfelter og annen grafikk – slik at du får en personlig fotobok akkurat sånn du hadde sett den for deg.

   Lag en fotobok hvis du gjerne vil ha bildene dine fremkalt på en annerledes måte enn den tradisjonelle, hvor de bare blir satt inn i et standard-album og lagt i bokhylla med de andre bøkene. Med en fotobok får du så mye mer ut av bildene dine, og det gir enorm tilfredstillelse å sitte med en hjemmelagd fotobok mellom hendene.

    

   Produktinformasjon

   Produktinformasjon

   Materiale: Standard digitaltrykk

   Format: Ca. 14 x 13 cm

   Innbinding: Hefte som kan utformes etter ditt ønske

   Antall sider: Fra 26 til 50 sider

   Innbinding som fotohefte

   Innbinding som fotohefte

   Akkurat som softcover-innbindingen har også dette heftet et fleksibelt omslag som er holdt sammen i ryggen. Omslaget har den samme tykkelsen og vekten som sidene inni heftet (150 g/m²). Dette gjør boken både lett og fleksibel, akkurat som en brosjyre. Med andre ord et perfekt reisefølge eller som en liten oppmerksomhet til noen du er glad i.

   Papirkvalitet

   Kun det beste papir brukes på dine beste bilder

   Standard digitaltrykk

   Standard digitaltrykk

   For oss betyr kvalitet alt, og vi anvender derfor papir av høy kvalitet til alle våre varianter av digitaltrykk. CEWE FOTOBOKEN har et papir kjennetegnet ved en gramvekt på 200 g/m², og ved fotohefter 150 g/m².

   En helt spesiell produktutgave er CEWE FOTOBOK XXL panorama, med en innbinding i lær eller lerret (canvas). Sidene til produktet printes på luksuspapir, og har en gramvekt på hele 250g/m².

   Prisene kan variere noe, avhengig av leveringsmåten.
   Velg en leveringsmåte for å se riktig pris.


   Velg leveringsmåte:

   Hentes i butikken
   Mottas i posten
   ProduktPris Leveringstid
   CEWE FOTOBOK Liten - hefte - digitaltrykk standard (26 sider) 79.00 Kr Sone 1: 4-6 hverdager
   Sone 2: 5-7 hverdager
   Sone 3: 6-8 hverdager
   Pr. ekstra 4 sider 20.00 Kr  
   Tillegg pr. video (oppbevares i 3 år) 21.00 Kr  
   Administrasjonsgebyr per ordre inkl. frakt
   Pris
   99.00 Kr
   Alle priser vises inkl. MVA
   ProduktPris Leveringstid
   CEWE FOTOBOK Liten - hefte - digitaltrykk standard (26 sider) 79.00 Kr Sone 1: 4-6 hverdager
   Sone 2: 5-7 hverdager
   Sone 3: 6-8 hverdager
   Pr. ekstra 4 sider 20.00 Kr  
   Tillegg pr. video (oppbevares i 3 år) 21.00 Kr  
   Administrasjonsgebyr per ordre inkl. frakt
   Pris
   49.00 Kr
   Alle priser vises inkl. MVA
   Lag din helt egne personlige fotobok med de egne bildene dine.

   Det er mange hendelser, både store og små, som fortjener å bli husket i en fotobok. Fotoboken vår i formatet Liten, er et perfekt format til å beskrive en tur i dyrehagen med familien eller morfars 70-årsdag i hagen en herlig sommerdag.

   Barna elsker også denne lille hjemmelagde fotoboken. Prøv å lag en bok til barna med bilder av hele familien, huset deres, marsvinet og bestemor og bestefar. Du kan jo også lage en liten fotobok om den dagen hvor barnehagen feiret bursdag. Så skal du huske å lage et ekstra eksemplar, slik at de i barnehagen kan kikke i den også. Det vil vekke stor begeistring.

   Denne lille fotoboken er en god mulighet for å øve seg litt i å lage en fotobok og teste ut alle de mulighetene vi tilbyr.

   Et par gode råd til utformingen av en Liten fotobok


   • • Tenk på at formatet og bildene skal passe sammen. Bryllupet ditt fortjener kanskje litt mer plass enn en hyggelig sommerdag i hagen

   • • Ha formatet i bakhodet når du skal sette inn masse forskjellige cliparts og pynt i boka. Ton det litt ned så designet ikke tar all oppmerksomheten fra bildene. Ellers risikerer du at det ser rotete ut med alt for mye, på alt for liten plass

   • • Selv om fotoboken er liten, er det fortsatt plass til å skrive små kommentarer til bildene. Sett inn små bildetekster, men husk: Ikke for mange! Heller litt mindre tekst enn for mye tekst, særlig i dette formatet. Hvis du ønsker å ha mer tekst på og fortelle mer om bildene, burde du velge et større format, f.eks. formatet ’Stor’ som også er vår bestselger.

   Fotoboken Liten, kan inneholde opp til 50 sider og lages i det designet du velger. Legg til tekst, effekter, bakgrunner og rammer. Velg en designmal eller bare en tom fotobok hvor du selv kan designe alt. Det er helt opp til deg hvordan du velger å gå fram.

   Har du kanskje bruk for litt mer plass til de flotte bildene dine? Se vårt store utvalg av fotobøker i flere forskjellige formater. Det er en CEWE fotobok til alle hendelser i livet, og med så mange designmuligheter finner du garantert en som faller i smak.

    

   Jeg aksepterer dette
   Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.