Idéer til veggbilder


Visste du at du selv kan lage veggbilder? Les videre her og få tips og triks til å gjøre de bildene du selv har tatt, til dine egne, personlige veggbilder.


Kreative idéer og inspiration til veggbildene dine


Er du klar til å dykke ned i vår kreative verden? Få tips og idéer til veggbildene dine her. Hvis du har de gode bildene, så har vi resten. Finn de gode motivene og få bildet trykt til en veggdekorasjon. Vælg blant annet mellom:

  • Sort-hvittbilder til veggen
  • Plakater: Lag plakater med dine egne bilder
  • Fotolerreter: Få trykt ditt eget bilde på fotolerret
  • Fotocollager: Alle yndlingsbildene dine på én gang. Finn bilder som matcher i motiv/ farger eller komposisjon og sett dem sammen til én dekorativ collage

Finn det bildet du gjerne vil ha opp på veggen din. Sørg for at det matcher innredningen i farger og stil, eller tilpass det i vårt prisvinnende bestillingsprogram. Alle bildene kan lages i mange varianter, ulike størrelser og trykkes på mange forskjellige materialer. Finn det som passer deg og ditt hjem best.


La oss dekorere veggene dine


Hos oss kan du lage veggbilder som passer inn hvor som helst i hjemmet ditt. Enhver vegg roper etter en stemningsfull og vakker dekorasjon, og med alle de mulighetene vi tilbyr og alle de gode bildene, blir det garantert et flott veggbilde til deg.

Du kan lage veggdekorasjon med dine egne bilder. Last ned vårt gratis og brukervennlige program og slå deg løs i den kreative CEWE-verdenen, hvor dine beste bilder og vårt hav av designmuligheter vil bli til noe helt spesielt.

 

Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.