CEWE Fotoverden App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrev - få 75kr til en CEWE FOTOBOK

Kundeservice
66 82 26 60
Magnetbilder Magnetbilder

Magnetbilder

Utform magnetbilder i sett med 4 eller 8 stk.

Magnetfoto er en skjønn dekorasjon til kjøleskapet eller magnettavlen.

  • Perfekt for beskjeder og postkort på kjøleskapet
  • Hvert magnetbilde kan utformes individuelt
  • Fås i to forskjellige størrelser
59.00 Kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Materiale:

Førsteklasses fotopapir trykket på magnetfolie

Trykkflate:

  • Fire store klistremerker: 5,7 x 8,2 cm pr. klistremerke
  • Åtte mellomstore klistremerker: 5,8 x 3,8 cm pr. klistremerke

Anbefalt oppløsning:

2280 x 1680 px

Magneter med bilder

Design dine egne flotte og personlige kjøleskapsmagneter med bilder hos CEWE.no! Magnetene i luksusfotopapir på magnetfolie er i aller høyeste kvalitet og fås i to forskjellige størrelser. Lag fire store kjøleskapsmagneter (ca. 5,7 x 8,2 cm pr. magnet) eller åtte mellomstore kjøleskapsmagneter (ca. 5,8 x 3,8 cm pr. magnet).

Du kan designe alle dine kjøleskapsmagneter individuelt, så du har muligheten for å få flere forskjellige magnetbilder. Du bestemmer selv hvilke bilder du vil bruke til dine kjøleskapsmagneter. For å gjøre dine magneter ekstra personlige har du også mulighet for å skrive en valgfri tekst, f.eks. en liten hilsen til en du er glad i.

Det er enkelt å lage og bestille unike kjøleskapsmagneter. Først bestemmer du deg for om du ønsker fire store eller åtte mellomstore magnetbilder. Deretter utvelger og laster du opp de bilder du gjerne vil ha på dine magneter.

Hvis du også ønsker en tekst på dine kjøleskapsmagneter, skriver du ganske enkelt den ønskede tekst. Deretter er det bare å gjennomføre bestillingen av dine magnetbilder. Etter 5-6 hverdager mottar du dine nye, flotte og ikke minst personlige magneter med posten.

Du velger helt selv hvilke bilder du ønsker å bruke til dine kjøleskapsmagneter. Har du vanskelig for å utvelge bildene? Velg f.eks. bilder fra dine skjønneste øyeblikk. På den måten blir dine magneter et verdifullt minne som er veldig betydningsfullt for deg og resten av din familie.

Dine personlige magneter med bilder er veldig anvendelige i hverdagen. Bruk for eksempel dine kjøleskapsmagneter når ditt kjøkken skal piffes opp. Heng notater, postkort, bilder og invitasjoner opp på kjøleskapet med dine unike magnetbilder.

Personlige kjøleskapsmagneter er en optimal gaveidé til familie, venner og bekjente. Velg f.eks. et felles bilde og skriv en personlig hilsen. Da får mottageren en flott og ekstra personlig magnet. En mere unik gaveidé finnes ikke!