Fotokalender > Årskalender

Årskalender

Årskalender

Personlig årskalender

Få overblikk over hele året

ÅRSKALENDER A4

ÅRSKALENDER A4

Den personlige årskalenderen med dine egne bilder på gir deg et raskt overblikk over avtalene dine, og er både egnet til å henge på jobben og hjemme.
49,00 kr*
Personlig årskalender

Personlig årskalender

Årskalenderen kommer i flere formater, og hjelper deg med å få overblikk over hele året på ett sted.

fra 59,00 kr*
Årskalender A2

ÅRSKALENDER A2

Enda mer plass til planleggingen din! Du kan selv velge startmåneden, layouten og designet på kalenderen. Med yndlingsbildene dine lager du en helt personlig planleggingskalender i et storartet A2-format som gir deg et godt overblikk over alle avtalene dine.
149,00 kr*

Årskalender med dine egne bilder

Få et overblikk over hele året med en personlig årskalender med de egne bildene dine. Med en årskalender hengende på veggen trenger du bare et sted for å se alle avtalene dine. En flott årskalender er både til pynt og nytte. Med de personlige bildene dine trykt på og et valgfritt design kan du lage en helt unik kalender.

Årskalenderen kan fås i flere varianter
Du kan designe årskalenderen din akkurat slik du vil ha den. Her ser du hva du blant annet kan velge mellom:


  • A2, A3 eller A4-format
  • • 3 forskjellige typer fotopapir
  • • Mange designs med farger og pynt i designmalen vår
  • • Valgfri startmåned og år

Alle årskalenderne er selvfølgelig med dine egne bilder, som du laster opp på hjemmesiden vår. Det er raskt og enkelt. Her kan du se hvordan du gjør det:
1.   Velg en årskalender og et format i menyen til venstre
2.   Lag årskalenderen din direkte på hjemmesiden vår. Hvis du gjerne vil ha flere design-muligheter kan du laste ned den gratis programvaren vår
3.   Legg til bildene dine og suppler med farger, cliparts og eventuelt en tekst
4.   Se en forhåndsvisning av den hjemmelagde årskalenderen din, før du gjennomfører bestillingen
5.   Legg den i handlevognen, gjennomfør bestillingen og årskalenderen din er på vei til deg

Du kan bruke årskalenderen med bilde på, til både privat og jobb. På begge steder vil man jo gjerne ha noe pent å se på. Dekorer kalenderen med bilder av familien, flotte naturbilder eller hva du enn interesserer deg for og har bilder av. Både på jobben og på privaten trenger man en oversikt over årets begivenheter, avtaler og bursdager.

Bruk årskalenderen din med bilde på her
  • • Heng den opp på klasserommet. Så kan barna se når alle klassekameratene har bursdag eller når det er idrettsdag, og ikke minst når det er ferier og fridager.
  • • Bruk den på kontoret. Skriv inn alle møtene dine, kollegaenes bursdager og når du har fridager.
  • • Hjemme. Heng årskalenderen opp på kjøkkenet og utsmykk den med søte og morsomme bilder av hele familien. Skriv inn bursdager og arrangementer, slik at hele familien enkelt kan se hva og når de skal ting.
  • • I idrettsforeningen. Skriv på når lilleputtkampen i fotball er, når det er håndballtur og generalforsamling.

Nyhet
Årskalenderen kan nå også fås i A2-format (59,4 cm. x 42 cm.), som er veldig praktisk. Det vil gi deg et enda bredere overblikk over året og masse mer plass til avtalene og arrangementene dine.

Alle våre bildekalendere kommer i flere formater. Alle kalenderne våre gjøre det mulig at du kan velge en valgfri startmåned og design. Kalenderne er også selvfølgelig med dine egne personlige bilder og du kan velge mellom forskjellige størrelser, layout, farger og papirtyper.

Gi en personlig årskalender i gave
Har du mange gode bilder liggende på kameraet ditt som aldri har blitt fremkalt? Sett dem i en bildekalender og gi den i gave til noen. Den kan for eksempel være til din bedre halvdel med bilder av barna deres, eller av en flott ferie hvor dere tok noen hyggelige bilder. Kanskje også besteforeldrene vil sette pris på en stor og praktisk årskalender? Sett inn fine bilder av alle barnebarna deres og kanskje til og med oldebarn. Skriv inn hele familiens bursdager samt alle konfirmasjoner og barnedåper og andre familiesammenkomster. Det er en gave som både er praktisk og fin å se på.

Se våre andre bildekalendere også. Vi har et stort utvalg og tilbyr alt fra bordkalendere, veggkalendere og studiekalendere. Lag en personlig kalender med et eget uttrykk. Alle kalenderne kan lages med personlige bilder og preg. Kjøp den nye bildekalenderen din her!

 

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.