CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- kr til en CEWE FOTOBOK

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Julekalender

Julekalender

Julekalender til hele familien.

 • Stort utvalg av produkter
 • Sjokoladejulekalender kan utformes med juledesign
 • Sjokoladejulekalender til jul
139.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Format:

 • A5, A4, A3 og A2
 • Kvadratisk 30 x 30 cm og 45 x 45 cm
 • XXL
 • Mange flere

Papirkvalitet:

 • Digitaltrykk standard, matt eller høyglans
 • Fotopapir blankt eller matt

Julekalender:

Tilgjengelig i oktober og november

 • Adventskalender med kinder® sjokolade
 • Adventskalender med Ferrero Pralines
 • Fyll-selv-adventskalender
 • Adventskalender med 25 bilder

Desember måned starter med en julekalender

Vinteren er over oss, det har blitt mørkt og kaldt etter en lang, varm sommer. Men det lurer heldigvis noe godt rett rundt hjørnet, det er nemlig snart jul!

Årets koseligste høytid venter med alt som hører til av julekalendere, kakebaking, handling av julegaver og pynting av hjemmet. Barna klipper og klistrer og lager hemmeligheter på skolen og på SFO, kjøkkenskapene bugner av mat, og vi kan nesten ikke finne flere gjemmesteder til alle kalendergavene og julegavene vi har kjøpt til familie og venner.

Men det er én ting som må være på plass før julemåneden blir skutt i gang, og det er årets julekalender! Bare med en søt og koselig julekalender på nattbordet på barnerommet eller på kjøkkenveggen kan den søte nedtellingen til årets koseligste kveld sette i gang. Og her hos CEWE kan du finne flotte, søte og personlige julekalendere med sjokolade, godteri eller dine egne bilder bak lukene. Alle har til felles at ditt valgfrie bilde er trykket på forsiden i flotte, strålende farger.

Les her om hva vi tilbyr av julekalendere og få litt inspirasjon til hvem som skal skjemmes bort med en lekker, hjemmelaget julekalender i år.

Julekalenderen – den beste nedtellingen til jul!

Når vi tenker på julekalendere, tenker de fleste enten på sjokoladejulekalendere eller julekalender på TV med 24 episoder med en koselig og julete fortelling.

Julekalenderen på tv har gjennom mange år samlet familien rundt TV-en en halvtime hver desember-ettermiddag. Det har vært mange forskjellige typer julekalendere til både store og små gjennom tiden, men alle har de selvfølgelig hatt jul og nisser i sentrum av historien. Gjerne med skrekkelige utfordringer som barn og/ eller nisser må gjennom før julefreden kan senke seg.

Meningen med julekalenderne i 24 episoder er selvfølgelig at det skal ses en episode hver dag i desember fram til julaften. Hos mange familier betyr julekalenderen enten at familien samles en halvtimes tid om ettermiddagen eller om kvelden og ser julekalenderne sammen, kanskje med litt julesnacks på bordet. Hos andre betyr det en halvtimes tid hvor barna koser seg på sofaen og ser på TV, mens mamma og pappa har tid til å lage middagen ferdig i fred og ro. Men helt generelt er julekalenderne på TV en fin og koselig tradisjon, og barna teller spent ned til julaften, når den mest spennende episoden ruller over skjermen.

Lag julekalender 2022 hos CEWE

Men det er jo også en annen slags julekalender som er minst like viktig å ha på plass før 1. desember: Sjokoladekalenderen! Her åpner barna en luke hver dag fra 1. desember og fram til julaften, hvor det ofte er en liten godbit bak luken. Etter hvert har det blitt en tendens til at også de store barna, kjæresten, venninnen og besteforeldrene kan gledes med en julekalender. Det kan du også finne inspirasjon til her hos oss, så bare les videre.

CEWE tilbyr julekalendere til hele familien!

Her hos CEWE kan du lage personlige julekalendere med bilder trykket på som du har tatt selv. Dermed kan du få akkurat det bildet du vil ha på forsiden, uansett om det er et bilde av barna, av hele familien, av venner samlet eller av noe helt annet.

Du kan dessuten velge mellom forskjellige typer fotokalender med enten sjokolade, bilder eller små gaver bak lukene. Les her og se hva vi tilbyr:

Foto: Den klassiske julekalenderen med små søte sjokoladekuler i. Og så er den ikke helt klassisk allikevel, for du kan laste opp et kjempefint bilde og få det trykket på forsiden av julekalenderen. Denne julekalenderen er egnet til både store og små, men særlig de små vil nok synes det er gøy at det er et bilde av dem selv på julekalenderen. Og de vil helt sikkert også synes det er koselig å sitte og pakke ut de små sjokoladekulene.

Ellers vil barn og barnlige sjeler sannsynligvis elske vår julekalender med Kinder ® -sjokolader! Den inneholder 3 slags Kinder ® -sjokolade og er veldig populær blant de små.

I samme sjanger, men til de voksne eller store barn, kan du lage en julekalender med Ferrero Rocher! Her må du være sikker på at mottageren virkelig har en god porsjon selvbeherskelse, for det må til hvis ikke man vil kaste seg over alle de lekre, knasende kulene med en gang. Kanskje din bedre halvdel skal skjemmes litt bort i desember?

Julekalender med bilder

Synes du barna, og de voksne også for den saks skyld, får rikelig med godteri og søtsaker i julemåneden? Da har vi også en julekalender til dem, se bare her:

Julekalender med bilder: Denne søte julekalenderen har ditt eget bilde trykket på forsiden, men bak hver luke gjemmer det seg også et søtt eller morsomt bilde du har lastet opp og fått satt inn. Det kan ingen få hull i tennene eller vondt i magen av! Denne kalenderen kan du også gi til besteforeldrene og sette inn bilder av familien bak lukene. Det er ikke alle som er så heldige å ha dem i nærheten, så hvis de bor langt borte vil de nok bli glade for en liten foto-hilsen hver desembermorgen. Denne julekalenderen er altså uten sjokolade, men med små bilder bak lukene.

Se også vår godteri – julekalender, som faktisk kan inneholde nesten hva som helst, siden det er du som velger fyllet og legger det i. Noen barn vil heller ha en julekalender med godteri i stedet for en med sjokolade. Da er denne julekalenderen opplagt, da du kan fylle den med godteri eller små artige ting du vet vil falle i god jord.

Julekalender i ditt eget design

Her hos CEWE kan du få en julekalender som ser ut akkurat sånn du vil ha den. Du kan lage den i ditt eget design, og du bestemmer selvfølgelig også bildene som skal være på og eventuelt i julekalenderen. Det høres kanskje litt tidskrevende ut selv å skulle designe årets julekalender, men det er faktisk både raskt og enkelt. Se her hvordan du gjør det:

 • Du begynner med å laste ned fotoprogrammet vårt. Det er gratis, og det inneholder veldig mange designmuligheter, pynt, tilpasningsmuligheter osv. som du kan bruke når du designer julekalenderen din.
 • Åpne programmet og velg kalenderen du vil lage.
 • Trekk bildene dine inn fra venstre.
 • Legg til clip arts, tekst, farger mm.
 • Sjekk kalenderen din i forhåndsvisning. Her kan du se hvordan kalenderen ser ut når den er trykket. Hvis du ikke er fornøyd, har du mulighet for å gå tilbake og forandre den til den er helt perfekt.
 • Legg julekalenderne i handlekurven og gjennomfør bestillingen din.

Alternativt kan du lage julekalenderne dine direkte på hjemmesiden vår, det er også gøy og enkelt, men der er det ikke like mange design- og redigeringsmuligheter som i fotoprogrammet vårt.

Du mottar julekalenderen din etter 6 – 10 hverdager.

Kundeservice

Har du spørsmål til utformingen av julekalenderen din? Har det skjedd noe feil med formatet, har du kommet til å snu bildet på hodet eller vil du gjerne pynte med noen snøfnugg? Ring eller skriv til vår koselige kundeservice, de hjelper deg videre.

Lag årets julekalender 2022 hos CEWE, så er du sikker på at det er en fin og søt julekalender til hele familien.

God fornøyelse – og gledelig jul!