CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK og veggbilder!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Personlige gaver

Personlige gaver

Finn en perfekt, personlig gave her.

  • Kjempestort utvalg av produkter
  • Stort utvalg av utformingsmaler
  • Unike produkter
549.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Muligheter:

  • Design selv
  • Utformingsmaler

Personlige gaver til dem du er glad i

Skal du skjemme bort en du er glad i? Finn en perfekt, personlig gave her. Hos CEWE kan du lage gaver med dine egne bilder og eventuell tekst trykket på, og alt kan lages direkte på hjemmesiden vår eller i vårt gratis fotoprogram. Da kan du i fred og ro finne gaver til ham, til venninnen eller til andre i familien og omgangskretsen din som skal feires.

Gaver kan gjerne være personlige. Det er ikke så mye som er bedre enn å få gaver generelt – det er i så fall å få gaver hvor du vet at det ligger noen tanker bak om hva du kan ha lyst på. Det betyr at den du får gaven av, har tenkt på deg og dine behov, og ikke bare på hvor de raskest og billigst kunne kjøpe gaven.

Og det kan helt sikkert betale seg å legge litt jobb i å lage gaven personlig. Den blir verken byttet, glemt eller gjemt vekk i en kommodeskuff, men vil garantert bli verdsatt. Og når du lager personlige gaver hos CEWE, kan du velge, designe og bestille produktet ditt online. Dermed sparer du tid, og du kan ordne alt sammen hjemmefra i ro og mak. Se mer inspirasjon til gaver.

Personlige gaver med bilde

Lag gaver hvor dine egne bilder er trykt på, så blir det nesten ikke mer personlig! Personlige gaver med bilder kan alle bruke, og her kan du lage alt fra mobildeksler og fotolerreter med egne bilder til søte bamser og flotte fotobøker.

Personlige gaver med bilder på er til dem du kjenner godt og som du har bilder liggende av. Du kan lage fotogaver hvis du har digitale bilder av ham eller henne du skal lage gaven til.

Personlige gaver til ham og henne

Her kan du finne en personlig gave til ham som trenger noe nytt og spennende å henge opp på veggene i hjemmet. Gi ham for eksempel en flott fotoplakat med et motiv i hans stil. Flotte plakater gir liv til hjemmet, er enkle å henge opp og kan bestilles med akkurat det motivet han liker.

Du kan også lage andre veggdekorasjoner med bilder du har funnet på nettet, bare du husker å sjekke opphavsretten. Du kan for eksempel lage noe så maskulint som svart-hvitt-bilder eller et verdenskart på lerret. Hvis du er av den overbevisning at han simpelthen bare er nødt til å ha noen bilder av familien, kan du snike dem inn i en flott og praktisk fotokalender. Der er det en god oversikt over avtaler samtidig med at det er noe fint å se på. Du kan lage fotokalenderne våre i mange forskjellige utgaver, fra hjemmelaget kalender til evighetskalendere.

Personlige gaver til henne er faktisk heller ikke så vanskelige å finne på. Mange kvinner liker fine ting til hjemmet, og hos oss kan du både finne flott og personlig dekorasjon samt praktiske og anvendelige gaver – også med personlige bilder på. Til den stilbevisste kvinne kan du for eksempel lage vakre galleritrykk med ditt eget bilde. Kanskje har du noen av bildene hennes liggende, eller kanskje du kan alliere deg med hennes nærmeste, så du kan få adgang til dem. Finn et koselig bilde av barna eller et vakkert motiv som gir gode minner. Få laget bildet som galleritrykk, og du har en eksklusiv og personlig gave til henne.

Personlige gaver til venninnen

Her er det nesten fritt spill! Dere har sikkert en historie sammen som inneholder både morsomme og pinlige episoder, og andre ting som vitner om vennskapet deres. Det har du forhåpentlig noen fine bilder av? Det er en nærliggende og veldig søt idé å lage en fotobok med bilder fra vennskapet deres. Sett også inn tekst og fortell et par morsomme anekdoter eller noen snakkebobler med morsomme sitater som har blitt sagt gjennom årenes løp. Fotobøker med egne bilder og tekst er en veldig personlig gave som det er ofret tid på å lage. Og den vil bli verdsatt og tatt fram og kikket i igjen og igjen.

Personlige gaver til mamma og pappa

Bilder av barn og barnebarna er alltid en hit, men noen ganger vil de nok også gjerne ha noe annet.

Hvis du er på jakt etter en personlig gave til mamma og pappa som de begge blir glade for, kunne det være en idé med et sett dekkeservietter med bilder på. Kanskje har de vært på en spennende reise og har noen flotte bilder derfra, som kan bringe glede og samtale ved spisebordet. Se også de flotte glassfoto, hvor bildet blir presentert på en spesiell og vakker måte. Finn et fint bilde av foreldrene dine og få det lasertrykt i glassdekorasjonen, så har du en stemningsfull og søt gave til mamma og pappa.

Du kan også lage en personlig bursdagsgave til pappa – det blir helt sikkert en super overraskelse!

Personlige gaver til besteforeldrene

Lag en flott og praktisk fotokalender til dine eller dine barns besteforeldre. Her kan det være noen avtaler og arrangementer skrevet inn, som familiens bursdager. I tillegg er det også plass til at besteforeldrene selv kan legge til avtaler de skal huske. Fotokalenderen pynter du med bilder av barn, barnebarn og svigerbarn.

En annen god og personlig gave til besteforeldrene er et dørskilt med foto. Her kan du også selv bestemme hvilket bilde som skal på, og du kan selv designe teksten og dørskiltets utseende. Det er en unik og personlig måte å by gjester velkommen på.

Personlige gaver med navn

Matbokser med navn er en fin og personlig gave til barnet som har begynt i barnehagen eller på skolen. Barna elsker å få gaver, og matboksen er en viktig del av dagen deres. Matpakken er en liten hilsen hjemmefra, og hvis matboksen er deres helt egen med deres bilde på, er den ekstra fin. Når maten er spist vil personlige fargeblyanter med et bilde på metalletuiet fylle klasserommet med kreativ fordypelse.

Andre gaver med navn på kunne være våre mobildeksler eller krus med bilde og navn eller litt tekst.

Lag dine personlige gaver hos CEWE. Uansett om du er profesjonell eller nybegynner i den kreative fotoverdenen, er det nesten ubegrensede designmuligheter, layouter og grafiske virkemidler til rådighet i fotoprogrammet vårt.

Last ned vårt gratis og prisbelønte designprogram, finn fram de beste bildene dine og lag gaver til dem du er glad i.

God fornøyelse!