Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Abonner på nyhetsbrevet vårt og motta tilbud på fotokalendere og andre fotoprodukter

Når du abonnerer på nyhetsbrevet vårt går du aldri glipp av tilbud på de populære fotokalenderne våre med bildene dine, eller noen av våre andre flotte fotoprodukter.

Se her hvordan du kan få rabatt på bl.a. fotokalenderen:

  • Abonner på nyhetsbrevet vårt
  • Hold et øye med innboksen din. Tilbud og rabattkoder blir sendt direkte med nyhetsbrevet, rett fra CEWE til deg
  • Lag fotokalenderen din eller et annet fotoprodukt når du har mottatt rabattkoden. Tast inn koden, og rabatten vil automatisk bli trukket fra prisen

Motta spennende mailer om tilbud på fotobøker og andre fotoprodukter

I nyhetsbrevet vårt får du:

  • Rabattkoder til de mange og spennende fotoproduktene våre. f.eks. fotobøker og diverse fotogaver
  • Inspirasjon til hva du kan skape med bildene dine digitalt
  • Delta i de spennende fotokonkurransene våre
  • Se flotte og artige, eller spesielle og utradisjonelle gaveidéer til familie og venner

Du får nyhetsbrevet vårt tilsendt et par ganger i uka, og det er stort sett alltid en rabattkode med til et av fotoproduktene våre.

Fotokalendere i flott kvalitet til favorable priser

De flotte fotokalenderne våre er veldig populære. Du kan selv designe kalenderen og sette inn bildene dine. Kalenderen er i kjempe god og flott kvalitet og til favorable priser. Alle trenger jo en kalender. Les mer her om fordelene ved å lag en egen fotokalender:

  • Kalenderen blir akkurat slik du vil ha den! I fotoprogrammet vårt kan du designe kalenderen din selv. Velg et format og en type, og sett inn bildene dine. Det kan være av barna, eller hyggelige og morsomme stunder dere har hatt sammen som familie, eller vakre bilder fra årets gang i hagen.
  • Kalenderen med egne bilder, er en perfekt gave til besteforeldre med bilder av de fine barnebarne sine. Det kan også være en flott men ikke minst praktisk gave til deg selv, med de bildene du synes er finest.
  • En flott kalender som henger på veggen gjør at du raskt kan få et overblikk over avtalene dine. Du trenger ikke å åpne hverken lommebok eller telefon for å se planenene deres.

Det er mange måter du kan gjøre kalenderen din personlig og unik, se her hva du kan velge mellom:

Rabattkode til personlig almanakk

Bruk kalenderen til de viktige avtalene, som familiebursdager og andre merkedager samt avtaler og arrangementer hele familien skal delta i. Krydre med flotte og personlige bilder trykt direkte på sidene, i absolutt beste kvalitet, kan du gjennom rabattkodene våre fra nyhetsbrevet få en kjempeflott og funksjonell personlig almanakk til tilbudspris. Bestill den i dag – husk at det er både valgfri startmåned og år.

Abonner på vårt nyhetsbrev nå, og motta rabattkoder med en gang. Og bare slapp av, vi kunne aldri drømt om å dele dine personlige opplysninger med en 3. part, og du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet igjen.