Rabattkoder til den nye fotoboken din? Ikke gå glipp av tilbudene våre

Rabattkoder til den nye fotoboken din? Ikke gå glipp av tilbudene våre

Last ned gratis fotoprogram

Last ned fotoprogram

også til smartphone og nettbrett

Last ned via Google Play Last ned via App Store

Er du på utkikk etter gode tilbud og vil ikke gå glipp av muligheten for å kjøpe en fotobok med rabatt? Så skal du abonnere på nyhetsbrevet vårt. På denne måten vil du alltid være en av de første som mottar rabattkoder.

75 kr. i rabatt

Når du tilmelder deg nyhetsbrevet får du 75 kr. ekstra i rabatt til en fotobok fra CEWE.

Tilbud flere ganger i året

Vi sender nyhetsbrev ut regelmessig og det vil ofte være rabattkoder med, slik at du kan få glede av tilbudene våre. Det vil for eksempel være flere opp mot julen slik at du kan designe personlige fotobøker til familie og venner samtidig som du sparer penger når du betaler. Det samme gjelder f.eks. med feriebildene dine, hvor du med en kode kan få rabatt på ferie-fotoboken din. På samme måte kan du dra nytte av kodene i nyhetsbrevet når du vil lage en fotobok om det første året til barnet, konfirmasjonen til ungdommen eller kanskje en flott fotobok fra bryllupet. Det er alltid bra å spare penger!

Hvordan kan du utnytte tilbudene på CEWE fotobøker?

Er du usikker på hvordan du rent praktisk tar i bruk rabattkodene? For å benytte deg av tilbudet må du fylle rabattkoden inn i feltet når du er i handlekurven og utføre fotobokbestillingen din. Detaljene kan variere litt alt ettersom du bestiller gjennom programvaren vår på datamaskinen eller via appen på telefonen.

  • - Når du skal innløse rabattkoden er det enkleste å kopiere koden og lime den inn i rabattkodefeltet. Dermed unngår du tastefeil og du sikrer deg at koden er helt korrekt.
  • - Rabattkodene kan bare brukes en gang. Men frykt ikke! Det er straks en ny på vei. Hold et øye med nyhetsbrevene våre
  • - Merk at det ikke er mulig å få rabatt på frakten


Fungerer ikke rabattkoden på fotoboken?

Hvis du får en feilmelding når du skriver inn rabattkoden kan det være en rekke årsaker til det. De hyppigste er:  • • Koden kan være knyttet til en av de andre samarbeidspartnerne våre, og du kan derfor ikke bruke koden på cewe.no.
  • • Koden kan være utløpt. Det vil stå i nyhetsbrevet hvor lenge den er gyldig.
  • • Hver kode kan bare brukes en gang, så hvis du allerede har brukt den til en fotobok kan du ikke få tilbud på flere.
  • • Koden kan være til et spesifikt produkt; f.eks. fotobøker med matt papir. Du vil derfor ikke kunne bruke koden til en fotobok med blankt fotopapir.


Du er naturligvis alltid velkommen til å ringe til kundeservicen vår hvis en av de nevnte eksemplene ikke er tilfellet.Hvordan kan du kutte mer av prisen?

Våre fotobøker varierer i pris alt ettersom hvilke størrelser og materialer du velger. Det er derfor en fotobok til enhver smak – og lommebok. Uansett om prisen varierer, går vi ikke på kompromiss med kvaliteten. Det er aldri kvaliteten vi sparer på men snarere de kostnadene som kommer når vi produserer fotoboken. .Den billigste fotoboken fra 79,-

De billigste fotobøkene vi tilbyr er ’Mini’ på 15 x 11 cm og ’Liten’ på 14 x 13 cm. Begge minner om en liten barnebok i størrelsen, og er derfor gode til både små historier og små fingre. Det er de minste fotobøkene våre og koster fra 79,- kr og er på minimum 26 sider. Du kan enkelt sette inn flere sider mot en merpris.

En annen fotobok i den lave enden av prisskalaen er ’Kompakt panorama’, som er i størrelsen 19 x 15 cm. Denne koster kun fra 129,- og er et veldig fint format for å forevige alle de beste øyeblikkene dine.

Utover de forholdsvis små formatene våre også velger våre billigste innbindinger, bidrar det også til å holde prisen nede. De mest prisvennlige innbindingene våre er heftet eller soft-cover, og hvis du også velger den standard papirtypen vår får du en fotobok i høy kvalitet til en lav pris.Gratis programvare og 100% fornøydgaranti

Programvaren vår kan du bruke for å designe fotoboken din helt gratis, og vi tilbyr som alltid 100% fornøydgaranti selv på de billigste utgavene. Husk også at jo flere fotobøker du bestiller, desto billigere blir de. Du kan også spare noen kroner hvis du velger å få de levert til jobben din eller til et posthus.

Alt i alt er det ganske enkelt å lage en billig fotobok som også er i høy kvalitet og til en fornuftig pris.

Mot en merpris kan du alltid sette inn ekstra sider eller velge andre innbindinger og formater.

Kjøp mer = spar mer!

Få 10% rabatt på
CEWE FOTOBOK
fra 1299,-
Bruk verdikoden:
NUCFB10

Få 20% rabatt på
CEWE FOTOBOK
fra 1699,-
Bruk verdikoden:
NUCFB20

Få 30% rabatt på
CEWE FOTOBOG
fra 1999,-
Bruk verdikoden:
NUCFB30


Tilbud kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke 1 verdikode pr. ordre!

Kjøp mer = spar mer!

Få 10% rabatt på
CEWE FOTOBOK
fra 1299,-
Bruk verdikoden:
NUCFB10

Få 20% rabatt på
CEWE FOTOBOK
fra 1699,-
Bruk verdikoden:
NUCFB20

Få 30% rabatt på
CEWE FOTOBOK
fra 1999,-
Bruk verdikoden:
NUCFB30


Tilbud kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke 1 verdikode pr. ordre!

Kontakt oss:

Kan du ikke finne det du leter etter? Kontakt oss**!

Mandag til fredag | Kl. 08:30 - 18:00**
Søn: 15:00 - 21:00**

Telefon:

66 82 26 60