CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK og veggbilder!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Julekalender ferrero Julekalender ferrero Julekalender ferrero Julekalender ferrero

Julekalender med bilde XXL, fylt med Ferrero-sjokolade

Spre førjulsglede gjennom hele desember med en stor og søt adventskalender til menn og kvinner, fylt med uimotståelig Ferrero-sjokolade.

 • De voksnes favorittjulekalender i XXL-format
 • Design med ditt eget bilde
 • Silkematt overflate
 • Miljøvennlig, 100% nedbrytbar indre del
 • FSC®-sertifiseret produkt
559.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Forhåndsbestilling! Produseres fra 2. oktober. Bestill din julekalender nå

Produktinformasjon

Formater:

 • XXL (48,0 x 36,0 x 3,5 cm)
 • Fås i høyde- og panoramaformat

Materiale:

 • XXL (350 g/m²-Invercote-papir i digitaltrykk)
 • Miljøvennlig, 100% bionedbrytbar indre del

Innhold:

 • 27 stk. Ferrero sjokolader
 • Miks av Ferrero Küsschen, Ferrero Rocher og Raffaello

Innhold

Melkesjokolade (31%) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, søtmelkspulver, konsentrert smør, emulgator: lecithiner (soja), vanillin), hasselnøtter (26,5%), halv-bittert sjokolade (15%) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator: lecithiner (soja), vanillin), palmeolje, sukker, protein beriket vallepulver, fettfattig kakao, vanillin.

Kan inneholde spor av gluten og mandler.

Melkesjokolade (30%) (sukker, kakaosmør, kakaomasse, skummetmelkpulver, konsentreret smør, emulgator: lecithin (soya); vanillin), hasselnøtter (28,5%), sukker, palmeolje, hvetemel, vallepulver, fettfattig kakao, emulgator: lecithin (soya), hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), salt, vanillin.

Tørket kokos (25,5%), vegetabilske fettstoffer (palm, shea), sukker, mandler (8%), skummetmelkpulver, vallepulver, hvetemel, tapiokastivelse, emulgator: lecithin (soya), aromaer, hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), salt.

Den mest personlige adventskalenderen til menn med sjokolade

Gi en førjulsgave til mannen, så han hver dag har en deilig sjokoladebit til kaffen. Finn ditt beste bilde av ham til å pryde forsiden av en adventskalender til menn. Med et personlig bilde og Ferrero Rocher-sjokolade bak lukene holder julestemningen gjennom hele desember!

Lag en adventskalender til mannen - menn fortjener litt barnlig glede de og!

Julen er for mange den beste tiden på året – og den travleste! Særlig for de voksne som jobber på for å sikre at familien, barna, kollegaene og vennene får en nydelig jul med alle tradisjonene og opplevelsene det innebærer: En spennende julekalender, et vakkert juletre, en deilig julemiddag og ikke minst julegavene som oppfyller alle ønsker. Vis kjæresten, pappaen eller kompisen din at du setter pris på dem med en stor og søt adventskalender til menn. Lag en adventskalender på nett, med favorittbildet ditt på forsiden og Ferrero Rocher-sjokolader bak lukene - så er mannen din, pappa, venn, bror eller hvem det nå måtte være, klar for å håndtere julestria.

Adventskalender til menn i størrelse XXL

Ingen sier vel nei til en bit sjokolade! Denne adventskalenderen til menn er i størrelse XXL, så får mannen din hele 27 sjokoladebiter fra Ferrero Rocher. Perfekt gjennom den travle desember-måneden. Sjokoladekalenderens størrelse betyr også at bildet som trykkes på forsiden får masse plass å boltre seg på. Det romantiske bildet av deg og kjæresten, eller det flotte bildet av deg og din far på tur blir umulig å ta blikket fra. Et slikt minne vil garantert bidra til den gode julestemningen i heimen!

5 grunner til å kjøpe en adventskalender til mennene i ditt liv:

 • Adventskalender i XXL-format har et ekstra stort bilde på forsiden, det blir ikke mer personlig

 • Du velger selv bildet som blir trykt på en silkematt overflate i portrett- eller panoramaformat

 • Deilig Ferrero Rocher-sjokolade bak lukene

 • 27 sjokoladebiter: En mix av Ferrero Küsschen, Ferrero Rocher og Raffaello

 • Bestill på nett og få levert hjem

Lag din adventskalender på nett

Når du har funnet frem de gode bildene på kamerarullen din, er det enkelt å bestille en adventskalender til menn – eller flere adventskalendere, om du skulle ha mange gode bilder som fortjener å få vise seg fram. Dersom du primært bruker telefonen til å ta bilder med, anbefaler vi at du bestiller sjokoladekalenderen på nett. Du kan også kjøpe fotokalendere via vår foto app. Her har du også muligheten til å lagre bildeprosjektene dine hvis du vil bestille flere fotogaver senere, for eksempel en fotobok. Til slutt kan du også installere fotoprogrammet vårt på datamaskinen din, om du foretrekker å sitte ved en stor skjerm når du jobber med adventskalenderne.

Hvilket bilde kan du bruke på en adventskalender til menn?

På denne adventskalenderen til menn, velger du helt selv hvilket bilde du vil skal pryde forsiden. Velg gjerne noe personlig som gir et smil om munnen på mannen i ditt liv – mens han nyter en nydelig sjokoladebit. Du har helt sikkert en god del alternativer, så hvilket bilde skal du velge til akkurat den mannen og akkurat den sjokoladekalenderen du vil gi? Vi har noen forslag:

 • Selv om kjæresten din er av typen som ikke ønsker seg noe til jul, eller ikke er så opptatt av gaver, vil nok en adventskalender til menn laget spesielt til ham bli en gledelig overraskelse. Et nydelig bilde av dere to, hvor dere smiler og nyter livet sammen, eller et bilde som handler om en opplevelse dere har delt, vil gi ham en fantastisk nedtelling til jul. Det kan være et minne fra en reise, en konsert eller en god fest dere var på sammen, eller du kan hylle hverdagsromantikken med et koselig bilde fra en helt vanlig dag.

 • Din far er sikkert en sentral person i livet ditt. Kanskje skal du og familien feire jul med ham, og da passer det perfekt å vise at du er glad i ham med en adventskalender til menn! Bruk et bilde av deg og faren din fra en familiesammenkomst eller en utflukt dere har vært på, eller et bilde av barna og barnebarna. Det vil definitivt utgjøre et lyspunkt i en ellers kald og mørk årstid.

 • Husk også på vennene dine, i en ellers veldig familiefokusert tid. Bestill en adventskalender til menn med et bilde fra året som har gått, og vis ham at du tenker på ham og gleder deg til året som kommer i hans selskap. Hvis dere er en del av en vennegjeng, kan du godt bruke et bilde av dere alle sammen på forsiden av sjokoladekalenderen.

 • Har du et spesielt godt bilde av din bror, fetter eller onkel kan du gjøre ham ekstra glad denne julen, med en personlig adventskalender til menn. Det kan være et bilde av at dere gjør noe sammen, eller et hvor han holder på med noe som gjør ham stolt eller gir ham glede. Det er ikke viktig om bildet er fra en stor eller liten anledning - bare motivet gir ham glede og bildet er skarpt, vil han sette stor pris på adventskalenderen i en ellers travel tid.

 • De fleste bedrifter har en sjef eller kollega som alltid sørger for at julestemninga er på topp, også på jobb. Syns du han fortjener en påskjønnelse, kan du vise at du setter pris på innsatsen med en adventskalender til menn fylt med deilig sjokolade og et fint bilde av alle kollegene samlet, eller en morsom situasjon på jobben dere fortsatt ler av sammen. Med denne personlige sjokoladekalenderen er det ingen sak å legge ned innsatsen de siste arbeidsdagene opp mot juleferien.

Adventskalender til kvinner

Kjøp også en adventskalender på nett, til kvinnen i ditt liv – enten det er partneren, moren, venninnen eller søsteren din. Hun fortjener også en koselig og personlig adventskalender i førjulstiden. En adventskalender med god sjokolade gjør ventetiden og alle gjøremålene før jul litt lettere.

Velg ut et flott bilde av kvinnen som skal få adventskalenderen, eller av hennes kjæledyr, barn eller noe annet hun er ekstra glad i, og la dette bildet pryde forsiden av kalenderen. Å gi bort en adventskalender til kvinner er en søt måte å sette pris på henne på, samtidig som hun kan kose seg med et bildeminne og en sjokoladebit hele desember til morgenkaffen.

Adventskalender med bilder for enhver smak

Hos CEWE finner du ikke bare adventskalendere til menn – vi har også sjokoladekalendere til resten av familien, med og uten sjokolade og alltid med plass til et eller flere bilder. Vi tilbyr blant annet:

 • Kinder® julekalender: Barnas favoritt! Sjokoladekalender med 24 søte saker fra kinder® og et flott bilde på forsiden.

 • Adventskalender for voksne: En flott og velsmakende sjokoladekalender i A4-format med sjokolade fra Ferrero Rocher. Denne adventskalender er en mindre utgave av adventskalenderen til menn.

 • Adventskalender med bilder: Adventskalenderen til deg som heller vil ha bilder enn sjokolade. Her får du et stort bilde på forsiden og 24 små bilder – ett bak hver luke.

 • Fyll-selv-adventskalender: Kjøp denne adventskalenderen på nett hvis du selv vil bestemme hva som skal gjemme seg bak lukene. Med vår fyll-selv-adventskalender kan du slippe kreativiteten løs og lage 24 små overraskelser selv.

Husk også julegaven til ham du er glad i

Den 24. desember skal det naturligvis ligge en pakke under treet til ham du er glad i. Hos oss har du muligheten til å lage en personlig julegave med enda flere bilder av deg og ham. Vi har mange spennende julegaver til pappa og han – for eksempel en fotobok med bilder av de store og små øyeblikkene i livene deres. En omtenksom måte å holde linja fra adventskalenderen til menn han fikk i starten av desember. Gaver fra hjertet, fylt med gode minner som han kan kose seg med i juledagene og inn i det nye året.

Se også våre julegaver til mamma og henne og la deg inspirere av våre mange tips til julegaver. God jul!