Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Julekort

3 gode julekort-idéer

Julekortene skal så klart ha dine egne, fine bilder på, men vi har også noen andre idéer til årets julekort.

Det er så utrolig koselig å motta et personlig julekort i posten i løpet av vintermånedene. Vi verdsetter tiden som et annet menneske har brukt på å skrive og sende kortet, og mange av oss har kortene fremme gjennom hele julen, så familie og venner kan se og lese.

Synes du at et alminnelig julekort, som kan kjøpes i enhver bokhandel er litt kjedelig? I denne artikkelen gir vi deg 3 gode idéer til hvordan du lager et superfint julekort selv. Det involverer selvsagt ditt eget bilde, men vi har også et par andre idéer til å lage unike julekort for 2023.

Visste du…

Julekortet stammer fra England, hvor det første julekortet ble skrevet av sir Henry Cole. Han hadde for vane å skrive mange hilsener til venner og bekjente i julen. I 1843 fikk han idéen å lage det tradisjonelle ferdigtrykte kortet, hvor man bare setter inn mottakerens navn og sin egen underskrift.

På 1870-tallet kom det første julekortet til Danmark, og rundt 1900 var skikken også blitt vanlig i Norge. I dag finnes det mange varianter, fra tradisjonelle, fine, humoristiske – og selvfølgelig det personlige julekortet med eget bilde.

Bruk bilder i stedet for tekst

Er du en av de som egentlig gjerne vil sende julekort, men synes det er vanskelig å vite hva du skal skrive? I stedet for å ikke sende et julekort i det hele tatt, kan du designe innersidene av julekortet med bilder fra året som er gått. Mottakeren kommer helt sikkert til å elske det!

Bruk favoritt-juleverset ditt

Blir det litt for kjedelig med den klassiske «God jul» på forsiden av kortet i år også? I stedet kan du bruke favorittverset eller -strofen fra en julesang. Det finnes jo så mange fine budskaper! Et par eksempler kan være «Deilig er jorden», «Nå ringes julen inn», «Hei hå, nå er det jul igjen», «Jeg er så glad hver julekveld», «Nå tennes tusen julelys».

Det lille ekstra til julekortet

La julekortet få en superfin og skinnende finish ved å bruke effektlakk i gull, sølv eller roségull på utvalgte elementer. Så kan julekortet skinne like vakkert som julestjerna. Du kan bruke effektlakk på tekst, rammer og cliparts, både foran og bak på kortet. Du kan også velge et av våre mange fine juledesign med effektlakk på fra før.

Lag julekortene nå

Gled familie og venner med et personlig og hjemmelaget julekort.

Lyst på mer julehygge?

Kan ikke du heller få nok av koselige juleverksted og julekos hjemme? Se her.

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.