Fotokalender > Inspirasjon

Få inspirasjon til å lage din egen kalender med bilder


Velg mellom mange ulike typer kalendere når du skal igang med å lage din egen fotokalender. Finn frem dine beste blinkskudd og få dem trykt på kalenderen, så det alltid er noe fint å se på hver gang du skal ha et overblikk over avtalene dine.

Vi tilbyr deg mange valgmuligheter i designet av kalenderen din, blant annet:

  • • Flere ulike designmaler
  • • Forskellige papirtyper til å trykke kalenderen din på
  • • Kalendere i diverse formater

Dessuten gir vårt prisvinnende bestillingsprogram deg muligheten til å designe, utforme og pynte din helt egen, personlige kalender.


Lag en evighetskalender eller andre flotte kalendere


Mangler du en morsom idé til hvordan du kan bruke bildene dine? Og er du samtidig på jakt etter en flott kalender? Lag en evighetskalender!

I vårt bestillingsprogram kan du velge maler uten ukedag og uten årstall og dermed har du evighetskalenderen din. Selvfølgelig fremdeles med plass til å sette inn dine egne, gode bilder av dem du er glad i.


Lag selv flotte kalendere med dine egne bilder


En hjemmelaget kalender blir du glad for og det er også en perfekt gaveidé. Lag selv en kalender med bilder av barna på hver side og forær den til besteforeldrene i gave. Last ned vårt bestillingsprogram og se de mange designmulighetene som finnes. Det er mulig å lage stort sett alle typer kalendre og det er garantert også noe i din smak. Du kan også se alle dine øvrige muligheter for lag-selv-fotokalender.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.