Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Inspirasjon

Velg mellom mange ulike typer kalendere

Få inspirasjon til å lage din egen kalender med bilder

Velg mellom mange ulike typer kalendere når du skal igang med å lage din egen fotokalender. Finn frem dine beste blinkskudd og få dem trykt på en veggkalender eller en bordkalender, så det alltid er noe fint å se på hver gang du skal ha et overblikk over avtalene dine.

Fotokalendere i flott kvalitet til favorable priser

De flotte fotokalenderne våre er veldig populære. Du kan selv designe kalenderen og sette inn bildene dine. Kalenderen er i kjempe god og flott kvalitet og til favorable priser. Alle trenger jo en kalender. Les mer her om fordelene ved å lag en egen fotokalender:

  • Kalenderen blir akkurat slik du vil ha den! I fotoprogrammet vårt kan du designe kalenderen din selv. Velg et format og en type, og sett inn bildene dine. Det kan være av barna, eller hyggelige og morsomme stunder dere har hatt sammen som familie, eller vakre bilder fra årets gang i hagen.

  • Kalenderen med egne bilder, er en perfekt gave til besteforeldre med bilder av de fine barnebarne sine. Det kan også være en flott men ikke minst praktisk gave til deg selv, med de bildene du synes er finest.

  • En flott kalender som henger på veggen gjør at du raskt kan få et overblikk over avtalene dine. Du trenger ikke å åpne hverken lommebok eller telefon for å se planenene deres.

Vi tilbyr deg mange valgmuligheter i designet av kalenderen din, blant annet:

  • Flere ulike designmaler
  • Forskellige papirtyper til å trykke kalenderen din på
  • Kalendere i diverse formater, alt fra en A4 veggkalender til en familiekalender
  • Hundrevis av cliparts og pynt

Dessuten gir vårt prisvinnende bestillingsprogram deg muligheten til å designe, utforme og pynte din helt egen, personlige kalender.

Lag en evighetskalender eller andre flotte kalendere

Mangler du en morsom idé til hvordan du kan bruke bildene dine? Og er du samtidig på jakt etter en flott kalender? Lag en evighetskalender!

I vårt bestillingsprogram kan du velge maler uten ukedag og uten årstall og dermed har du evighetskalenderen din. Selvfølgelig fremdeles med plass til å sette inn dine egne, gode bilder av dem du er glad i.

Lag selv flotte kalendere med dine egne bilder

En hjemmelaget kalender blir du glad for og det er også en perfekt gaveidé.

Last ned vårt bestillingsprogram og se de mange designmulighetene som finnes. Det er mulig å lage stort sett alle typer kalendre og det er garantert også noe i din smak. Du kan også se alle dine øvrige muligheter for lag-selv-fotokalender.