CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Julekalender ferrero
Julekalender ferrero
Julekalender ferrero
Julekalender ferrero

Julekalender med bilde, fylt med Ferrero-sjokolade

Gjør ventetiden til julaften litt søtere! Lag en adventskalender fylt med uimotståelige sjokolader fra Ferrero.

 • De voksnes favoritt
 • 100% nedbrytbar indre del
 • Design med ditt eget bilde
 • Silkematt overflate
 • FSC®-sertifiseret produkt

Bestiller du senest 24. november, så har du den til 1. desember

Produktinformasjon

Formater:

 • A4 (30,5 x 21,0 x 3,5 cm)
 • Fås i høyde- og panoramaformat

Materiale:

 • 300 g / m² FSC®-sertifisert brettbar kartong
 • Miljøvennlig, 100% bionedbrytbar indre del

Innhold:

 • 24 stk. Ferrero sjokolader 
 • Miks av Ferrero Küsschen, Ferrero Rocher, Raffaello

Innhold

Melkesjokolade (31%) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, søtmelkspulver, konsentrert smør, emulgator: lecithiner (soja), vanillin), hasselnøtter (26,5%), halv-bittert sjokolade (15%) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator: lecithiner (soja), vanillin), palmeolje, sukker, protein beriket vallepulver, fettfattig kakao, vanillin.

Kan inneholde spor av gluten og mandler.

Tørket kokos (25,5%), vegetabilske fettstoffer (palm, shea), sukker, mandler (8%), skummetmelkpulver, vallepulver, hvetemel, tapiokastivelse, emulgator: lecithin (soya), aromaer, hevemiddel natriumhydrogenkarbonat, salt.

Melkesjokolade (30%) (sukker, kakaosmør, kakaomasse, skummetmelkpulver, konsentreret smør, emulgator: lecithin (soya); vanillin), hasselnøtter (28,5%), sukker, palmeolje, hvetemel, vallepulver, fettfattig kakao, emulgator: lecithin (soya), hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), salt, vanillin.

Sjokolade-adventskalender til voksne

Endelig en voksen-adventskalender!

Endelig kom det en sjokoladekalender for de voksne – den er etterlengtet! Nå kan du skjemme bort din bedre halvdel, søsteren din eller foreldrene dine eller deg selv med lekre små sjokolader hver dag i desember. Og det er jo ikke bare en hvilken som helst slags sjokolade som gjemmer seg bak lukene, nei nei, det er fra Ferrero Rocher. Får du vann i munnen allerede? Se mer om den beste adventskalenderen med sjokolade for voksne her. Og den faller sikkert i smak hos de litt større barna også.

Voksen adventskalender med Ferrero Rocher-sjokolade

Barna får sikkert mange søtsaker i desember måned, så du kan med god samvittighet kjøpe en julekalender til de voksne her. Nå er det mama og pappas tur til å bli skjemt bort hver dag i desember!

Den lekre adventskalenderen inneholder forskjellige innpakkede Ferrero Rocher-sjokolader, fås i 2 forskjellige størrelser og hver størrelse fås i høyformat eller panoramaformat.

Bestill adventskalenderen og få ditt eget bilde trykket på forsiden. Velg bilde alt etter hvem som skal ha adventskalenderen. Hvis det er til din bedre halvdel, kan du jo pynte den med et fint bilde av dere to sammen, og hvis det er til besteforeldrene, er det kanskje en idé med et bilde av barnebarna eller av hele familien.

Selv om adventskalenderen er til voksne, kan du selvfølgelig pynte den med bilder av barna. Det passer fint hvis du for eksempel vil gi besteforeldrene en gave, så kan de få en lekker bit sjokolade hver dag i julemåneden og samtidig nyte det søte bildet av sine elskede barnebarn.

Hvem skal ha en lekker adventskalender for voksne i år?

Din flotte fotokalender på veggen sier at julemåneden nærmer seg. Da får de fleste foreldre det travelt, så du kjenner kanskje noen som trenger litt kjærlighet? Det er etter hvert mer og mer vanlig at voksne også lager julekalender til hverandre eller at barna i familien lager til foreldrene. Ofte er det adventsgaver de voksne får, og det kan for eksempel være bøker og gavekort som gjemmer seg i innpakningspapiret.

Med denne voksen-adventskalenderen kan du gi en liten gave hver dag, og mon tro om du ikke kan finne en som trenger litt kjærlighet? Her ser du våre andre forslag:

 • Kanskje har du en venninne som alltid er der for andre. Hun har det travelt opp mot desember måned med å forberede, handle og gjøre det bra for barna med julekalendere, julegaver og kalendergaver, så hun helt glemmer å tenke på seg selv. Hun fortjener vel en julekalender for voksne! Da kan hun forhåpentligvis liste seg til å ta en kopp kaffe og sitte i ro og mak og nyte sjokoladen og slappe litt av. Bare litt, før det går løs igjen. Gi henne en hyggestund hver dag i desember med Ferrero Rocher-advetnskalenderen. Finn et fint eller morsomt bilde av dere to sammen eller av henne og få det trykket på forsiden
 • Eller forestill deg din kjærestes overraskede ansiktsuttrykk når han oppdager at han også skal skjemmes bort med litt søtsaker hver dag i desember! Forestill deg hans eller hennes overraskelse og glede når han får denne julekalenderen med uimotståelige sjokoladekuler med hasselnøtt og sprø vaffel, og som prikken over i-en: Et fint eller søtt bilde trykket på forsiden av kalenderen. Bildet kan være av dere to i en fin stund dere har hatt sammen, eller et annet stemningsfullt bilde du velger selv
 • Og hva med bestefar og bestemor, tror du ikke de også vil sette pris på å få en hilsen i denne travle juletiden? La Magnus eller Emma selv gi besteforeldrene sine en på alle måter søt julekalender for voksne med Ferrero Rocher og et fint bilde trykket på forsiden av dem selv. Det vil være til stor glede for begge parter!
 • Eller det aller beste: Vær god mot deg selv! Du har det sikkert også travelt i julemåneden, så la voksen-adventskalenderen være din søte nedtelling til jul. Finn et fint og stemningsfullt bilde av hele familien, fra en deilig ferie eller av venninneflokken og bestill kalenderen her. Det er både enkelt og underholdende.

Overraskelser og sjokolader blir man aldri for gammel til!

Ferrero Rocher - litt historie

De lekre sprø kulene med hasselnøtt har vi nok alle fått en smak av, men visste du at bedriften bak også er de som lager Nutella? Så hvis du synes du kan gjenkjenne den kremete, lekre nøtte-sjokoladesmaken, er det nok fordi du har hatt fingrene i Nutellaglasset. Andre produkter du sikkert kjenner til fra samme firma er TicTac-pastillene og kinder® -sjokolade - som du også kan lage julekalendere med.

Adventskalenderen for voksne – som barna også liker godt!

De gylne sjokoladekulene, det knitrende papiret og endelig – en sødmebombe av hasselnøtt, vaffel og melkesjokolade smelter sammen i munnen… Alle kjenner til Ferrero Rocher, som gjorde sitt inntog på de norske dessert- og kaffebordene for en del år siden. Og selv om den ofte blir solgt som en julekalender til voksne, skulle vi hilse fra det yngre publikum og si at de altså også liker den! Så hvis du er på utkikk etter årets julekalendere til barna, er denne kanskje en idé. Ellers kan du ta en titt på vår kinder®-sjokoladekalender eller vår fyll-selv-adventskalender, som du kan lage som godteri-julekalender - de vil garantert også falle i god jord hos både store og små godtemomser!

Bestill adventskalenderen i vårt gratis fotoprogram, hvor du velger størrelse og format, laster opp bildet ditt og pynter med snøfnugg eller annen clip art som du finner i programmet. Skulle du ha spørsmål til designet, levering eller lignende, er du velkommen til å kontakte CEWE på sales@cewe.dk eller på telefon 66822660. Vi hjelper deg og guider deg videre.

Husk også at du kan sende et personlig julekort med foto i 2022.

God fornøyelse – og gledelig jul!