CEWE FOTOBOK Mini

   CEWE FOTOBOK Mini

   CEWE FOTOBOK Mini

   Fin og søt fotobok i miniformat

   fra 89,00 kr*

   • Vårt minste fotobok på 15 x 11 cm
   • Kan inneholde 26 til 74 sider
   • Velg mellom flere forskjellige design og pynt

   Se produktinformasjon

   Del med andre:

   Kontakt oss:

   Betal med:

   Leveringsinformasjon:

   Postforsendelse: Leveringstid 6-9 hverdager
   Avhenting i butikk: Leveringstid 6-9 hverdager

   Fraktkostnader i henhold til prisliste

   CEWE FOTOBOK Mini

   Trendy CEWE FOTOBOK i miniformat

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   CEWE fotobok i et praktisk mini-format er nærmest et lite hefte, litt som en tegneserie. Mini-fotoboken er perfekt til minnene fra bursdagsfesten, helgeturen med familien eller andre gode stunder som skal huskes og tas frem en gang innimellom. Det blir en unik og personlig fotobok som vil bli bladd i, igjen og igjen.

   Velg en mal og et design i programvaren vår og la deg guides gjennom prosessen. Resultatet er en helt egen fotobok med personlige bilder som er valgt ut og designet av deg til livets gode øyeblikk. Husk å bestille et par stykker ekstra til å gi vekk, da de er finurlige små gaver som er gode å gi til de som gjorde dagen til noe helt spesielt.

    

   Produktinformasjon

   Produktinformasjon

   Materiale: Standard digitaltrykk

   Format: Ca. 15 x 11 cm (lukket)

   Innbinding:
   Softcover, som kan utformes etter ditt ønske

   Antall sider:
   26 til 74 sider

   Innbindinger

   Fine innbindingsmuligheter til din CEWE FOTOBOK

   Innbinding med softcover

   Innbinding med softcover

   Fotoboken bindes inn i et blødt cover-materiale, som gir spendende muligheter for utformingen av forsiden.

   Du har mulighet for å plassere bilder og tekst etter ditt eget ønske. I tillegg har du mulighet for å påføre tekst på bokens rygg.

   Papirkvalitet

   Kun det beste papiret brukes til dine beste bilder

   Standard digitaltrykk

   Standard digitaltrykk

   For oss betyr kvalitet alt, og vi anvender derfor papir av høy kvalitet til alle våre varianter av digitaltrykk. CEWE FOTOBOKEN har et papir kjennetegnet ved en gramvekt på 200 g/m², og ved fotohefter 150 g/m².

   En helt spesiell produktutgave er CEWE FOTOBOK XXL panorama, med en innbinding i lær eller lerret (canvas). Sidene til produktet printes på luksuspapir, og har en gramvekt på hele 250g/m².

   Prisene kan variere noe, avhengig av leveringsmåten.
   Velg en leveringsmåte for å se riktig pris.


   Velg leveringsmåte:

   Hentes i butikken
   Mottas i posten
   ProduktPris Leveringstid
   CEWE FOTOBOK mini - softcover - standard digitaltrykk (26 sider) 89.00 Kr Sone 1: 6-8 hverdager
   Sone 2: 7-9 hverdager
   Sone 3: 8-10 hverdager
   Pr. ekstra 4 sider 22.00 Kr  
   Tillegg pr. video (oppbevares i 3 år) 21.00 Kr  
   CEWE PHOTOBOOK Pure 189.00 Kr Sone 1: 4-6 hverdager
   Sone 2: 5-7 hverdager
   Sone 3: 6-8 hverdager
   CEWE FOTOBOK Kids 249.00 Kr Sone 1: 8-10 hverdager
   Sone 2: 9-11 hverdager
   Sone 3: 10-12 hverdager
   Administrasjonsgebyr per ordre inkl. frakt
   Pris
   99.00 Kr
   Alle priser vises inkl. MVA
   ProduktPris Leveringstid
   CEWE FOTOBOK mini - softcover - standard digitaltrykk (26 sider) 89.00 Kr Sone 1: 6-8 hverdager
   Sone 2: 7-9 hverdager
   Sone 3: 8-10 hverdager
   Pr. ekstra 4 sider 22.00 Kr  
   Tillegg pr. video (oppbevares i 3 år) 21.00 Kr  
   CEWE PHOTOBOOK Pure 189.00 Kr Sone 1: 4-6 hverdager
   Sone 2: 5-7 hverdager
   Sone 3: 6-8 hverdager
   CEWE FOTOBOK Kids 249.00 Kr Sone 1: 8-10 hverdager
   Sone 2: 9-11 hverdager
   Sone 3: 10-12 hverdager
   Administrasjonsgebyr per ordre inkl. frakt
   Pris
   49.00 Kr
   Alle priser vises inkl. MVA


   Den søteste bildeboken i mini-format

   CEWE fotoboken i mini-format er det minste formatet vårt, og er veldig godt egnet til både små historier og små fingre. Med dine egne bilder i blir boken en fin liten bildebok som er enkel å bla i og lett å bruke. Det er nesten som en pixiebok men med dine egne bilder i. Ikke la deg lure av det lille formatet, selv om vår Mini ikke er så stor, er det fortsatt en bildebok som kan gjøre et stort inntrykk. Bildeboken er til hele familien, men vurderer du å lage en liten fotobok med bilder av familien til ditt lille barn, men spekulerer på om de små barnefingrene kanskje vil være litt for hardhendte med den fine boken? Da kan du ta en kikk på vår spesielle babyalbum, som er laget til nettopp de minste medlemmene av familien. Den kan de sitte og ”lese” selv, eller dere kan lese den sammen.


   Mini-bildebok med dine egne bilder

   Fotoboken lages med dine egne utvalgte bilder i, som du laster opp på hjemmesiden vår. Med Mini-fotoboken har du mulighet for å ha fra 26 til 74 sider, og boken leveres med et mykt softcover. Du bestemmer designet og utformingen, og du kan velge mellom flere forskjellige design i vårt fotoprogram. Les bildeboken med barna dine eller la dem sitte med dem selv.


   Mini-bok med egne bilder- en hyggelig og personlig gave til deg selv eller til dem du er glad i

   Trenger du litt inspirasjon til hva du kan bruke Mini-boken vår til? Les forslagene våre her:

   • Har junior hatt besøk av barna fra barnehagen på bursdagen sin? La en bildebok fortelle historien: Lag en fotobok med bilder fra dagen! Sønnen eller datteren din blir glad og vil ofte ta fram boken og gjenoppleve den fine dagen. Størrelsen på bildeboken gjør at den ikke er for stor å sitte med, og den vil sikkert bli lest i mange ganger. Lag eventuelt en bok til barna og de voksne i barnehagen også, som de kan ta fram og kikke i en gang imellom.

   • Prøv også å lage en fotobok med familiens livretter! Det er en litt utradisjonell form for fotobok, men den blir garantert godt mottatt. Den blir familiens helt personlige bildebok med lekre oppskrifter, en slags personlig kokebok med bilder av de lekre rettene samt bilder av dere som kokkelerer sammen på kjøkkenet eller er samlet rundt spisebordet. Bruk den som oppslagsbok når du skal lage god, norsk mat eller eksotiske retter fra steder dere har besøkt, og nyt samtidig de fine bildene av koselige stunder med familien. Få eventuelt laget et par stykker ekstra, så det er noen å dele ut når gjestene gjerne vil ha oppskriften på den lekre gryteretten med hjem, eller til når barna flytter hjemmefra.

   • Lag en Mini-fotobok til de eldre i familien fra en fin familieettermiddag. De eldre liker ofte å se bilder og gjerne av familien. Kanskje har besteforeldrene vært på besøk til kaffe og kake i hagen en deilig sommerdag, og dere har fått tatt noen fine og søte bilder. Gi dem en fin bildebok med de beste bildene fra dagen. Hvis det er en spesiell begivenhet, fortjener bildene kanskje en større fotobok, så ta eventuelt også en kikk på de andre formatene og størrelsene våre.   Mini-format – store minner i en liten bildebok

   Selv om vår Mini–fotobok ikke er veldig stor, er det fortsatt en bok som inneholder store minner. Formatet og prisen gjør det mulig å lage et par ekstra bøker til å gi bort til dem som var med til å gjøre dagen til noe spesielt.


   CEWE FOTOBOK Mini – bildeboken for både voksne og barn

   En stilig, liten fotobok passer til mange anledninger, med mange forskjellige typer bilder og egner seg til både barn og voksne alt etter hva den handler om. Da den er forholdsvis liten og prisvennlig, kan den i mange tilfeller erstatte den tradisjonelle stakken fremkalte bilder fra spesielle anledninger eller de bildene på telefonen man ofte tar.

   Du kan lage bildeboken i appen vår, her på hjemmesiden eller i vårt gratis fotoprogram.

   Se vårt store utvalg av fotobøker i mange størrelser og til alle anledninger, hvis du har en annen spesiell begivenhet du gjerne vil forevige med en flott fotobok. Det finnes utallige muligheter for å lage akkurat den fotoboken du gjerne vil ha.


   Et par gode tips til din Mini-fotobok

   Når du skal lage en fotobok, er det et par ting det er lurt å huske på. Så værsågod, her har du en kjemperask topp 3-liste til hvordan du kommer i gang:

   1. Start med å finne den fotoboken du vil lage. Vi har fotobøker som egner seg til de vakre bryllupsbilder, til de beste feriebilder og til små, fettete barnefingre. Finn den som passer til de bildene du skal sette inn.

   2. Finn deretter bildene du vil ha med i boken. Du kan også finne dem underveis, men det enkleste er å finne dem først og opprette en mappe til dem. Da er de enkle å gå til når du skal i gang. 3. Nå er du klar til å designe boken din. Sett inn bildene og pynt med cliparts, farger osv. Spesielt i fotoprogrammet vårt kan du finne nærmest uendelige muligheter for å designe fotoboken din så den blir helt unik.   Vi håper du blir glad for bildebøkene dine – god fornøyelse!
   Jeg aksepterer dette
   Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.