CEWE FOTOBOK > Velg fotobok > Vinner av TIPA-prisen

CEWE vinner enda en fotopris for våre lekre designeffekter


CEWE har vunnet enda en fotopris, denne gangen i kategorien Best Photo Print Service. Vi har vunnet for designproduktet vårt som gir deg mulighet for å fremheve visse elementer i fotoboken din eller på kortene & invitasjonene dine med gull-, sølv- eller strukturlakk.


Hvem har tildelt oss TIPA-prisen?


Vi har fått tildelt prisen av TIPA, Technical Image Press Association, som er en forening av sjefredaktører og tekniske redaktører hos 29 av verdens ledende fotomagasiner. Prisen deles ut til markedets beste produkter innen bildebehandling, og nå ble det endelig vår tur til å vinne en.

Juryen som har valgt ut CEWEs designprodukt til vinner av den gjeve prisen er representanter fra anerkjente fotomagasiner i den etablerte fotoverdenen, og forbundets pris er blant de mest prestisjefylte og ettertraktede i fotobransjen. I voteringen legges det vekt på hvem som har utviklet det beste produktet innen design, innovasjon og kvalitet, og som er best når det kommer til pris og yteevne.

Det ble altså oss denne gangen. Vi er veldig glade og stolte og kan nesten ikke få ned armene!


CEWE vant fotoprisen for våre flotte designeffekter med gull-, sølv- og strukturlakk


Det er fotopriser i forskjellige kategorier, og vår gull-, sølv- og strukturlakk imponerte dommerne. Designeffektene er forholdsvis nye i designverdenen vår, og de kan brukes på følgende måter:

  • • Fremhev for eksempel tittelen og andre elementer på forsiden og baksiden av din fotobok med flott gull- eller sølvtrykk eller strukturlakk. Det er et flott og annerledes blikkfang som gir et streif av eksklusivitet til fotoboken din. De utvalgte elementene både ser og føles merkbart annerledes ut.

  • • Bruk også effektene når du lager kort og invitasjoner til årets fester. På bryllupsinvitasjonene kan du for eksempel fremheve små hjerter eller navnene, og på barnedåpsinvitasjonene kan du fremheve farger eller andre elementer med den gjennomsiktige strukturlakken.

Med våre unike designmuligheter kan du lage flotte fotobøker og andre fotoprodukter, så bildene dine kommer frem i lyset. Og med den nå prisbelønte sølv-, gull- og effektlakken kan fotoproduktene dine ikke bare ses men også føles!
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.