Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Personlig gave pakket inn med et personlig kort med eget bilde Personlig gave pakket inn med et personlig kort med eget bilde

Gi en gave fra hjertet

Kamerarullen er fylt med de fineste gavene – velg ut de beste bildene, og gled mottakeren med et personlig fotoprodukt.

Utforsk her

Personlige gaver - De beste gavene lager du selv

Et lite utvalg av de mest populære gavene, som du kan gjøre unike og personlige med dine egne bilder. Gled dine nærmeste med en gave som passer dem!
jente som legger puslespill med eget bilde som hun har fått i personlig gavejente som legger puslespill med eget bilde som hun har fått i personlig gave

En sikker vinner

Det blir underholdning i timevis når du gir bort et personlig puslespill! Det samler også hele familien.

fra 199.00 kr*
mobildeksel med egne bilder på kan være personlige gavermobildeksel med egne bilder på kan være personlige gaver

Trendy og personlig

Design et mobildeksel med et personlig bilde, og tekst om du ønsker. Du kan velge blant flotte design eller holde det helt enkelt.

369.00 kr*
Et fotokrus med et personlig bilde på gitt i gaveEt fotokrus med et personlig bilde på gitt i gave

En populær klassiker

Fotokruset er en sikker gavehit! Det er raskt og enkelt å lage, og alle kaffe- og tedrikkere vil elske å få det.

fra 169.00 kr*

For den kreative

Lag et personlig etui til 12 fargerike, kvalitetsblyanter fra Faber-Castell. Perfekt gave til den kreative!

Herlige minner som veggpynt

Samle bilder fra hele vennskapet eller forholdet, og lag en personlig fotoplakat som kommer til å bli elsket.

fra 79.00 kr*

Si det med en personlig pute

Gi bort et koselig bilde på en pute, så kan mottakeren alltid få en god klem når det trengs.

Bilder er den beste gaven

Print alle favorittbildene til den som skal få gaven, så den heldige mottaker får en drøss koselige minner i fysisk form.

fra 219.00 kr*

Perfekt for de små

Bildelotto med egne bilder er kjempegøy for de minste! Bruk morsomme bilder og kjente fjes, så blir det topp stemning.

Finn den perfekte gave i gaveguiden

Ved å svare på disse tre spørsmålene får du vite hva som er den perfekte gave for anledningen - enten du er invitert i barnedåp, bryllup, eller står og mangler en personlig gave til kjæresten din.

Gavetips til alle du er glad i

Er du i tvil om hva du skal gi i gave? Ta en titt i våre mange gaveguider og få massevis av gaveidéer og inspirasjon.

Bursdagsgaver til pappa

Få gode idéer til mannen som har alt. Finn din far blant våre fem pappa-typer, og gi ham en gave som blir helt perfekt.

Fire søte gaver til babyen

Vil du gjerne gi den nye verdensborgeren den helt perfekte gaven? Her får du inspirasjon til gaver som babyen kan få glede av i mange år.

De beste gavene til mormor

Mormoren din er verdens beste, og kun den beste gaven er god nok. Se her hva mormor vil elske å få.

Hjemmelagde gaver med bilder

Bli en mester i hjemmelagde gaver som mottakerne vil elske å få! Det er enklere enn du tror.

Tre fine bryllupsgave tips

Se hvilke tre fotogaver som passer perfekt som bryllupsgaver, som de nygifte vil elske og som varer evig.

En personlig gave til konfirmanten

Vi viser deg hvordan du enkelt lager en personlig fotobok med tenåringens liv i bilder – en unik gave til konfirmanten.

Sånn lager du fotoboken din – fem enkle trinn

Det er enkelt å lage en CEWE FOTOBOK! Følg trinnene under for å lage din personlige fotobok.

1. Last ned fotoprogrammet

Last ned vårt gratis og populære fotoprogram som fungerer på alle operativsystemer og finnes som app.

2. Last opp bilder

Velg og last opp bilder fra datamaskinen, mobilen eller CEWE myPhotos.

3. Velg albumstørrelse- og stil

Se vårt store utvalg av forskjellige fotobøker, og velg den perfekte størrelsen og stilen til fotoboken din.

4. Design og tilpass

Tilpass hvert element for å sette et helt personlig preg på fotoboken.

5. Produksjon og levering

Vi trykker fotoboken din og leverer den raskest mulig rett til døren.

Personlige gaver til de du er glad i

Vi har mange gode tips til personlige gaver

Skal du skjemme bort en du er glad i? Finn en perfekt, personlig gave her. Hos CEWE kan du lage gaver med dine egne bilder og eventuell tekst trykket på, og alt kan lages direkte på hjemmesiden vår eller i vårt gratis fotoprogram. Da kan du i fred og ro finne gaver til ham, til venninnen eller til andre i familien og omgangskretsen din som skal feires.

Gaver kan gjerne være personlige. Det er ikke så mye som er bedre enn å få gaver generelt – det er i så fall å få gaver hvor du vet at det ligger noen tanker bak om hva du kan ha lyst på. Det betyr at den du får gaven av, har tenkt på deg og dine behov, og ikke bare på hvor de raskest og billigst kunne kjøpe gaven.

Og det kan helt sikkert betale seg å legge litt jobb i å lage gaven personlig. Den blir verken byttet, glemt eller gjemt vekk i en kommodeskuff, men vil garantert bli verdsatt. Og når du lager personlige gaver hos CEWE, kan du velge, designe og bestille produktet ditt online. Dermed sparer du tid, og du kan ordne alt sammen hjemmefra i ro og mak. Se mer inspirasjon til gaver.

Personlige gaver med bilde

Lag gaver hvor dine egne bilder er trykt på, så blir det nesten ikke mer personlig! Personlige gaver med bilder kan alle bruke, og her kan du lage alt fra mobildeksler og fotolerreter med egne bilder til søte bamser og flotte fotobøker.

Personlige gaver med bilder på er til dem du kjenner godt og som du har bilder liggende av. Du kan lage fotogaver hvis du har digitale bilder av ham eller henne du skal lage gaven til.

Personlige gaver til ham og henne

Her kan du finne en personlig gave til ham som trenger noe nytt og spennende å henge opp på veggene i hjemmet. Gi ham for eksempel en flott fotoplakat med et motiv i hans stil. Flotte plakater gir liv til hjemmet, er enkle å henge opp og kan bestilles med akkurat det motivet han liker.

Du kan også lage andre veggdekorasjoner med bilder du har funnet på nettet, bare du husker å sjekke opphavsretten. Du kan for eksempel lage noe så maskulint som svart-hvitt-bilder eller et verdenskart på lerret. Hvis du er av den overbevisning at han simpelthen bare er nødt til å ha noen bilder av familien, kan du snike dem inn i en flott og praktisk fotokalender. Der er det en god oversikt over avtaler samtidig med at det er noe fint å se på. Du kan lage fotokalenderne våre i mange forskjellige utgaver, fra hjemmelaget kalender til evighetskalendere.

Personlige gaver til henne er faktisk heller ikke så vanskelige å finne på. Mange kvinner liker fine ting til hjemmet, og hos oss kan du både finne flott og personlig dekorasjon samt praktiske og anvendelige gaver – også med personlige bilder på. Til den stilbevisste kvinne kan du for eksempel lage vakre galleritrykk med ditt eget bilde. Kanskje har du noen av bildene hennes liggende, eller kanskje du kan alliere deg med hennes nærmeste, så du kan få adgang til dem. Finn et koselig bilde av barna eller et vakkert motiv som gir gode minner. Få laget bildet som galleritrykk, og du har en eksklusiv og personlig gave til henne.

Personlige gaver til venninnen

Her er det nesten fritt spill! Dere har sikkert en historie sammen som inneholder både morsomme og pinlige episoder, og andre ting som vitner om vennskapet deres. Det har du forhåpentlig noen fine bilder av? Det er en nærliggende og veldig søt idé å lage en fotobok med bilder fra vennskapet deres. Sett også inn tekst og fortell et par morsomme anekdoter eller noen snakkebobler med morsomme sitater som har blitt sagt gjennom årenes løp. Fotobøker med egne bilder og tekst er en veldig personlig gave som det er ofret tid på å lage. Og den vil bli verdsatt og tatt fram og kikket i igjen og igjen.

Personlige gaver til mamma og pappa

Bilder av barn og barnebarna er alltid en hit, men noen ganger vil de nok også gjerne ha noe annet.

Hvis du er på jakt etter en personlig gave til mamma og pappa som de begge blir glade for, kunne det være en idé med et sett dekkeservietter med bilder på. Kanskje har de vært på en spennende reise og har noen flotte bilder derfra, som kan bringe glede og samtale ved spisebordet. Se også de flotte glassfoto, hvor bildet blir presentert på en spesiell og vakker måte. Finn et fint bilde av foreldrene dine og få det lasertrykt i glassdekorasjonen, så har du en stemningsfull og søt gave til mamma og pappa.

Du kan også lage en personlig bursdagsgave til pappa – det blir helt sikkert en super overraskelse!

Personlige gaver til besteforeldrene

Lag en flott og praktisk fotokalender til dine eller dine barns besteforeldre. Her kan det være noen avtaler og arrangementer skrevet inn, som familiens bursdager. I tillegg er det også plass til at besteforeldrene selv kan legge til avtaler de skal huske. Fotokalenderen pynter du med bilder av barn, barnebarn og svigerbarn.

En annen god og personlig gave til besteforeldrene er et dørskilt med foto. Her kan du også selv bestemme hvilket bilde som skal på, og du kan selv designe teksten og dørskiltets utseende. Det er en unik og personlig måte å by gjester velkommen på.

Personlige gaver med navn

Matbokser med navn er en fin og personlig gave til barnet som har begynt i barnehagen eller på skolen. Barna elsker å få gaver, og matboksen er en viktig del av dagen deres. Matpakken er en liten hilsen hjemmefra, og hvis matboksen er deres helt egen med deres bilde på, er den ekstra fin. Når maten er spist vil personlige fargeblyanter med et bilde på metalletuiet fylle klasserommet med kreativ fordypelse.

Andre gaver med navn på kunne være våre mobildeksler eller krus med bilde og navn eller litt tekst.

Lag dine personlige gaver hos CEWE. Uansett om du er profesjonell eller nybegynner i den kreative fotoverdenen, er det nesten ubegrensede designmuligheter, layouter og grafiske virkemidler til rådighet i fotoprogrammet vårt.

Last ned vårt gratis og prisbelønte designprogram, finn fram de beste bildene dine og lag gaver til dem du er glad i.

God fornøyelse!