CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK og veggbilder!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Julekalender fyll selv Julekalender fyll selv Julekalender fyll selv

Fyll selv adventskalender med bilde

Du bestemmer helt selv hva som skal være bak lukene i denne adventskalenderen. Velg små gaver som du vet mottakeren vil elske!

 • En luke for hver dag
 • Stort format (48 x 36 x 3,5 cm)
 • Kan utformes med julemotiver

Bestill senest 21. nov for levering innen 1. des.

Produktinformasjon

Formater:

480 x 360 x 35 mm

Materiale:

350 g/m²-Invercote-papir med digitaltrykk

Lukenes størrelse:

Fra 5,5 x 5,8 x 3,5 cm til 10,0 x 13,5 x 3,5 cm

Fyll-selv-adventskalender

Godteri-adventskalender? Prøv vår stilige lag–selv-julekalender

Er du på jakt etter en godteri-adventskalender i stedet for en sjokoladekalender? Eller kanskje en adventskalender uten melk til barn med melkeallergi? Allergi eller ikke, kresenpinne eller ikke; de kjære små skal selvfølgelig ha en julekalender med godteri – det er jo bare desember én gang i året.

Her hos CEWE kan du rett og slett skreddersy den perfekte adventskalenderen: Lag en fyll-selvjulekalender! Julekalenderen leveres med tomme rom, så du selv kan legge i små gaver som godteri, lakris, sjokolade uten melk eller andre mindre gaver som leppepomade, hårstrikk osv.

Bemerk at denne adventskalenderen IKKE er med sjokolade. Hvis du er på jakt etter en sjokoladekalender, kan du se våre julekalendere med Kinder sjokolade eller vår adventskalender til voksne med Ferrero Rocher.

Lag din egen adventskalender med godteri og andre godsaker

Julekalenderen hvor du selv kan fylle i små overraskelser er nok en av de beste oppfinnelsene på adventskalendermarkedet! Hvem kjenner ikke til utfordringene med å finne julekalendere til de små? Hos CEWE kan du nå lage en ordentlig lekker godteri-adventskalender eller fyll-selv-julekalender. Kalenderne har ditt eget bilde trykket i klare farger på forsiden og 24 små overraskelser valgt av deg. Det er små, personlige hilsener fra deg til barnet ditt hver desembermorgen fram til julaften. Barnet ditt vil elske julekalenderen, hvor det både er et fint bilde av ham selv på forsiden samt en personlig overraskelse bak hver luke.

Hvordan lager du en fyll–selv–adventskalender med godteri og andre godsaker?

Julekalenderen lager du i vårt gratis fotoprogram. Her laster du opp det bildet du gjerne vil ha trykket på forsiden og designer adventskalenderen din sånn du vil den skal se ut.

Deretter blir jobben din bare å finne 24 små, koselige ting barnet ditt eller f.eks. kjæresten din vil sette pris på. Det enkleste er å lage en julekalender med godteri, altså vingummi osv., det liker vel alle barn, men andre ting er også en god idé.

Slipp fantasien løs og lag en perfekt, nesten hjemmelaget adventskalender:

 • Lag en godteri-adventskalender til gutten med melkeallergi. Finn 24 små lekre godbiter som du vet han tåler. Han har garantert før bedt om en fin sjokoladejulekalender og fått nei, fordi han ikke tåler melkesjokoladen oppi. Den tid er forbi nå med vår lag-selv-kalender, som du kan bruke til alle allergikere
 • Har du et barn som veldig gjerne vil ha en godteri-julekalender? Da er denne helt perfekt til formålet. Det kan godt være litt vanskelig å finne adventskalendere med godteri, og mange barn liker faktisk bedre vingummi osv. enn de vanlige sjokoladekalenderne. Kjøp fyll-selv-kalenderen vår og fyll den med små godteposer. Alle barn vil elske en julekalender med forskjellig godteri bak lukene!
 • Ikke bare godteri er bra i julekalenderen, kanskje du også kan finne små ting og saker å legge i kalenderen. Prøv for eksempel med klistremerker, glasskuler, fotballkort eller…?
 • Lag en adventskalender med Lego! Har du en liten Lego-freak hjemme? Kjøp små Lego-figurer og legg i julekalenderen
 • Fyll-selv-kalender til din store tenåringsjente: Her er det opplagt med små gaver i form av sminke, mini-neglelakker og kanskje et lite smykke. Det blir man aldri for stor til!
 • Lag en julekalender til hunden din! Den må da også få litt julestemning. Finn 24 lekre godbiter Fido elsker, og husk å være oppmerksom på at de ikke inneholder noe hunden din ikke tåler
 • Et blandet sortiment: Lag en fyll-selv-julekalender med vidt forskjellige små ting bak lukene. Tyggegummi, leppepomade, en 20-kroning, klistremerker, små figurer eller en billett til…? La fantasien få fritt spillerom, og overrask barnet ditt med en ny liten ting hver dag. Prøv også å legge en lapp bak en luke med en kjærlighetserklæring, en kinobillett eller en pengeseddel
 • Du kan også bruke den som en julekalender til voksne, hvor du fyller den med ’voksengodteri´, som fylt sjokolade, pastiller, salt lakris osv.

Fyll-selv-kalender til bedriften

Denne typen julekalender er ideell til firmaer. Du har mulighet for å få påtrykt et flott bilde av bedriften, av hovedkontoret eller et gruppebilde av medarbeiderne, og så kan du legge inn små vareprøver og lignende. Det er en perfekt reklame for bedriften din!

Har du spørsmål til vår fyll-selv-julekalender eller våre andre sjokoladekalendere? Ring eller skriv til CEWE på tlf. 66822660 eller sales@cewe.dk.

Hvis du er på jakt etter andre flotte fotoprodukter du kan lage med dine egne bilder, kan du se vår CEWE fotokalender. Her har du mulighet for å velge mellom forskjellige typer kalendere og design, og du kan tilpasse og designe dem så de blir i akkurat den stilen du liker. Trenger du inspirasjon, er det hjelp å hente på siden vår om gaveidéer og på siden om å lage personlige julegaver.

God fornøyelse og gledelig jul!