CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fyll selv-julekalender med godteri
Julekalender fyll selv
Julekalender fyll selv

Fyll selv julekalender

Fyll akkurat det du ønsker i lukene! Velg små gaver eller godteri, hvis du vil lage en godteri-julekalender i 2023.

  • Kreativ julekalender som du fyller med innhold selv
  • Design med ditt eget bilde
  • Silkematt overflate
  • Miljøvennlig, 100% biologisk nedbrytbar indre del
  • FSC®-sertifiseret produkt

Utsolgt

Produktinformasjon

Formater:

48,0 x 36,0 x 3,5 cm

Materiale:

350 g/m²-Invercote-papir med digitaltrykk

Lukenes størrelse:

Fra 5,5 x 5,8 x 3,5 cm til 10,0 x 13,5 x 3,5 cm

7 idéer til din lag selv-julekalender i 2023

Er du i tvil om hva du skal fylle i julekalenderen? Bla igjennom våre forslag og bli inspirert. Det er kun fantasien som setter grenser. Også en godteri-julekalender kan varieres med alt fra sure vingummier, lakris og bland selv-godteri. Tilpass til din partner, tenåringen, barnet eller kjæledyret.
Julekalender til melkeallergikeren

Julekalender uten sjokolade til melkeallergikeren

Lag en godteri-adventskalender til barnet med melkeallergi. Finn 24 små, lekre godbiter som du vet han/hun tåler. Din laktoseintolerante sønn eller datter har garantert bedt om en fin sjokoladejulekalender og fått nei, fordi de ikke tåler melkesjokoladen oppi. Den tid er forbi nå med vår lag-selv-kalender, som du kan bruke til alle allergikere.

Julekalender med godteri som vingummier eller lakris

Godteri-julekalender

Har du et barn som veldig gjerne vil ha en godteri-julekalender? Da er denne helt perfekt. Det kan ofte være litt vanskelig å finne adventskalendere med godteri, og mange barn liker faktisk vingummi osv bedre enn de vanlige sjokoladekalenderne. Kjøp fyll-selv-kalenderen vår og fyll den med små godtebiter. Alle barn vil elske en julekalender med forskjellig godteri bak lukene!

Elsker barnet familiehunden? Sett et bilde av den på forsiden. Eller velg et bilde av familien eller barnet ditt og noen lekekamerater.

Julekalender uten godteri med små gaver

Fyll små gaver i

En julekalender uten godteri. Man må ikke bare ha godteri i julekalenderen, kanskje du også kan finne små ting og saker å legge i kalenderen. Prøv for eksempel med klistremerker, glasskuler, fotballkort eller noe annet lite?

Julekalender med lego eller andre leker

Med LEGO eller andre leker

Lag en adventskalender med Lego! Har du en liten Lego-freak hjemme? Kjøp små Lego-figurer og legg i julekalenderen. Eller finn noe annet leketøy barnet ditt liker. Det kan enten være forskjellige typer leker, eller noe med små byggeklosser, som til slutt kan settes sammen.

Julekalender fylt med gaver til tenåringsjenta

Til tenåringen

Fyll-selv-kalender til din store tenåringsjente: Her er det opplagt med små gaver i form av sminke, mini-neglelakker og kanskje et lite smykke. Det blir man aldri for stor til!

Julekalender til hunden eller andre kjæledyr

Lag en julekalender til hunden din! Den må da også få litt julestemning. Finn 24 lekre godbiter Fido elsker, og husk å være oppmerksom på at de ikke inneholder noe hunden din ikke tåler. Har du ikke hund, kan du såklart også lage julekalender til katten, kaninen eller marsvinet.