Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Maria Louises minner fra året som gikk

Få inspirasjon til å samle de beste minnene fra 2023 i flotte fotoprodukter

Har du blitt forelder? Har du arrangert en stor bursdag for familie og venner? Eller har du vært på fjelltur? Det er plass til både store og små minner i en fotobok eller en fotokalender med bilder fra året som gikk. Scroll ned og finn ut av hvordan influencer Maria Louise har samlet sine favorittøyeblikk i forskjellige fotoprodukter fra CEWE.

Årbok om et spesielt møte

Det første møtet mellom to søsken er noe helt spesielt! Og det var det også da storesøster Elina møtte lillebror Elliot. Den første tiden deres sammen som søsken har Maria Louise fanget på fineste vis og selvfølgelig tatt med i årboken sin. Hun har valgt å la de flotte bildene tale for seg selv, og har gitt dem god plass så man kan se alle detaljene.

Bestill din digitale fotobok i formatet Stor eller Stor panorama.

Det søteste søskenbildet som fotoplakat

På barnerommet har Maria Louise hengt opp et kjempekoselig portrett av de to søsknene. Hun har laget en av våre fotoplakater av luksus fotopapir og valg å henge den opp med en plakatlist i tre. Det er en enkel og fin måte å henge opp et bilde på, som virkelig gir oppmerksomheten til motivet.

Se det store utvalget av bilderammer til din fotoplakat.

Nytt år, ny fotokalender

Man kan ikke starte et nytt år uten en kalender. Maria Louise har valgt en liten fin kvadratisk bordkalender. Hun har fylt den med koselige bilder av barna, og den vil garantert spre glede hver eneste måned gjennom året?

Du kan også lage en fotokalender til bordet som en stående bordkalender eller en liggende bordkalender. En bordkalender tar ikke mye plass på bordet og er en fin påminnelse om de beste minnene fra året som gikk. Hva med å samle alle dine favorittøyeblikk fra året som gikk i en fotokalender for 2024?

Lag en fotokalender til veggen, til skrivebordet eller veska!

Mobildeksel med bilde til mor

Maria Louise har designet et mobildeksel med et bilde av barna. På den måten har hun alltid barna med seg. Samtidig beskytter hun mobilen sin og alle de personlige bildene som ligger i den på en god måte.

Leter du etter en personlig og unik gave? Bli inspirert av våre mange fotogaver!

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.