Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Barnets første bok

Slik lager du babybok med bilder

Få våre beste tips og råd til hvordan du lager en fantastisk babybok

En babybok er kanskje den fineste gaven som du kan gi til den lille. Det finnes et hav av muligheter, og det er opp til deg som forelder å velge ut hva du synes er viktigst i din versjon av boken, som barnet kan ha med seg videre i livet.

Hva er en barnets bok?

Barnets bok er ofte en slags scrapbook som mor eller far lager, fylt med milepæler og artige anekdoter fra graviditeten, fødsel og barnets første leveår. Boken kan inneholde alt fra ultralydbilder til ID-armbånd fra fødestua og den første avklippede hårlokken, sammen med fine klassiske bildekopier og koselige tekster. La de koselige minnene fra den første tiden leve videre, så kan de fortelles til barnet i takt med at barnet blir større og større, og begynner å spørre om babytiden.

Barnets bok med Retro Prints

Instagrammer Janni Lund Nicolaisen har laget den søteste boken til sin datter Alba. I stedet for å bruke klassiske bildekopier til å dokumentere høydepunktene i Albas første år, har hun laget fine Retro Prints, som gir boken en fin "vintage look".

Du kan lage Retro Prints her

CEWE FOTOBOK som barnets bok

Hvis scrapbook ikke er helt din greie, så kan du lage en CEWE FOTOBOK som barnets bok. I vårt fotoprogram, som du kan laste ned på PC-en din, kan du lage boken akkurat som du vil ha den. Du kan legge til alt du måtte ønske av bilder og tekst – helt enkelt. Tips: selv om du lager en fotobok, kan du likevel lage plass til å feste ID-armbånd eller en hårlokk. Hvis du ikke ønsker å lime inn slike elementer, som også kan falle ut etter hvert, anbefaler vi at du tar bilder av tingene og bruker disse bildene i fotoboken din.

Begynn å lag fotobok her

God fornøyelse med prosjektet!

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.