Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Gaveidéer til ham og til henne

Finn de beste gaveidéene her

Gaveidéer

Det er koselig å få gaver, det kan vi vel alle bli enige om. Men det er da også fint å gi gaver, når man vet at de faller i god jord og får fram et smil og kanskje en gledeståre i øyekroken til mottageren. Hvis det også har vært både morsomt og koselig å lage gaven, ja da blir det nesten ikke bedre!

Hvem elsker ikke å få gaver? Det beste er at det ikke trenger å være en spesiell anledning til å gi gaver. Selvfølgelig er det jul og bursdager hvor der feires, det er morsdag og farsdag, og det er de spesielle merkedagene som bryllup, konfirmasjon og barnedåp. Her skal det ganske spesielle gaver til. Men du kan jo også gi gaver til dem du er glad i på en helt vanlig torsdag bare fordi...

Der er så mange måter man kan vise sin takknemmelighet og kjærlighet til dem man er glad i. Gode gjerninger, kjærlige tanker i hverdagen... og gaver!

Hva er det for noen gaveidéer vi snakker om, som kan så mange ting? Det er selvfølgelig fotogaver fra CEWE, som du lager med de bildene du selv har i kameraet eller på telefonen. Få gaveidéer til venninnen, til ham og til henne, alle med ditt eget bilde trykt på. Les mer her om idéene våre til gaver til mannen som har alt og til kvinnen som aldri ønsker seg noe, og til alle de andre.

Gaveidéer til kvinner

Mange kvinner liker flotte ting til hjemmet, så var det ikke en idé med et flott veggbilde til henne? Med et bilde på som du har valgt ut fra dine egne bilder på kameraet eller telefonen din, kan du være sikker på å gi henne et veggbilde ingen andre har. Du kan også ta et flott naturbilde, hvis du vet at naturen byr på motiver hun liker, og så kan du tilpasse bildet i fotoprogrammet vårt, så det får formatet og størrelsen du vil ha.

Du kan også finne mindre gaveidéer, for eksempel til henne som elsker å sitte og slappe av med puslespill. Eller kanskje har du en venninne som trenger det, men ikke får det gjort? Gi henne et puslespill med eget motiv som hun kan sitte og slappe av med, det er ren avkobling og kos. Og du har selvfølgelig sørget for et søtt motiv på av dere to sammen eller av barna hennes.

Et bilde sier mer enn tusen ord, sier man. Så hvis du ser etter en gaveidé til venninnen din som du har kjent i mange år, er det kanskje en idé å fremkalle bilder og ramme dem inn? Kanskje dere har kjent hverandre i mange år, og da har du nok en del bilder liggende. Finn de beste blinkskuddene og sett dem i en flott ramme.

Gaveidéer til mamma

Ja, her slipper du ikke med gaver 2 ganger i året, men hele 3 ganger skal mamma ha en gave, minst! I tillegg til julegaven og bursdagsgaven, har hun jo også sin helt egen dag fordi hun er mor: Morsdag.

Mødre finnes jo heldigvis i massevis av versjoner. Fra veldig unge til dem som er godt oppe i årene. Felles for mødre i alle aldre er at barna er det beste hun har. Derfor er en CEWE FOTOBOK den opplagte gaveidéen til mamma. Fotoboken er håndfaste minner om gøyale og festlige begivenheter, men også hverdagsbilder og situasjoner fra dagliglivet fortjener en plass i boken. Lag en stemningsfull fotobok med bilder av familien og sett inn tekst med små historier og kommentarer til bildene.

En annen god gaveidé er et flott veggbilde. Finn et fint bilde av hele familien og last det opp i fotoprogrammet vårt. Da har du mulighet for å lage ditt helt eget, personlige bilde til veggen, og du kan få det trykt på akrylglass eller lage et bilde på lerret, eller hva enn som passer til hjemmet.

Vi har mange forslag til andre unike gaver du kan gi til mamma på morsdagen. Hvis du mangler litt inspirasjon til morsdag, bli værende her på CEWE.no en stund til.

Gaveidéer til tenåringsjenter

Da blir det litt vanskeligere, tenker du nok. Men det trenger det slett ikke, bare se her hva vi foreslår til de unge damene:

Alle liker å se bilder fra spesielle anledninger og koselige situasjoner, selv tenåringsjenter. Og det er noe veldig koselig ved å sitte med en fysisk fotobok og bla i den, se bilder, le og mimre. Og du kan faktisk gjøre den enda mer stilig ved å sette inn et videoklipp. Hvordan da? Jo, det er ganske så enkelt: Legg til videoen som et bilde i fotoboken din. Når tenåringsjenta får gaven sin og kikker i fotoboken, skanner hun bare QR-koden og kan dermed se videoen. Så fotobøker er ikke bare old school fotoalbumer, men er også nye og stilige måter å få mer ut av bilder og minner på. En fotobok med bilder fra konfirmantens liv er også en perfekt gave til konfirmanten å gi på den store dagen.

Passer budsjettet og tiden heller til andre typer gaver? Hva sier du til å gi jenta en T-skjorte med trykk? Sett et bilde av henne og bestevenninnen sammen på, og du har en søt og morsom gave. Og hun kan være sikker på å ha en T-skjorte ingen andre har.

Den beste gaveidéen

Og her kommer den beste gaveidéen noen sinne: Gavekort! Et gavekort kan alle bruke, og det kan gis til alle anledninger. Et gavekort til produkter man kan lage med egne bilder vil helt sikkert ikke få lov til å ligge og bli for gammelt i kommodeskuffen, men det vil bli brukt til personlige veggbilder, en flott fotobok eller noe helt annet man kan lage med sine egne bilder.

Fotogaver er opplagte gaveidéer til ham og henne, og til store og små. Å se bilder og gjenoppleve morsomme og koselige stunder er noe alle liker. Så gaveidéer kan være mye mer enn opplevelser, blomster og sjokolade. Og det beste ved å lage gavene dine både til ham og til henne hos CEWE er at det er minst like gøy å lage dem som det er å få dem. Fotoproduktene våre kan lages direkte på hjemmesiden vår eller i vårt gratis fotoprogram.

Er du på jakt etter andre gøyale gaveidéer, kan du se forslagene våre til morsomme og underholdende tullegaver, også laget med dine egne bilder.

God fornøyelse!