Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- kr til en CEWE FOTOBOK

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Sjokoladekalender

Adventskalender med bilde

Gjør nedtellingen til julaften enda koseligere: Finn din favoritt blant vårt store utvalg adventskalendere og lag den med ditt eget bilde!

Bestill her

Lag adventskalender med eget bilde

Velg mellom kalendere med sjokolade, fyll-selv eller bilder, og gled deg til en overraskelse hver dag i desember.

Sjokoladekalender med bilde

Adventskalender med bilder bak lukene

Fyll selv adventskalender

Ny og bærekraftig

Lær mer om våre miljøvennlige adventskalendere

Sjokoladejulekalendere med dine bilder

Hvordan ønsker du å bestille din adventskalender?

Enten på PC-en, i app på mobilen eller i nettleseren: Velg blant våre bestillingsmuligheter!

CEWE app

 • Design når som helst og hvor som helst
 • Rask nedlasting av appen
 • Lagre prosjekter i appen
Vi anbefaler

Nettleser

 • Rask og enkel bestilling
 • Ingen installasjon nødvendig
 • Virker på alle enheter

CEWE Fotoverden fotoprogram

 • Mange designmuligheter
 • Enkel installasjon på din PC eller Mac
 • Lagre prosjekter lokalt på datamaskinen

Sjokoladekalender - Personlig adventskalender med sjokolade

Lag en sjokoladekalender med dine egne bilder

Det er allerede snart jul igjen, og hva er det første du skal ha i boks før vi skriver 1. desember? Ikke julegavene, nei, det rekker du nok fint. Men du må ha kjøpt alle adventskalenderne! Barna i familien skal nok ha en. Minst én! Hva med din bedre halvdel, har han eller hun ikke også fortjent litt lekkert å stå opp til de kalde desemberdagene?

Her hos CEWE kan du selv designe forskjellige sjokoladejulekalendere med lekkert fyll eller med små fotooverraskelser bak lukene, og alle julekalenderne våre er trykket med ditt eget bilde på. Velg mellom flere forskjellige typer med forskjellig fyll. Flere av dem fås i forskjellige størrelser. Ta en kikk her og se hva CEWE tilbyr av søt, søt nedtelling til den beste kvelden i året.

Kjøp sjokoladekalendere på nettet til hele familien

Alle elsker overraskelser! Både barn og voksne setter stor pris på en liten overraskelse, så hva er bedre enn en sjokoladekalender med en liten overraskelse hver dag i desember fram til julaften? Her kan du lage flere forskjellige slags julekalendere, både med og uten søtsaker bak lukene, men alle med ditt eget bilde trykket på. Se her hvilke typer julekalendere du kan lage:

 • Sjokoladekalender med Ferrero Rocher-sjokolade: Lekker sjokolade julekalender til de voksne eller til litt større barna. Julekalenderen inneholder forskjellige sjokolader fra Ferrero Rocher, alle individuelt pakket inn
 • Julekalender med kindersjokolade: Til barn og barnlige sjeler har vi en julekalender med en kinder sjokoladeoverraskelse til de 24 dagene i desember. Kalenderen inneholder forskjellige typer av de populære sjokoladene
 • Julekalender med bilder bak lukene: En annerledes, spennende og søt julekalender med dine egne bilder bak lukene og på forsiden (uten sjokolade). Overrask familien med et fotominne hver desembermorgen!
 • Godteri-julekalender eller fyll-selv-julekalender: Lag en fin julekalender med ditt eget bilde på og kjøp selv små godteposer eller små gaver til å legge i

En adventskalender er en koselig tradisjon, og det hører bare til i desember måned med en liten godbit så snart man hopper ut av sengen de kalde vintermorgenene. Sjokoladekalenderne er ikke bare godteri og søtsaker, de hjelper også de små med å holde orden på dagene fram til den store kvelden, og de kan samtidig øve på datoer mm.

Uansett hvilken av kalenderne våre du velger; en julekalender med sjokolade, med godteri eller med bilder bak lukene, kan du være sikker på at den vekker glede og begeistring hos både store og små hver dag i desember. For i tillegg til søtsaker og gode minner bak lukene har kalenderne også ditt eget bilde trykket på forsiden i flotte, klare farger. Velg et bilde av ham eller henne du gir sjokoladekalenderen til eller et stemningsfullt familiebilde, så har du også en fin dekorasjon som står til pynt hele julemåneden.

Flere av julekalenderne våre, blant annet dem med kinder- og Ferrero-sjokolade, fås i to størrelser og i både panoramaformat og høyformat.

Design selv adventskalenderen din

Alle julekalenderne våre og andre av våre flotte fotoprodukter du kan lage med dine egne bilder, designes i vårt gratis fotoprogram. Last ned programmet, finn bildene du vil bruke og gå på oppdagelsesferd i et moderne designprogram fylt med muligheter.

Sjokoladekalendere i beste kvalitet

Både sjokoladekalenderne og julekalenderne våre med bilder eller fyll-selv-utgaven fremstilles i beste kvalitet. Kalenderne fremstilles i kraftig papp som tåler en fuktig klut hvis det skulle komme et par små, grisete sjokoladefingre på.

Adventskalendere til bedrifter

Vil du bestille en sjokoladekalender til hver av dine ansatte, til samarbeidspartnerne dine eller som julegaver til kundene, kan du kontakte CEWE på sales@cewe.dk eller telefon 66822660. Husk å være ute i god tid! Vi leverer generelt raskt, men større partier kan ta litt lenger tid å produsere.

Har du fått lyst å bli kjent med flere av våre spennende fotoprodukter? Se vår CEWE fotokalender -side, hvor du kan lage forskjellige fotokalendere i eget design og med egne bilder. Det er en opplagt julegave! Eller lag en CEWE FOTOBOK med mange designmuligheter. Her blir dine flotte blinkskudd trykket direkte på sidene i en ekte bok – den beste måten å lagre minnene dine på. Finn tips til julegaver som passer ditt budsjett, i våre mange gaveguides.

Men nå gjelder det juleproduktene! Ta en titt på våre forskjellige adventskalendere med sjokolade, godteri og bilder og finn den som skal være barnas, din bedre halvdel eller besteforeldrenes julekalender i 2022.

Husk også at du kan lage dine egne foto-julekort.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til fotoprodukter, designtips samt nyheter og produktlanseringer.

God fornøyelse – og gledelig jul!