CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Cewe

Fotoalbum

Et fotoalbum gjør alle glade

 • Finn frem alle bildene du ønsker å ha med i fotoalbumet
 • Sett de i en fotobok sammen med tilhørende tekster og dato
 • Fotoalbumet er en perfekt gave til deg selv eller noen du er glad i

Få tips og inspirasjon til fotoalbumet her på siden - eller start med en gang.

fra 349.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hefte
 • Kunstlær
 • Lerret

Papirkvalitet:

 • Digitaltrykk standard, 100% resirkulert papir, blank eller matt
 • Fotopapir blank, halvmatt eller premium matt

Personlige fotoalbum i mange ulike formater

Lag årets fotoalbum hos CEWE!

Du har sikkert hundrevis, ja kanskje til og med tusenvis av bilder liggende på telefonen eller pc-en din. Men hvor ofte setter du deg ned med venner eller familien for å se på bildene og minnes de ulike situasjonene da bildene ble tatt?

Bestill et fotoalbum til deg selv eller som gave

Med et fotoalbum blir det annerledes. Da kan du selv velge ut hvilke bilder som skal med og plassere dem fint på sidene. Du kan også legge til bildetekster og datoer, så dere vet når og hvor bildene ble tatt.

En fotobok er perfekt til for eksempel å dokumentere barnets første år i en årbok eller babybok, en herlig ferietur – eller hvorfor ikke lage et fotoalbum med bilder fra året som har gått? En perfekt fotogave til besteforeldre eller bare til deg selv og familien.

Hvilke fotoalbum kan du velge?

 • Stor – bestselgeren vår: 21 × 28 cm
 • Stor panorama- 28 x 21 cm
 • XL – 30 x 30 cm
 • XXL – 28 x 36 cmr
 • XXL panorama– 38 x 29 cm
 • Kvadratisk – 21 x 21 cm
 • Kompakt panorama – 19 x 15 cm
 • Kompakt kvadratisk - 15 x 15 cm
 • Kids Babyalbum - 14x14 cm og den tåler å både bli klemt og tygget på

Et fotoalbum gjør alle glade

Et personlig fotoalbum passer til alle, stor som liten, gammel som ung. Siden et fotoalbum er personlig, er det motivet på bildene som er avgjørende. Mormor og morfar vil gjerne ha bilder av barn og barnebarn, tenåringen vil kanskje helst ha bilder av venner eller en hobby, og familien vil ha, vel, familiebilder. Uansett hva slags album du vil lage, kan du lage det hos oss – det er innholdet som er viktig! Hva er den beste fotoboken for deg?

Stort fotoalbum i vårt mest populære format

Det er viktig at bildene i ditt nye fotoalbum kan ses ordentlig. CEWEs fotoalbum Stort er 21 x 28 cm, eller 28 x 21 cm hvis du vil lage det i liggende panoramaformat. Her kan du gjøre bildene dine store og tydelige, så man kan se alle detaljene godt. Siden albumet kan inneholde opptil 202 sider, er det fortsatt plass til mange bilder selv om du velger å gjøre dem så store at de fyller en hel side hver.

Dine egne bilder i et stort XL fotoalbum

Hvis du vil ta det et skritt lengre, kan du velge vårt XL fotoalbum. Det er kvadratisk og måler 30 x 30 cm. Også her kan du få helt opptil 202 sider med fine bilder og artige bildetekster. Som med alle fotoalbumene våre, designer du hver side selv, enten på hjemmesiden eller i fotoprogrammet vårt.

Når du har valgt bildene dine og satt dem inn som du vil, kan du velge hvilken innbinding og papirkvalitet du vil ha.

Lag ren fotokunst med CEWE fotoalbum i XXL

Siden nesten alle smarttelefoner og nettbrett i dag kan ta bilder med høy oppløsning, er det fullt mulig å få dem trykket i ordentlig store format. Vår XXL-utgave av fotoalbum er hele 28 x 36 cm og kan virkelig la bildene dine få utfolde seg.

Velg nøye ut dine aller beste bilder fra ferien eller bursdagen, så er det bare å gå i gang med å designe. Eller hvorfor ikke samle masse fine bilder fra bryllupsfesten, designe et XXL fotoalbum og gi det i gave til brudeparet? Et bedre minne fra den store dagen får man ikke. XXL-utgaven fås også i panoramaformat, med omslag i f.eks. skinn eller lerret.

XXL PANORAMA - Finere blir det ikke

Med et fotoalbum i formatet XXL panorama kan du presentere bildene på aller beste måte. Her kan du velge mellom formatet 38 x 29 cm (med hardcover) eller 42 x 30 cm (lerret eller skinn). Uansett hvilket av de formatene du velger, kan du her lage et veldig fint fotoalbum med et profesjonelt uttrykk. Et bra valg hvis du vil lage en portefølje eller en annen type presentasjon.

Kvadratisk fotoalbum - Annerledes og kul

De aller fleste bildene vi tar med kamera eller mobil er avlange i formatet sitt. Derfor gir CEWEs fotoalbum i Kvadratisk en ny og annerledes innramming til bildene dine.

Når du i tillegg pryder sidene med fine rammer, bildetekster eller cliparts i fotoprogrammet vårt, blir resultatet et fint og unikt fotoalbum med ditt helt eget design.

Kompakt panorama - liten, men god

Er du en av dem som tar mye natur- og landskapsbilder, men som synes en panoramabok i XXL-format er i største laget, er dette det riktige alternativet.

Med sine 19 x 15 cm kan du fortsatt presentere sommer- og vinterbildene dine på en god måte. Med CEWEs fotoalbum Kompakt panorama kan du få opptil 202 sider og velge mellom tre ulike innbindinger.

CEWE fotoalbum i Kompakt kvadratisk - for alle nybegynnere!

Dette er den lille varianten av fotoalbumene våre, som kan være et bra sted å starte hvis du vil øve deg litt. Boken er liten og praktisk, 15 x 15 cm, og kan fås med opptil 202 sider.

Dette formatet er perfekt for å dokumentere for eksempel barnebursdagen eller nyttårsfesten. Du kan også velge å lage en liten pekebok til de minste, med motiver han/hun kjenner igjen.

Lag ditt personlige fotoalbum på nettet eller på mobilen

Når du skal designe fotoalbumet ditt, har du tre muligheter. Du kan enten laste opp bildene dine og designe hele boken på nettet, laste ned programvaren vår på pc-en eller appen vår til mobilen eller nettbrettet.

Å designe fotoalbumet på nettet kan være lurt hvis du ikke vil flytte alle bildene dine over til pc-en, men med fotoprogrammet vårt får du flere designmuligheter og du kan ta en pause og fortsette en annen dag.

Holdbare fotoalbum

Når du designer fotoalbumet ditt, kan du velge mellom mange ulike papirtyper, om boken skal ha en hard eller myk innbinding, eller kanskje til og med være innbundet i lerret eller skinn. Uansett hvilke materialer du velger, sørger vi for at du får en bok i toppkvalitet. Nå er det opp til deg å velge de fineste bildene.

Gavekort - så mottakeren selv kan designe

Et fotoalbum kan også bli en personlig gave til en kreativ person. Hvis du vil gi en litt annerledes gave til noen du er glad i, men ikke har noen passende bilder til et fotoalbum, er gavekortet vårt en god idé.

Med gavekortet kan mottageren bestemme selv hvilke bilder som skal med i boken, og selve designprosessen blir en del av gaven. Gavekortene våre kan fås med seks ulike beløp, og gjelder for alle produktene våre.

Fornøydgaranti og fantastisk kundeservice

Vi håper du blir glad for det nye fotoalbumet ditt! Skulle du støte på noen problemer når du designer eller du lurer på noe, må du ikke nøle med å kontakte vår alltid hjelpsomme kundeservice. Du har også alltid 100% fornøydgaranti, hvis det er noe du ikke er helt fornøyd med i fotoalbumet ditt. Lykke til!