CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- kr til en CEWE FOTOBOK

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Cewe

Beste fotobok

Den beste fotoboken er et album med minner fra gode stunder

 • Stort utvalg av formater
 • Personlig design
 • Effektlakk for de fleste formater
fra 79.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Format

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hefte
 • Kunstlær
 • Lerret

Papirkvalitet:

 • Digitaltrykk standard, høyglans eller matt
 • Fotopapir blankt, matt eller premium matt

Hva er den beste fotoboken for deg?

Den beste fotoboken er et fotoalbum med minner fra gode stunder som du nyer å bla i. Du kan lage fotobøker om akkurat hva du har lyst til og det er veldig ulikt hva folk lager fotobøker om. Det er alt fra bilder fra de store begivenhetene i livet, slik som bryllup og babybok over til årets gang i kolonihagen og frem til jordomreisen eller 1 uke på Mallorca.

Lag den beste fotoboken her!

Du lager boken online på vår hjemmeside og vi trykker og leverer den. Vi har fotobøker som passer til enhver begivenhet, enhver smak og enhver lommebok. Du kan lage din egen bok om ulike begivenheter eller om et spesielt tema. Tilpass fotoboken din ved hjelp av våre mange valgmuligheter, så det blir den mest optimale fotoboken for deg.

Se her hvorfor en CEWE FOTOBOK er verdens beste fotobok

Bilder kan være uerstattelige minner fra noen av de beste begivenhetene i livet. Derfor er kun den beste fotobok god nok til å danne rammen om dem. Les her hvorfor du skal velge en CEWE FOTOBOK:

 • Du bestemmer hvilke bilder som skal i og hvor mange sider boken skal inneholde.
 • Du velger design og utforming helt fra bunnen av, samt innbinding og papirkvalitet.
 • Vi leverer alltid fotobøker i superflott kvalitet.
 • Hos oss får du 100 % fornøydgaranti.
 • Vårt gratis fotoprogram er noe av det beste som finnes på markedet.
 • Sist men ikke minst, vi er testvinnere år etter år!

Vi vinner Best i test igjen og igjen med våre fotobøker

Vi har vunnet diverse tester av fotobøker, alle med imponerende resultat. Våre kunder er spesielt begeistrede for vårt fotoprogram til å lage fotobøker med. Programmet er gratis og du laster det ned og åpner det på laptopen din, smarttelefonen eller nettbrettet. Og så er hele den inspirerende fotoverdenen åpen for deg, så dine kreative evner sammen med vårt unike og prisvindene bestillingsprogram, kan skape den beste fotoboken.

Vårt gratis fotoprogram hjelper deg med å lage den beste fotoboken

I bestillingsprogramet kan du tilføye ulike grafiske virkemidler til fotoboken din. Du kan tilføye bestemte farger, dersom du gjerne vil ha et fargetema eller en gjennomgående farge i boken din. Hvis du mangler en bestemt farge, som er på et av bildene dine, tar du bare fargen derfra og trekker den inn på siden. Smart? Ja, og det er mye, mye mer. Se noen av designmulighetene her:

 • Vakker og uttrykksfull innbinding av fotoboken din med skrift i gull eller sølv
 • Morsomme og dekorative illustrasjoner til enhver begivenhet
 • Hundrevis av stilarter, bakgrunner, rammer, kanter og skygger
 • Mulighet for å skrive direkte i boken, sette inn snakkebobler eller tekstfelter
 • Mange ulike skrifttyper og størrelser

Og mye, mye mer.

Den beste fotoboken er den som passer til deg

Mange av våre kunder sverger til vår populære fotobok i formatet ’Stor’. Den har et klassisk A4-format som gjør at den kan brukes til svært mange anledninger. Andre kunder sverger derimot til våre store og flotte XXL – fotobøker, som også fås i panoramautgave. Andre igjen foretrekker heller å lage flere små fotobøker.

Det er også flere muligheter når det kommer til hvilken stil du gjerne vil ha i fotoboken din. Noen er svært glade i å lage og dekorere med clipart, så fotoboken blir en opplevelse uten like av farger og grafiske virkemidler. Andre lar derimot de vakre og stemningsfulle bildene snakke for seg seg selv.

Fotograf og content creator, Leonora Grigat, lager mange fotobøker, og foretrekker bøkene i et stilrent og enkelt design. Finn ut hvorfor Leonora elsker å lage og gi fotobøker i gave til familien.

Hvor vil vi med dette? Jo, vi vil rett og slett understreke at det er en fotobok som passer til alle begivenheter og til alle typer kunder. Og den beste fotoboken er tross alt den du har valgt.

Hvilken er din beste fotobok?

Har du en ordentlig god fotobok, som samler de gode bildene fra de aller beste stundene som du har kost deg sammen med venner og bekjente? Hvis du ikke allerede har en eller et par stykker, så skal du da uten tvil ha det! Det vil garantert bli en av de mest leste bøkene fra bokhyllen din! Og alle kan like å sitte å se bilder som både en hyggestund man kan ha med barna sine, sin bedre halvdel eller vennene. Og det er også noe du kan sitte med selv og nyte minnene i fred og ro.

Hvilke minner er det best å ta vare på? Er det anledninger her i livet og begivenheter hvor du ikke vil glemme noe, men huske det hele? CEWE hjelper deg med det, for vi har fotobøker som passer ethvert behov. Det er ulike muligheter for å få nettopp den beste fotoboken for deg.

Her er noen eksempler:

 • Har du mange bilder av barna? Det har du sikkert. Vi fotograferer dem jo med glede, helt fra de blir født og opp gjennom livet. Så hva med å lage en fotobok til barnet ditt? Mange lager en årbok eller en fotobok til konfirmanten, men det er også en svært god idé å lage en bok fra fødsel frem til idag. Så finn frem de beste bildene og sett dem i kronologisk rekkefølge i fotoboken. Skriv eventuelt et par kommentarer til bildene og velg en flott innbinding med de beste blinkskuddene på forsiden. Så har du det perfekte fotoalbum som du selv kan ta vare på og nyte innimellom. Kanskje du også skal lage et eksemplar du kan forære til bokens hovedperson? Det vil garantert spre glede!

 • Den fotoboken som egner seg best til dette er 'stor', som er i et klassisk A4-format. Dette albumet er samtidig den beste fotoboken for mange av kundene våre, da det passer til så mange anledninger. Den kan også vendes (så heter den Stor panorama).

 • Kan du lide at gå ture i naturen? Så har du måske taget nogle rigtig flotte billeder på dine ture. Lav en smuk og stemningsfuld fotobog med de bedste billeder. Du kan sætte dem i fotobogen, så de viser årets gang i naturen, eller du kan inddele dem efter tema eller farve. Den bedste fotobog til dette tema er XXL panorama, som mange af vores kunder bruger til netop natur- og landskapsbilder, der rigtig kommer til deres ret i dette format.

 • Vil du gjerne lage en fin, liten fotobok til barnet ditt? Det kan for eksempel være om familien deres med bilder av hvert enkelt familiemedlem (husk kjæledyrene hvis dere har noen!) eller en dag i barnehagen. Her får du et godt resultat ved å bruke formatene liten eller mini, da de er fine å sitte med for små barn. De er enkle å bla i og raske å smette med ned i vesken over til lekekameraten eller til helgeturen

Mangler du fremdeles litt inspirasjon?

Les temasiden vår om hva du kan lage fotobok om. Her finner du gode råd og morsomme ideer til den perfekte fotoboken, og du kan møte designteamet vårt og lese om hvordan de spotter de nyeste trendene innen design og fotoprodukter

Vil du gjerne ha enda flere ideer? Sjekk også ut vårt online fotomagasin. Her kan du lese om våre mange spennende fotoprodukter og bli inspirert til å bruke bildene dine på nye fantastiske måter. Noen av de største fordelene ved en fotobok er blant annet at det ikke kun er en vakker og personlig fotobok til deg selv, men også til glede og begeistring for andre familiemedlemmer og hvem som ellers tar en kikk i dem en gang imellom. CEWE fotobøker utmerker seg ved å ha den beste kvaliteten på markedet, det viser kundenes tilbakemelding på Truspilot og det er også bevist i diverse tester.

Kjøp CEWE FOTOBOK online, det er alltid et godt valg - men husk at vi kun setter rammene. Så den beste fotoboken er din fotobok - laget med hjertet.

Har du spørsmål?

Er du i tvil om noe? Har du bruk for hjelp? Så nøl ikke med å ta kontakt med vår dyktige og servicemindede kundeservice. De sitter parat til å hjelpe deg og du kan kontakte dem på mail eller telefon hver dag.