Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK og veggbilder!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Huawei slider Huawei slider

Huawei-deksler

Best mulig beskyttelse for din Huawei-mobil

Oversikt over alle Huawei modellene

Velg din mobilmodell!

Huawei-deksel med bilde

Er du den heldige eieren av en lekker Huawei-telefon, vil du nok gjerne passe godt på den. Et lekkert mobildeksel er viktig å ha, så telefonen din er godt beskyttet. Dessuten vil du også, med det riktige dekslet, ha et godt grep rundt telefonen din når du tar den opp av lommen.

Du kan lage deksler til Huawei p30 pro, Huawei p10, Huawei p20 lite og alle de andre populære modellene, ja, nærmest til alle Huawei-telefonene som finnes. Velg blant mange forskjellige typer beskyttelse og finn akkurat det dekslet som passer til din Huawei, uansett om du har en ny eller eldre modell.

Her hos CEWE får du både et deksel i kjempegod kvalitet og med ditt eget bilde trykket på det. Så du trenger bare ta stilling til hvilke av yndlingsbildene dine du gjerne vil se på hver gang du har telefonen din framme. Kanskje det er et bilde av dine fine barn, kjæresten din eller kjæledyret ditt? Det kunne også være et flott naturbilde eller et av deg og vennene dine.

Huawei-deksler til p30 pro, p10 og mange andre

Vi har et stort utvalg av deksler til din Huawei, og nesten uansett hvilken type Huawei-telefon du har, kan du lage et kult Huawei-deksel med bilde til den her hos CEWE. Har du Huawei p30 pro eller en av de andre modellene i serien, kan du lage deksler her.

Lag deksler til din Huawei uansett hvilken modell i p30- eller p20-serien du har

Sjekk for eksempel ut silikondekslene våre som kan brukes til stort sett alle Huawei P30-modellene og P20-modeller samt P10. Vi har også hardcovers, lærdeksler og luksusdeksler, som også lages til alle typer telefoner. Huawei er en veldig populær telefon, men ikke alle er med på bølgen. Har du en iPhone, eller liker du bedre Samsung, kan du selvfølgelig også lage deksler til dem her hos CEWE.

Tips til et flott Huawei-deksel med bilde

Et deksel skal både beskytte telefonen og gjøre den enkel å håndtere, uten at den faller ut av hendene på deg. Dessuten skal dekslet ditt helst gi din Huawei noe ekstra og ikke være et klumpete og tungt deksel. Din Huawei er en elegant og lett telefon, og det skal den helst fortsette å være, også selv om den får på et deksel. Så finn det dekslet som passer til din Huawei og finn fram yndlingsbildet ditt. Hvis du ikke er så glad i familiebilder eller venninnebilder på dekslet ditt, hadde det kanskje vært noe med et flott landskapsbilde? Eller et annet bilde fra en reise for eksempel. Du kan dessuten også leke litt med fargene ved flere av Huawei-dekslene våre. Så få det til å matche veska di, brillehuset ditt eller velg en fargetone du er glad i.