Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Farsdag

Leter du etter den perfekte gaven til farsdag

Farsdag – har du funnet gave til pappa?

Farsdagsgaver er alltid litt vanskeligere å finne enn morsdagsgaver. Mamma blir nesten alltid glad for blomster og sjokolade, mens gaver til farsdagen ofte er litt mer utfordrende. Les her og se våre praktiske, koselige eller morsomme gaveidéer til farsdagen.

Hvis du leter etter en farsdagsgave, er det sannsynligvis enten til din egen pappa fra deg selv – eller til dine barns pappa fra dem. Les om idéene våre her, og ta det du kan bruke alt etter hvilken av de to typene farsdagsgave du leter etter.

Den beste gaven til farsdagen – lag en fotobok med egne bilder

En fotobok med egne bilder og med plass til tekst er en veldig flott og personlig gave. Er farsdagsgaven til din egen far? Og er han fra tiden med gammeldagse kameraer og analoge bilder? Hvis du har adgang til bildene fra barndommen din, kan du skanne dem eller ta bilder av dem med smarttelefonen din. Da kan du lage en fin og stemningsfull fotobok til faren din. Forestill deg hvor overrasket han blir når han åpner farsdagsgaven: Bilder fra gode gamledager, da barna hans var små, og det alltid var fint vær om sommeren og snø om vinteren, satt inn i et flott fotoalbum. En fotobok med egne bilder trykt direkte på sidene og i eget design vekker alltid glede og er en samling minner som gir glede i mange år fremover hos alle som kikker i den.

Hjemmelagde farsdagsgaver

Hjemmelagde farsdagsgaver trenger ikke bare være tegninger og perleplater. Finn inspirasjon til flotte og unike fotoprodukter laget med dine egne bilder. Vi har et stort utvalg av fotogaver for enhver smak og i alle prisklasser. Les her og få flere gode idéer til gaver til farsdagen.

Morsom farsdagsgave: T-skjorte med bilde og andre gode gaveidéer

Se her hva vi vil foreslå som gode farsdagsgaver:

  • Krus med bilde av de søte barna eller barnebarna. Da blir pappa glad hver gang han tar en slurk kaffe.
  • Design selv en t-skjorte med trykk til pappa. Bildet velger du selv, og det kan være et supergodt blinkskudd fra ferien, et bilde av hele familien eller det gøyale bildet du tok av barna da de lekte i går kveld.
  • Lav ditt eget dørskilt med foto. Sett et flott bilde på av hele familien og legg til navn og evt. husnummer. Velg mellom forskjellige materialer og designmaler, så familien blir presentert på en flott måte allerede ved hoveddøren.
  • iPhone deksel med et bilde på som du har tatt selv. Vi lager også deksler med bilde til andre smarttelefoner.

Husk å ta bilder fra farsdagen! Da har du dem klare til hvis du skal lage en fotogave til farsdagen neste år også. Bildene kan også brukes til personlige julegaver med bilde eller bursdagsgaver. Du kan også fremkalle bildene og henge dem opp på kjøleskapet eller sette dem i glass og ramme. Så har du plutselig også bursdagsgave til pappa eller noen andre du er glad i. Få mer inspirasjon til gaver.

Når er det farsdag?

I Norge feires farsdagen andre søndag i november. Gjør novemberdagen litt lysere for faren din ved å gi ham en gave med koselige bilder på!

Farsdags kort

Det er ikke alle som bor i nærheten av faren sin. Da kan det være fint å sende ham en liten hilsen i form av et flott fotokort. Send et postkort på nettet til faren din. Last opp et bilde du vet han vil like, skriv en liten hilsen til ham, tast inn navnet og adressen hans, og send kortet via nettet.

Alle fotogavene våre, fotobøker og andre fotoprodukter kan lages på hjemmesiden vår på nettet eller via vårt gratis fotoprogram. Last opp bildet ditt eller bildene dine og lek med design, farger og forskjellige grafiske virkemidler.

God fornøyelse!