CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Studiekalender A5

Personlig og stilfullt: Med vår studiekalender har du alltid overblikk over alle dine avtaler i løpet av skoleåret.

 • Forside med personlig bilde
 • Design i sort, rosa, fiolett, turkis
 • Personlig utforming
 • Variabel startmåned
 • Oversikt over alle ferieavtaler
 • Fast, gjennomsiktig folie beskytter innbindingen
fra 299.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Format:

ca 15 x 21 cm

Innhold:

 • 128 sider med kalender
 • 28 bildesider
 • Spiralrygg
 • Omslag med transparent folie

Flere muligheter:

 • Oversikt over alle feriedatoer
 • Design elementer i sort, pink, lilla, turkis

Alt om det elegante papiret

Finn ut mer om det eksklusive standard digitaltrykket
Digitaltrykk standard Mettede farger, silkematt utseende

Den høye papirkvaliteten digitaltrykk standard med 250 g/m² og silkematt utseende er blant annet lett å skrive på med blyant.

Personlig studiekalender

Det kunne ikke vært lettere å planlegge tiden sin. Dager, uker og måneder - studiekalenderen husker alle de viktige avtalene og oppgavene. Studiekalenderen er en planleggingskalender som det er deilig å ha med både når du har det travelt og når du har mye du skal huske: Oppgaver, avtaler, bursdager, eksamener, fester m.m.

En studiekalender er den perfekte kalenderen til planlegging av hverdagen din. Du trenger ikke bekymre deg om størrelsen på studiekalenderen. Kalenderens A5-format (14,8 x 21 cm.) passer inn i alle typer vesker, og du kan fint ha den med rundt hver dag.

En studiekalender fra CEWE.no er mer personlig enn studiekalenderne du finner i butikkene. Kalenderen er laget for planlegging av hverdagen din, samtidig som at du enkelt kan gjøre den unik og personlig ved å sette inn dine egne bilder og personlige tekster. Dine egne bilder settes inn både på studiekalenderens forside og bakside samt to bilder i hver måned. Dermed får du alltid en unik fotokalender som det ikke finnes to av i hele verden. Du kan selv velge startmåned i fotokalenderen din (og startår). Dermed får du alltid en studiekalender som ikke inneholder måneder som allerede har gått.

Design enkelt en personlig A5 studiekalender

 1. Trykk på knappen ”På nett” eller hent fotoprogrammet vårt.
 2. Velg en designmal eller en layout til kalenderen din.
 3. Sett inn bilder på fotokalenderens for- og bakside, samt to bilder på hver måned i kalenderen.
 4. Legg til tekst og rediger størrelsen, skrifttypen eller fargen etter dine egne ønsker.
 5. Velg startmåned og startår i din fotokalender.
 6. Trykk på ”Legg i handlekurv” når du er fornøyd med kalenderen din.
 7. Gjennomfør bestillingen.
 8. Du mottar fotokalenderen din i posten innen 5-10 hverdager.

En studiekalender er den perfekte gaven

En personlig studiekalender er den perfekte gaven å gi til studiekamerater, venner, familie eller deg selv, fordi du kan bruke dine egne bilder. Det kan f.eks. være feriebilder, bilder fra situasjoner hvor du var sammen med vennene dine eller morsomme bilder fra hverdagen. Ved hjelp av layoutene våre og designmaler kan du gjøre fotokalenderen din flott og ikke minst helt unik. Fargeblyanter er en perfekt gave å gi sammen med kalenderen. Med fargene kan mottakeren markere og organisere hendelser i forskjellige farger, og alltid ha full oversikt.

Studiekalenderen er en flott gave du kan lage enkelt selv. Det tar ikke lang tid å designe denne fotokalenderen - det er enkelt å laste opp bildene sine og sette dem inn i kalenderen. Studiekalenderen kan inneholde mange forskjellige personlige bilder og unike tekster, og det er dermed en fotokalender det aldri blir kjedelig å ta fram i en travel hverdag.

Studiekalenderen er en måte hvor man alltid vil kunne huske den personen som har gitt en fotokalenderen. Kalenderen er ikke bare god på planlegging, men også til å bli minnet om studietiden og de morsomme stundene med vennene. Mottakeren av studiekalenderen din vil garantert tenke på deg hver gang han eller hun åpner sin personlige fotokalender. Se også vores gaveideer til fotogaver, fotobøger, personlig almanakk osv.

Hjelp til design og bestilling av fotokalendere

Trenger du hjelp i forbindelse med design og bestilling av en av fotokalenderne våre, er du velkommen til å kontakte kundeservice, som alltid er klare til å svare på spørsmål og komme med gode råd. Kontakt kundeservice på telefon eller via e-post.