CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Dørskilt Dørskilt Dørskilt

Dørskilt

Lag et personlig dørskilt

Design ditt helt eget dørskilt og ønsk gjestene velkommen!

  • Fire millimeter tykt akrylglass
  • Dørskiltet er UV-behandlet
  • Tåler vær og vind
fra 299.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Format:

15 x 20 cm

Materiale:

Fire millimeter tykt akrylglass

I pakken:

Dørskilt, veggoppheng kan legges til

Dørskilt med foto

Lag ditt eget dørskilt i akryl for ønske familiens gjester velkommen. Veggoppheng kan legges til produktet når du bestiller.

Design ditt eget dørskilt med foto! Våre unike skilt i akryl kan både brukes som dørskilter til private hjem samt som skilter til dørene på kontoret, bedriftens åpningstider eller firmaets parkeringsplass.

Personlig dørskilt med bilde

Vi tilbyr spesialdesignede navneskilt med bilde til dør, som forteller "Her bor jeg!". Skiltet lages i akryl som tåler vær og vind. Du velger selv skrifttype og om du ønsker annen grafikk eller symboler på dørskiltet. Det helt spesielle er at du kan bruke dine egne bilder på dørskiltet. Det kan naturligvis være bilder av de som bor i huset eller familiens kjæledegge, men det kan også være et vakkert naturbilde eller noe annet kreativ som kjennetegner deg og din familie.

Mange mennesker elsker å vise deres gjester noe unikt når de kommer til hjemmet deres, og et dørskilt er ofte den besøkendes første inntrykk av deg og din familie. Hva er da bedre enn å presentere seg personlig med et selvdesignet dørskilt med bilde? Med dørskiltet kan du presentere deg selv eller familien allerede før gjestene ringer på døren. By dine gjester velkommen på en helt spesiell måte.

Personlige dørskilter med bilder byr gjester velkommen, men kan også være med til å gi nye bekjentskaper et inntrykk av hvem du er. Skilter med navn og symboler gir den besøkende et inntrykk av hvilke personer som gjemmer seg bak døren. Dørskiltet kan også pynte på døren til barnas rom og forteller om hvem som bor her. Hvis skiltet utsmykkes ytterligere med symboler og/eller bilder, kan det også fortelle om beboernes interesser eller personlighet.

Eksempler på hva et dørskilt i akryl kan by på:

  • Et flott skilt med navn og husnummer informerer kort og presist om hvem som bor her. Et bilde av familien gjør skiltet ekstra personlig.
  • Hvis man vil, kan man også ha et spesialdesignet skilt med navn i en flott buet skrift. Under teksten kan man eksempelvis ha vakre blomster for å illustrere at her bor det mennesker som er opptatt av hagen sin, og at ting ser flott ut.
  • Et tredje eksempel kan være et flott skilt med familiens navn og en liten illustrasjon av hvert familiemedlems interesse, f. eks. en fotball, en bok og en hest.

Husk på at et selvdesignet dørskilt med bilde også er en fin gaveidé, kanskje er det en familie i din omgangskrets som vil sette stor pris på et dørskilt med bilde? Dette kan også være den perfekte gave til de som akkurat har kjøpt et nytt hus eller har flyttet. Det kan kanskje også være den neste bursdagsgaven til et familiemedlem i din egen familie?

Hvordan lager du ditt eget dørskilt, også kalt Her bor-skilt?

  • Sett deg ned i fred og ro når du skal i gang med å designe ditt helt personlige dørskilt. Lag det i fotoprogrammet vårt eller online.
  • Tenk over hvordan skriften skal være. Her har du muligheten for å bruke en font med personlighet i seg, eller gå for en mer elegant variant.
  • Velg deretter om du i tillegg til navn også vil ha bilder på skiltet, eller om du ønsker ett eller flere symboler til å gi besøkende et inntrykk av deres familie.

Navneskiltet er 15 x 20 cm og 5 mm tykt og kan bestilles i aluminium eller akryl. Fargene er UV-bestandig og derfor holdbare til både innendørs– og utendørsbruk i mange år fremover.

God fornøyelse med å lage ditt eget, helt unike dørskilt med eget bilde på.