CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Kinder julekalender til barn
Julekalender barn
Julekalender barn
Julekalender barn

Julekalender med bilde, fylt med kinder®-sjokolade

Sjokolade-søtsaker i hele 24 dager: Utenpå adventskalenderen er ditt bilde trykket i en silkematt-look, og innvendig finner du søte godsaker fra kinder®.

 • Fås i A4- og XXL-format
 • Personlig design
 • Silkematt overflate
 • FSC®-sertifiseret produkt

Utsolgt

Produktinformasjon

Format:

 • A4 (30,5 x 21,0 x 3,5 cm)
 • Fås i høyde- og panoramaformat

Materiale:

 • 300 g / m² FSC®-sertifisert brettbar kartong

Fyll:

 • 24 kinder® godsaker
 • (kinder® sjokolade mini, kinder Schoko-Bons®, kinder Bueno® mini)

Innhold

Ingredienser:

Melkesjokolade 40% (sukker, helmelkpulver, kakaosmør, kakaomasse, emulgator: lecitiner (soya), vanilje), sukker, skummetmelkpulver, palmeolje, konsentrert smør, emulgator: lecitiner (soya), vanilje. Melkeandel i alt: 33% Kakaoandel i alt: 13%

Ingredienser:

Melkesjokolade 50% (sukker, helmelkpulver, kakaosmør, kakaomasse, emulgator: lecitiner (soya), vanilje), sukker, skummetmelkpulver (12,5%), palmeolje, hasselnøtter (5,8%), konsentrert smør, mørk sjokolade (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator: lecitin (soya), vanilje), overflatebehandlingsmidler: gummi arabicum, skjellakk, glukosesirup, emulgator: lecitiner (soya), aromaer, vanilje Melkeandel i produktet i alt 28%. Kakaoandel i produktet i alt 16,5%

Ingredienser:

Melkesjokolade 31% (sukker, kakaosmør, skummetmelkpulver, konsentrert smør, emulgator: lecitiner (soya, vanilje), sukker, kakaomasse, palmeolje, hvetemel, hasselnøtter (10,8%), skummetmelkpulver (8,5%), helmelkpulver (5,5%), sjokolade (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator: lecitiner (soya), vanilje), fettfattig kakao, emulgator: lecitiner (soya), hevemidler: (natron, hjortetakksalt), salt, vanilje. Melkeandel i alt 19,4%

Kinder® sjokolade-adventskalender

Ethvert barns drømme-julekalender!

Kinder®-sjokoladekalender – lag den her hos CEWE

Denne sjokoladekalenderen må være ethvert barns drømmeadventskalender: Det er ikke bare en vanlig kalender med julemotiver, nei, det er simpelthen en julekalender med kinder®-sjokolade! Finnes det en mer perfekt kombinasjon til en julekalender til barna dine enn deres eget bilde på julekalenderen og 24 lekre kinder®-sjokolader bak lukene? Denne julekalenderen skal nok få barna ut av senga på selv de kaldeste desember-morgener. De vil springe ut av sengen og skynde seg å åpne luken og få dagens kinder® -sjokoladeoverraskelse ut og puttet i munnen.

Nyt den fine stunden med barna dine mens de forventningsfullt pakker ut de gode sjokoladene. I tillegg til å inneholde de velkjente godbitene er adventskalenderen en fin dekorasjon på barnerommet i desember måned.

Lag selv din kinder® -adventskalender med ditt eget bilde på forsiden

Lag en personlig og veldig dekorativ julekalender med sjokolade og et fint bilde du selv har valgt trykket i klare farger. Bestill julekalenderen din her, så er den klar i løpet av få dager og en fantastisk nedtelling til julaften kan gå i gang.

En Kinder® -adventskalender må være den absolutt beste nedtellingen til julaften. Adventskalenderen inneholder 3 forskjellige slags kinder® -sjokolader, pakket inn i folie.

Gjør ventetiden fram til julaften ekstra søt for de små!

Du kan bestille vår kinder® -adventskalender i 2 størrelser og i panorama- eller høyformat. Last ned fotoprogrammet vårt og design julekalenderen din der. Det er raskt og enkelt, se her hvordan du gjør det:

 • Last ned vårt gratis fotoprogram og åpne det
 • Velg det produktet du vil designe
 • Last opp bildet ditt og dra det inn
 • Rett til, pynt eventuelt med clip arts, og gjør ferdig bestillingen din

Gled deg til å motta adventskalenderen din og til å se dine barns uttrykk når de mottar den ultimate julekalenderen. Med denne er du garantert glade barn i hele desember måned – og hvem vil ikke gjerne ha det?

Kinder® i Norge

De fleste barn har vokst opp med kinder®. Enten i form av de klassiske kinder® -eggene med små leketøyoverraskelser inni eller i form av den gode kinder® -sjokoladen med melkefyll. Den kjente sjokoladen er fortsatt populær, akkurat som dens ’storebror’ Ferrero Rocher-sjokoladene, som du kan nyte i vår julekalender for voksne.

Adventskalendere til hele familien

Hvem vil du skjemme bort i år med en lekker og personlig julekalender? Hva med din bedre halvdel eller din gode venninne, skal de kanskje overraskes med en lekker kalender i år? Store godtemomser liker også godt vår kinder® -kalender, ellers kan du prøve å ta en kikk på vår julekalender med Ferrero Rocher-sjokolader, hvem ville ikke elske en sånn? Og besteforeldre ville også sette stor pris på en julekalender. Enten med sjokolade eller vår koselige og personlige julekalender med bilder bak lukene, så de får et koselig foto-minne hver morgen i desember.

Skulle du ha en allergiker eller en som er litt kresen i familien, har vi selvfølgelig også en julekalender til ham: Godteri-julekalenderen / fyll-selv-julekalenderen! Denne kalenderen er også med ditt eget bilde på, men leveres uten fyll - det må du finne selv. Det kan enten være godteri som du vet han eller hun tåler, eller små gaver.

Har du spørsmål vedr. din Kinder® -julekalender?

Skulle du mot forventning få problemer når du designer din sjokoladejulekalender, eller har du spørsmål til levering eller lignende, kan du kontakte CEWEs kundeservice på telefon 66822660 eller support@cewe.no. Vi er klar til å svare på spørsmålene dine og hjelpe deg videre.

Er du også på jakt etter julegaver? Se vår fotokalender som er vegg- og bordkalendere du selv kan designe og sette inn dine egne billeder på, eller våre andre flotte og personlige fotogaver.

Husk også at du kan lage ditt eget fotojulekort.

God fornøyelse – og gledelig jul!