Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fotobok med barnebilder ligger på et sofabord mens en jente ser i den

Hvordan lage min egen fotobok?

Det er noe unikt med din første CEWE FOTOBOK. Les om hvordan du kommer best i gang med å lage din egen fotobok, og hvordan hele prosessen fungerer.

Det er alltid lurt å forberede seg litt før man begynner å lage en fotobok. Den innsatsen du legger ned på forhånd kommer til å tjene deg godt helt til siste slutt, når du sitter der med den første fotoboken din i hendene. Først og fremst må du samle bildene dine, men du må også tenke over hvor du vil lage fotoboken din. Les videre, så skal vi guide deg gjennom de forskjellige alternativene.

Vi er fornøyde, når du er fornøyd

Husk at du alltid har 100% fornøydgaranti. Om det er noe du ikke er fornøyd med, eller det har sneket seg inn en feil, får du pengene tilbake. Vi er nemlig ikke fornøyde før du er det!

Tenk over dette før du lager din fotobok

Dersom du gjør deg noen tanker om disse punktene før du begynner, blir resultatet enda bedre!
Fotobok med sommerbilder fra 2021

Skal fotoboka bygges opp rundt et tema?

Du kan godt lage en fotobok med diverse bilder, men du kan også vurdere å bygge den opp rundt et tema. Det kan være en reise, en stor fest slik som et bryllup eller bilder av din egen hobby. Du kan også lage en personlig kokebok, en årbok, en slektsbok eller ta bilder av barnekunsten og samle den i en fotobok. Det er faktisk bare fantasien som setter grenser!

Bilder ligger i kronologisk rekkefølge i CEWE myPhotos

Hvilke bilder skal være med i fotoboka?

Det er veldig smart å sortere bildene, og samle dem i en mappe – gjerne med flere undermapper – så du har oversikt over dem. Dersom bildene kan sorteres i kronologisk rekkefølge, vil det gjøre det lettere når du skal legge dem inn i fotoboka.

Med en CEWE myPhotos-konto får du 15 GB gratis lagringsplass til bilder, videoer og fotoprosjekter slik at du kan samle alt på ett sted. Smart!

Datamaskin, tablet og smarttelefon står side ved side og viser hvor du kan lage fotoboken din

Hvor vil du designe fotoboka?

Du kan lage fotoboka di i fotoprogrammet vårt, online eller i appen vår.

Om du starter å lage fotoboka online eller i fotoprogrammet må du fullføre den der. Om du derimot begynner på fotoboka i appen, kan du ferdigstille den i fotoprogrammet, så fremt du har en CEWE MyPhotos-konto. Du laster bare opp prosjektet til myPhotos, så kan du laste det ned igjen i fotoprogrammet.

*Ligger ikke bildene dine kronologisk allerede, er det viktig at du navngir dem sånn at systemene kan lese filene dine korrekt. Vi anbefaler derfor at du navngir det første bildet ”0001”, det andre bildet ”0002” osv.

Mer om våre bestillingsmetoder

Hos CEWE har du tre muligheter for å lage fotoboken din. Les videre, og bli enda klokere på fotoprogrammet, online-editoren og appen.

Fotoprogrammet vårt er helt gratis, og er for deg som elsker å være kreativ i designprosessen, og ønsker tilgang til alle funksjoner. Programmet installeres på datamaskinen din, og det betyr at bildeprosjektet ditt lagres lokalt på maskinen, og du kan åpne det igjen når som helst. Da kan du bruke samme layout i en senere fotobok, eller bestille den du allerede har lagret på nytt. Du trenger heller ikke tilgang på nett for å jobbe i fotoprogrammet – det trenger du kun for å bestille til slutt.

 • Du finner hele det store utvalget av formater, papirtyper, designmaler, layouts, bakgrunner, rammer og clip arts.
 • Mange funksjoner: Legg inn bl.a. videoer med QR-kode. Prosjektene lagres på din harddisk og kan designes offline.
 • Du kan la CEWE FOTOBOK-assistenten generere et designutkast for deg, eller du kan designe boka helt fra bunnen av.

Du kan lage fotoboka di online, direkte på nettsidene våre. Det innebærer at du må ha nett-tilgang for å kunne jobbe med din CEWE FOTOBOK. Fotoboka lagres i 6 måneder i skyen, og du kan hente den ned og jobbe med den på flere maskiner.

 • Raskt og enkelt: Lag fotoboka direkte på vår nettside.
 • Du kan bruke en av de mange fine designmalene, men det er ingen kjapp måte å legge inn bildene i boka på.
 • Tilgang på færre designmuligheter.

Om du foretrekker en helt enkel fotobok-, som er kjapp å lage, kan du designe den i vår foto app; CEWE FOTOVERDEN. Den helt klare fordelen ved å designe i appen er at du kan gjøre det akkurat når og hvor du vil.

 • Design og bestill på farten: Bruk bildene du allerede har på telefonen, design og bestill på mobilen.
 • Du kan velge et album eller en utvalgt begivenhet – og evt. benytte deg av 'Smart valg', som velger de beste bildene dine. Deretter legger den bildene automatisk inn i fotoboka. Du har naturligvis mulighet til å legge inn flere bilder i etterkant, og fjerne de du ikke ønsker.
 • Dette valget har færrest muligheter, men til gjengjeld får du det raskt. Alle bildene du har liggende på telefonen har du direkte adgang til i appen.

11 fotobokformater

Hvilket format er din favoritt?

Det finnes 9 CEWE FOTOBOK-formater. Fra den aller minste CEWE FOTOBOK Kompakt kvadratisk i 15 x 15 cm til den aller største CEWE FOTOBOK XXL panorama i 38 x 29 cm. Vårt mest populære format er CEWE FOTOBOK Stor, som har et praktisk A4-format. Du bestemmer selvfølgelig selv hvilket format som passer best til bildene dine, men vær obs på at hvis du først har begynt å designe en fotobok i høydeformat, kan du ikke endre formatet til panorama uten å måtte begynne forfra. Du kan dog alltid skalere fotoboka opp eller ned, for eksempel fra CEWE FOTOBOK Kvadratisk til CEWE FOTOBOK XL, som også er kvadratisk.

Seks forskjellige papirtyper

Våre seks papirtyper kan deles inn i to kategorier: digitaltrykk og fotopapir.
Bokryggen på fotoboken er samlet som en klassisk heftet bokrygg med en brett i midten

Digitaltrykk

Det er tre typer digitaltrykk: standard, blank og matt.

Når du velger digitaltrykk blir sidene i fotoboka samlet som en klassisk heftet bokrygg, og det vil bli en fold i midten av boka.

Fotoboken er åpen og ligger helt flatt så man kan se hele bildet

Fotopapir

Det er også tre typer fotopapir: blank, matt og premium matt.

Når du velger fotopapir vil du få layflat-binding, og hele boksiden vil være synlig. Det betyr at du med fordel kan la bildene dine fylle en dobbeltside - for eksempel et landskapsbilde i panoramaformat – fordi hele bildet vil være synlig når du åpner boka.

Nå er du klar!

Her kan du starte på fotoboken din

Kanskje er du også interessert i dette?

Her er litt mer inspirasjon og nyttige tips til deg som skal lage din første fotobok

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
 • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
 • Kreative tips og idéer til gaver
 • Fototips og spennende produktnyheter
 • Morsomme fotokonkurranser
 • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
 • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.