CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- kr til en CEWE FOTOBOK

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Dørskilt Dørskilt Dørskilt

Dørskilt

Lag et personlig dørskilt

Design ditt helt eget dørskilt og ønsk gjestene velkommen!

  • Fire millimeter tykt akrylglass
  • Dørskiltet er UV-behandlet
  • Tåler vær og vind
269.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Når du legger produktet i handlekurven, kommer du til å se forventet leveransedato.

Produktinformasjon

Format:

15 x 20 cm

Materiale:

Fire millimeter tykt akrylglass

I pakken:

Dørskilt, veggoppheng kan legges til

Dørskilt med foto

Design ditt eget dørskilt med foto! Våre unike skilt kan både brukes som navneskilter og dørskilter til private samt som skilter til dørene på kontoret, virksomhetens åpningstider eller firmaets parkeringsplass.

Personlige navneskilter med bildet

Vi tilbyr spesialdesignede navneskilter med bildet til hjemmet ditt. Du velger selv materiale og skrifttype mm. og tar stilling til, om det skal være annen grafikk eller symboler på navneskiltet. Som noe helt spesielt kan du nå innsette private bilder på ditt navneskilt. Det er selvfølgelig innlysende, at det kan være bilder av de personer som bor i huset, men det kan også være vakre naturbilder eller noe annet kreativt, som kjennetegner deg og din familie.

Mange mennesker elsker å vise deres gjester noe unikt når de kommer til hjemmet deres, og et navneskilt er ofte den besøkendes første inntryk av deg og din familie. Så hva er mer opplagt, enn å presentere seg personlig med et spesialdesignet navneskilt med bilde? Med navneskiltet kan du presentere deg selv eller familien allerede før gjestene ringer på døren. Ved hjelp av et spesialdesignet navneskilt med bilde byr du dine gjester velkommen på en hel spesiell måte.

Personlige navneskilter med bilder byr gjester velkommen, men kan også være med til å gi nye bekjendtskaper et inntrykk av hvem du er. Skilter med navn og symboler gir den besøkende et inntrykk av, hvilke personer som gjemmer seg bak døren. Navneskiltet kan også pynte på døren til barnas rom og forteller om hvem som bor her. Hvis skiltet utsmykkes ytterligere med symboler og/eller bilder, kan det også fortelle om beboernes interesser eller personlighet. I dag kan langt de fleste mennesker raskt og enkelt ta både riktig gode bilder med deres telefon ,samt redigere de så uttrykket og formatet blir nøyaktig slik de vil ha det.

Eksempler på hva et navneskilt kan by på:

  • Et flott skilt med navn og husnummer informerer kort og presist om, hvem som bor her.
  • Hvis man vil, kan man også ha et spesialdesignet skilt med navn i en flott buet skrift. Derutover kan man eksempelvis ha vakre blomster på for å illustrere at her bor det mennesker som er opptatt av hagen sin, og at ting ser flott ut.
  • Et tredje eksempel kan være et flott skilt med familiens navn og en liten illustrasjon av hvert familiemedlems interesse, f. eks. en fotball, en bok og en hest.

Husk på at et spesialdesignet navneskilt med bilde også er en fin gaveidé, kanskje er det en familie i din omgangskrets, som vil sette stor pris på et navneskilt med bilde? Dette kan også være den perfekte gave til de som akkurat har kjøpt et nytt hus eller har flyttet. Det kan kanskje også være den neste bursdagsgaven til et familiemedlem i din egen familie?

Hva skal du overveie, når du lager ditt navneskilt?

  • Sett deg ned i fred og ro når du skal i gang med å designe ditt helt personlige navneskilt. Bestem deg for hvilket materiale du vil ha ditt skilt i.
  • Tenk over hvordan skriften skal være. Mange navneskilter har en litt anonym skrift. Her har du nå mulighet for å skille deg litt ut fra alle naboene, som mer eller mindre har de samme standard-navneskiltene.
  • Beslutt deretter om du i tillegg til navn også vil ha bilder på skiltet, eller om du ønsker ett eller flere symboler til å gi besøkende et inntrykk av deres familie.

Navneskiltet er 15 x 20cm. og 5mm. tykt og kan bestilles i aluminium eller akryl. Fargene er UV-bestandig og derfor holdbare til både innendørs – og utendørsbruk i mange år fremover.

God fornøyelse med å lage ditt eget, helt unike navneskilt med eget bilde på.