Fotokalender > Adventskalendere
Adventskalender med kinder® sjokolade

Adventskalender med kinder® sjokolade

Denne adventskalenderen er en sikker vinner hos store og små fans av kinder®-sjokolader. Adventsjulekalenderen er tilgjengelig i størrelse 30 x 21 cm og i XXL-format (48 x 36 cm).
fra 229,00 kr*
Adventskalender med Ferrero Pralines

Adventskalender med Ferrero Pralines

Vår luksus adventskalender er fylt med 247 g av de fineste sjokolader fra Ferrero. Du kan velge mellom det lille formatet på 30 x 21 x 3,5 cm med 24 Ferrero Pralines eller XXL-utgaven på 48 x 36 x 3,5 cm.
fra 289,00 kr*
Adventskalender med 25 bilder

Adventskalender med 25 bilder

Denne adventskalenderen er ikke bare en herlig gave til en av dine nærmeste, men også en god mulighet for å dele deres beste stunder fra tidligere.
fra 99,00 kr*
Fyll-selv-adventskalender

Fyll-selv-adventskalender

Personlige gaver gir ekstra stor glede. Så hvorfor vente til julaften? Med vår Fyll-selv-adventskalender kan du gi familie og venner små personlige gaver hver dag i desember.
249,00 kr*
Adventskalender Deluxe

Adventskalender Deluxe

Eksklusivt design: Lag en elegant sjokoladekalender du kan brette ut!
649,00 kr*

 Bestill 2 stk.
julekalender
Få 10% rabatt

Bruk verdikoden:

2XMAS10

Bestill 3 stk.
julekalender
Få 15% rabatt

Bruk verdikoden:

3XMAS15

Bestill 4 stk.
julekalender
Få 20% rabatt

Bruk verdikoden:

4XMAS20

Sjokoladekalendere med søte overraskelser

Det er allerede snart jul igjen, og hva er det første du skal ha i boks før vi skriver 1. desember? Ikke julegavene, nei, det rekker du nok fint. Men du må ha kjøpt alle adventskalenderne! Barna i familien skal nok ha en. Minst én! Hva med din bedre halvdel, har han eller hun ikke også fortjent litt lekkert å stå opp til de kalde desemberdagene? Her hos CEWE kan du selv designe forskjellige sjokoladejulekalendere med lekkert fyll eller med små fotooverraskelser bak lukene, og alle julekalenderne våre er trykket med ditt eget bilde på. Velg mellom flere forskjellige typer med forskjellig fyll. Flere av dem fås i forskjellige størrelser. Ta en kikk her og se hva CEWE tilbyr av søt, søt nedtelling til den beste kvelden i året.Kjøp sjokoladekalendere på nettet til hele familien

Alle elsker overraskelser! Både barn og voksne setter stor pris på en liten overraskelse, så hva er bedre enn en sjokoladekalender med en liten overraskelse hver dag i desember fram til julaften? Her kan du lage flere forskjellige slags julekalendere, både med og uten søtsaker bak lukene, men alle med ditt eget bilde trykket på. Se her hvilke typer julekalendere du kan lage:


  • Foto julekalender: En fin og søt julekalender med ditt eget bilde på forsiden og søte sjokoladekuler inni. Alle sjokoladene er pakket fint inn i kulørt papir

  • • Sjokoladekalender med Ferrero Rocher-sjokolade: Lekker sjokoladejulekalender til de litt større barna eller til de voksne. Julekalenderen inneholder forskjellige sjokolader fra Ferrero Rocher, alle individuelt pakket inn

  • • Julekalender med Kindersjokolade : Til barn og barnlige sjeler har vi en julekalender med en Kinder sjokoladeoverraskelse til de 24 dagene i desember. Kalenderen inneholder forskjellige typer av de populære sjokoladene

  • • Julekalender med bilder bak lukene: En annerledes, spennende og søt julekalender med dine egne bilder bak lukene og på forsiden (uten sjokolade). Overrask familien med et fotominne hver desembermorgen!

  • Godteri-julekalender eller fyll-selv-julekalender: Lag en fin julekalender med ditt eget bilde på og kjøp selv små godteposer eller små gaver til å legge i

En adventskalender er en koselig tradisjon, og det hører bare til i desember måned med en liten godbit så snart man hopper ut av sengen de kalde vintermorgenene. Sjokoladekalenderne er ikke bare godteri og søtsaker, de hjelper også de små med å holde orden på dagene fram til den store kvelden, og de kan samtidig øve på datoer mm.


Uansett hvilken av kalenderne våre du velger; en julekalender med sjokolade, med godteri eller med bilder bak lukene, kan du være sikker på at den vekker glede og begeistring hos både store og små hver dag i desember. For i tillegg til søtsaker og gode minner bak lukene har kalenderne også ditt eget bilde trykket på forsiden i flotte, klare farger. Velg et bilde av ham eller henne du gir sjokoladekalenderen til eller et stemningsfullt familiebilde, så har du også en fin dekorasjon som står til pynt hele julemåneden.


Flere av julekalenderne våre, blant annet dem med Kinder- og Ferrero-sjokolade, fås i to størrelser og i både panoramaformat og høyformat.Design selv adventskalenderen din

Alle julekalenderne våre og andre av våre flotte fotoprodukter du kan lage med dine egne bilder, designes i vårt gratis fotoprogram. Last ned programmet, finn bildene du vil bruke og gå på oppdagelsesferd i et moderne designprogram fylt med muligheter.Sjokoladekalendere i beste kvalitet

Både sjokoladekalenderne og julekalenderne våre med bilder eller fyll-selv-utgaven fremstilles i beste kvalitet. Kalenderne fremstilles i kraftig papp som tåler en fuktig klut hvis det skulle komme et par små, grisete sjokoladefingre på.Adventskalendere til bedrifter

Vil du bestille en sjokoladekalender til hver av dine ansatte, til samarbeidspartnerne dine eller som julegaver til kundene, kan du kontakte CEWE på sales@cewe.dk eller telefon 66822660. Husk å være ute i god tid! Vi leverer generelt raskt, men større partier kan ta litt lenger tid å produsere.


Har du fått lyst å bli kjent med flere av våre spennende fotoprodukter? Se vår CEWE FOTOKALENDER -side, hvor du kan lage forskjellige fotokalendere i eget design og med egne bilder. Det er en opplagt julegave! Eller lag en CEWE FOTOBOK med mange designmuligheter. Her blir dine flotte blinkskudd trykket direkte på sidene i en ekte bok – den beste måten å lagre minnene dine på.


Men nå gjelder det juleproduktene! Ta en titt på våre forskjellige adventskalendere med sjokolade, godteri og bilder og finn den som skal være barnas, din bedre halvdel eller besteforeldrenes julekalender i 2019.


Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til fotoprodukter, designtips samt rabatter på våre fine fotoprodukter.


God fornøyelse – og gledelig jul!


Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.