Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Kundefortelling

Kjærlighet til familie og fotografering kan fylle utallige fotobøker

Leonora Grigat er en mamma med stor M, og dette uten å miste sin lidenskap for fotografering og uten å nedprioritere virksomheten sin. Hun finner også tid til å forevige de store og små øyeblikkene i fotobøker. Les videre og få svar på hva Leonora mener er det beste med å lage fotobøker, hvordan hun gjør fotobøkene til en del av hjemmets dekor, og hvem Leonoras første fotobok var en hyllest til.

Jeg er veldig opptatt av familien. Ikke bare barna mine, men like mye familien min rundt meg, foreldrene mine, besteforeldrene mine. Tiden jeg tilbringer med familien min er den beste.

Selvstendig næringsdrivende fotograf med barn i huset

Leonora Grigat er en frilansfotograf og content creator. Hun er også mor til Nova på nesten 5 år og August på nesten 2 år, i tillegg til å være kjæresten til Kasper, barn og barnebarn til foreldre og besteforeldre hun tilbringer mye tid sammen med. Nå lurer du kanskje på hvordan hun får tid til både å jobbe og ta vare på familien sin? Svaret er at Leonora har gjort plass til familien og spesielt barna i arbeidslivet, som både hun og familien nyter godt av. Ønsket om å leve av sin hobby og samtidig få mer tid til barna, vokste spesielt da hun fikk sitt andre barn: ”Da jeg fikk barn, spesielt nummer to, gikk det opp for meg at jeg ønsker å ha en jobb der jeg kunne ha så mye tid som mulig med dem. Og kanskje særlig å kunne bestemme min egen arbeidstid." Derfor har Leonora det siste året jobbet frilans, noe som var akkurat den riktige avgjørelsen for henne, da det gir henne mulighet til å både ha barna sine hjemme, og forfølge drømmen om å være fotograf.

Få Leonoras 5 tips for barnefotografering

Det beste er helt klart å gi bort boken eller se folks reaksjon når de blar i den. Spesielt mine besteforeldre, barnas oldeforeldre, blir alltid veldig rørt av å se i bøkene.

Familietid er noe av det beste

Med både familie og fotografering høyt på prioriteringslisten, er det til stor hjelp at Leonoras foreldre bor bare 300 meter fra familiens hjem på Sydsjælland. På denne måten trenger ikke barna gå i barnehage, men kan velge å være hjemme med mamma eller hos mormor og morfar. Enten Leonora er på jobb eller har fri har hun i stort sett alltid et kamera i hånden, og barna og familielivet er derfor ofte i søkeren. Leonora holder det heller ikke hemmelig om hvor stor rolle familien spiller i livet hennes: "Jeg er veldig opptatt av familien. Ikke bare barna mine, men like mye familien min rundt meg, foreldrene mine, besteforeldrene mine. Tiden jeg tilbringer med familien min er den beste."

Mine favorittbilder av familien

Fotobøker til stor glede for alle generasjoner

Kombinasjonen av ubegrenset tilgang på et solid kamera og en herlig familie gir et stort utvalg av bilder å lage forskjellige typer fotobøker med. Leonora har laget flere fotobøker og liker arbeidet med å velge ut bilder hver gang, fordi hun får se gjennom alle de flotte bildene igjen. Det er imidlertid presentasjonen og bruken av fotoboken som er hovedårsaken til at Leonora fortsetter å lage fotobøker: "Det beste er helt klart å gi bort boken eller se folks reaksjon når de ser i den. Spesielt besteforeldrene mine, barnas oldeforeldre, blir alltid emosjonelle av å se i bøkene. De blir fullstendig rørt, og det synes jeg er flott.”

Jeg planlegger å lage en årbok hvert år med barna. Også fordi jeg vet hvor mye det betyr for mine foreldre og besteforeldre å få en slik bok.

En fotobok er en gave som gir glede i mange år

En CEWE FOTOBOK er virkelig en gave med stor betydning, ikke minst når andre familiemedlemmer besøker besteforeldrene og spør om Leonora og hennes barn. Så blir fotobøkene funnet fram og historier fortalt om bildene: "Så sier de: Vel, hvordan går det med Leonora og oldebarna dine? Så kan de sitte og se i boken og vise frem barnebarna og oldebarna med stolthet. Det betyr mye for dem." På samme måte betyr det enormt mye for Leonora å kunne glede familien sin med vakre bilder som viser livets gang i en fotobok.

Lag en fotobok med sommerbilder: Bli inspirert av Leonoras sommerbok!

Fotobøkene matcher innredningen i hjemmet

I Leonoras liv er det plass til både familiens kjærlighet og lidenskapen for fotografering. Det er tydelig i hjemmet hennes, hvor store veggbilder av barna pryder veggene og hvor fotobøkene er tilgjengelige for fri bruk: "Jeg har vanligvis bøkene liggende på kommoden vår. Når noen kommer på besøk, kan de bare gå bort og se på dem i stedet for at de ligger skjult, for da får vi dem ikke tatt ut." Leonoras følelse av styling gjelder selvfølgelig også fotobøkene, som hun bruker som en del av innredningen: "Jeg sørger alltid for at forsiden av boken ser vakker ut og slik at fargene passer inn i tonene jeg har i hjemmet mitt." Dette gjør at Leonora ønsker å ha fotoboken synlig i hjemmet sitt, og sikre at boken blir lest.

Tradisjon for årbok som viser barns utvikling

Du kan lage en fotobok via CEWE Fotoprogram, via CEWE Fotoverden-appen eller online på CEWE.no. Leonora foretrekker å lage fotobøker på nettet. Når Leonora planlegger å lage minst én fotobok i året, bør det være enkelt å designe boken – spesielt når det er to små barn som vil leke: "Jeg planlegger å lage en årbok hvert år med barna. Også fordi jeg vet hvor mye det betyr for mine foreldre og besteforeldre å få en slik bok. Så det skal bli en tradisjon nå med en årbok av året som gikk slik at du kan følge barna." En årbok er en perfekt måte å avslutte året på, og forevige familiens utvikling, som Leonora også ser potensialet i: "Det at jeg kan samle en bok med alle favorittøyeblikkene mine og favorittbildene mine - jeg synes det er fantastisk!"

Fra kjærlighetserklæring i bilder til fotobok om bryllup

Leonoras første fotobok var en hyllest til kjærlighet; kjærligheten til kjæresten Kasper, som hun har vært sammen med i 13 år, og familien som Leonora forestilte seg at de en dag ville stifte. I anledning parets jubileum for rundt 10 år siden laget Leonora en veldig personlig fotobok til Kasper: "Det var den beste måten å uttrykke min kjærlighet til ham; ved å samle alle våre minner og bilder som hadde blitt tatt underveis i en bok, og så skrev jeg tekster til bildene i boken også, hvor jeg utdypet min kjærlighet til ham. Det er ikke en bok som mange får se i." Og de søte ordene og de vakre bildene varer til denne dagen, da Leonora nettopp har forlovet seg. Derfor er det ganske mulig at hennes neste fotobok vil bli fylt med bryllupsbilder, siden paret skal gifte seg i sommer.

Se hvordan Maria laget en bryllupsbok om drømmebryllupet sitt.

Geniale gaveideer i god kvalitet

Leonora er ikke i tvil om hvor hennes fremtidige fotobøker kommer fra. Hun er en stor fan av CEWE sin fototjeneste og anbefaler CEWE til alle: "Det er et strålende konsept. Det er en fin måte å se tilbake på hyggelige stunder og øyeblikk.” Samtidig legger hun vekt på den gode kvaliteten på fotoproduktene og de mange designalternativene som er: "Jeg liker at det er veldig stilig og enkelt, men det er også muligheter for de som ønsker klistremerker og effekttrykk. Det er virkelig noe for enhver smak avhengig av hvordan du ønsker at fotoboken skal se ut."

Gled familien din med de beste fotobøkene

For Leonora er det ikke noe bedre enn å fotografere barna, samle bildene i en fotobok og se familien glede seg over de vakre bildene og de spennende historiene knyttet til bildene. Vi håper Leonora har vist deg hvor viktige fotobøker kan være. Det er mange anledninger som kan gi innhold til en fotobok: For eksempel kan du gi en fotobok som en konfirmasjonsgave, du kan samle favorittbildene dine av barnet ditt i en babybok, eller du kan glede moren din med en personlig morsdagsgave. Lag den beste fotoboken til familien din eller få ideer og inspirasjon til andre fotogaver. Riktig god fornøyelse med å lage din fotobok!

Lag din CEWE FOTOBOK her

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.