Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fornøydgaranti slider Fornøydgaranti slider

Fornøydgaranti

Du får 100% fornøydgaranti på våre CEWE bildeprodukter. Vi er nemlig kun fornøyde når du er fornøyd!

100% fornøydgaranti
Norsk kundeservice

Vår garanti til deg Uansett om du har laget en CEWE FOTOBOK, en kalender, et veggbilde eller kort, kan du benytte deg av fornøydgarantien. Hvis du mottar et produkt du ikke er fornøyd med, bes du kontakte vår kundeservice innenfor for en måned etter mottakelsen. Sammen med deg finner vi den beste løsningen.

Slik fungerer vår fornøydgaranti

Det viktigste for oss er at du er fornøyd med dittbildeprodukt. Derfor gjelder vår 100% fornøydgaranti på alle CEWE bildeprodukter. Bestiller du mer enn 3 helt like bildeprodukter i samme ordre, frafaller din fornøydgaranti. Ved store ordrer, hvor du skal ha det samme produktet i mange eksemplarer, anbefaler vi at du lager et prøveeksemplar og gjennomgår produktet nøye før du bestiller de resterende.

Når du har mottatt ditt bildeprodukt fra CEWE, har du 3 uker til å fortelle oss hvorfor du ikke er fornøyd. Husk å ha ditt ordrenummer klart når du kontakter oss.

Vi garanterer deg et perfekt CEWE-produkt i høyeste kvalitet. Hvis du oppdager en grunn til å ikke være fornøyd med ditt produkt innen 3 uker etter mottakelse, produserer vi din ordre igjen eller refunderer kjøpsprisen.

Hvis du har mottatt ditt bildeprodukt og ikke er fornøyd, bes du kontakte oss på e-post eller telefon: support@cewe.no / 66 82 26 60. Vi vil da informere deg om returadresse og det som trengs. Når vi har mottatt din returforsendelse, produserer vi bildeproduktet igjen eller refunderer kjøpsprisen. Det er opp til deg.