Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Det er ingen hemmelighet at Leonora Grigat er lidenskapelig opptatt av bilder! I årene som har gått har hun laget mange flotte fotobøker – både til seg selv og til medlemmer av familien. I denne artikkelen kan du få inspirasjon til å lage din egen CEWE FOTOBOK i julegave, når Leonora gir deg 3 gode tips til hvordan å gå fram når du skal lage din fotobok, og forteller om sin jul i bilder.

Leonoras juletradisjon

Det er selvfølgelig ikke bare Leonora i familien som elsker bilder. Både foreldre og svigerforeldre ønsker seg bilder til jul hvert eneste år. Derfor har det blitt en tradisjon at hun gir dem hver sin CEWE FOTOBOK med favorittbildene fra året som har gått. Leonora elsker nemlig at man kan samle de beste bildene sine på et sted, da er fotoboka et naturlig valg når bilder skal under treet.

Start på årets mest personlige julegave her

Leonoras 3 tips til deg når du skal lage en CEWE FOTOBOK

Hvis det er en ting Leonora er supergod på, så er det å skape en ordentlig personlig fotobok som henger sammen og forteller en historie. Derfor spurte vi henne om hva hennes 3 beste tips er, når man skal lage en fotobok.

1. Layout: Det er viktig for Leonora at bildene som deler side henger sammen og forteller samme historie. Når hun skal velge sidelayout velger hun utifra hvor mange bilder hun har fra hver fotografering.

2. Barna i fokus: Hun sørger alltid for å ha to sider ovenfor hverandre med et bilde av hvert av barna i full størrelse.

3. Hyggelig for gjestene: Det er ikke bare Leonora og familien som får glede av fotobøkene hun har hjemme. De ligger nemlig alltid fremme, slik at når hun har gjester på besøk kan de også kose seg med å bla i bøkene hennes.

Les også Leonoras 5 tips til barnefotografering

CEWE FOTOBOK Kids – perfekt til de små

Det er ikke bare de voksne som kan ha glede av en fotobok. CEWE FOTOBOK Kids har ekstra tykke, avrundede sider som gjør dem enkle for de små å håndtere og kikke i. Det styrker barnas motorikk og er ikke minst morsomt for de aller minste å oppdage hva og hvem de finner i sidene. Velg gjerne bilder av ting, mennesker og dyr som barnet kjenner – for eksempel familiens kjæledyr, bestemor og bestefar eller favorittleken.

Lag din CEWE FOTOBOK Kids her