Fotogaver > Gaveidéer > Kalendergaver

Kalendergaver til store og små Kalendergaver, åh ja. Et av juleprosjektene som tar litt tid. Det skal finnes gaver til alle som skal ha en gavekalender. Kanskje er det bare de små i familien, kanskje de store også gjerne vil ha en selv om de står med en ene foten ute av døren og snart flytter hjemmefra. Kanskje du til og med også skal lage en kalender til din bedre halvdel, til venninnen din eller til foreldrene dine? Gaver blir man aldri for stor til, og uansett hvem som skal være den heldige mottageren av gavekalenderen din, finner du her hos CEWE et stort utvalg av fotoprodukter du kan bruke som kalendergaver til både store og små.Hvem skal ha en gavekalender i år?


Det er det første du må finne ut av. Og i den forbindelsen får du et godt tips: Samle inn kalendergaver i løpet av året. Det er ingen som sier at alle kalendergavene må kjøpes i siste øyeblikk i november måned. Når du får øye på noen fine ting du kan bruke til kalendergaver, kjøp og bestill dem i løpet av året, så du er helt klar når 1. søndag i advent melder sin ankomst. Finn fotogaver til både store og små, og få laget en klar avtale om hvem som skal ha en pakkekalender og om omfanget av den. Pakk inn kalendergavene og gjem dem et lurt sted, så er det bare selve utformingen av gavekalenderen du må finne ut av.Kalendergaver til barna i familien


Barna i familien er selvskrevne til å få en gavekalender. I de aller fleste familier er det en tradisjon å lage en adventskalender til de yngste, så tiden fram til julaften blir gøy, koselig og ikke så lang.


Mens barna er små er det mange familier som pleier å gi den en liten gave hver dag i desember måned. Det sprer så mye glede, og barna kommer seg ut av sengen uten problemer om morgenen for å komme bort til gavekalenderen og se hva som er oppi. Men… når barn nr. 2 melder sin ankomst, er du oppe i 48 pakker… For ikke å snakke om barn nummer 3 og eventuelt også andre familiemedlemmer. Da er det kanskje på tide å gå fra en gavekalender til en adventskalender, hvor barna får en gave hver søndag i advent i stedet for en hver dag. Da trenger du ikke finne på så mange gaver, og det kan være gavene kan bli litt større. Se her hva vi foreslår som kalendergaver til barna som de kan få på adventssøndagene:


 • Bamse: En myk og deilig bamse som innbyr til å bli klemt og kost med. Bamsen har en T-skjorte på med et bilde du velger selv. Det kan for eksempel være et bilde av bamses nye eier, det blir han nok glad for!

 • Tryllekrus. Her kan du få trykket et bilde av barna dine eller av hele familien. Og med et løfte om varm kakao til frokosten, kan kruset bli innviet med en gang

 • Snøkule med bilde av barna selv inni og snø som daler fint og stille når du rister kulen

 • Memory med dine egne bilder trykket på. Det er populært hos alle barn! Memory øver hukommelsen og er koselig å spille, særlig når det er mennesker eller situasjoner på kortene som barna kjenner fra hverdagen sin. Det kan både være bilder av dem selv, av andre familiemedlemmer og av venner og lekekameraterKalendergaver til voksne


Mange par lager gavekalender til hverandre, og noen voksne gir pakkekalender til foreldrene sine. Her finner du gode eksempler på fotogaver du kan bruke til en gavekalender til ham du er glad i, eller kalendergaver til henne som alltid lager pakkekalender til de andre. Du kan også legge til et humoristisk innslag på noen av dagene i form av tullegaver.


 • • En flott fotobok. Det kunne for eksempel være i form av en årbok med bilder og litt tekst fra familiens år som har gått

 • T-skjorte med trykk: få ditt eget bilde trykket på t-skjorta

 • Fotokrus til morgenkaffen. Eventuelt til å ta med på kontoret og med et bilde av familien på

 • Handlenett, også med ditt eget bilde på. Da kan det handles inn massevis av julegodtGavekalender til tenåringen


Tenåringer har også fortsatt lyst på kalendergaver, selv om de egentlig snart er litt for store til det. Hvis du har tid til det, kan du lage en adventskalender til de store ungene også. Få gaveidéer her:
 • Deksel med bilde. Så deres kjæreste eiendel ikke går i stykker

 • Musematte. Da kan det games!

 • Puslespill med bilde av dem selv på. Det er sunt for den urolige tenåringshjernen å sette seg ned i fred og ro en gang imellom. Å legge puslespill styrker hjernen, og det er samtidig en kosestund han kan invitere vennene eller familien med til, så man kan ha det koselig og løse oppgaven sammen.

 • Fremkalling av Instagram-bilder. Tenåringer elsker sosiale medier! Så der har han sikkert tatt masse kule bilder det kunne vært gøy å få fremkalt


Finn flotte og personlige kalendergaver til store og små her hos CEWE. Og til 24. desember skal gaven selvfølgelig være en lekker CEWE FOTOBOK i ditt eget design og med bildene dine trykket på fotopapir i god kvalitet.


God fornøyelse og gledelig jul!


Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.