Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Digitalisering av bilder

Har du videokassetter, smalfilm, negativer eller dias liggende i skuffer og skap? Eller gamle bilder som trenger en oppfriskning? Vi digitaliserer, reparerer, reproduserer og frisker opp gamle bilder og videoer for deg!

Finn butikk

Digitalisering av videoer og bilder

Gi nytt liv til minnene! Vi digitaliserer og reparerer dine gamle videokassetter og bilder, slik at du kan se tilbake på svunne tider om og om igjen.

Fremkalling av engangskamera og analoge bilder

Har du engangskamera eller gamle 24/36-bilders filmer liggende som du gjerne vil fremkalle eller digitalisere? Vi fremkaller både i farger og sort/hvitt

Skanning av papirbilder

Vi hjelper deg med å skanne og digitalisere papirbilder, negativer, dias og 120-film ved å skanne bildene til CD.

Bilde-CD

Du kan forevige negativer, dias, 120-film og papirbilder på en bilde-CD.

VHS og Videokassetter

Vi digitaliserer VHS, S-VHS, S-VHS-C, Video-8, Hi-8, Digital-8 og Mini-DV. Bevar minnene dine på en DVD, harddisk eller minnepenn!

Skanning av papirbilder

Vi hjelper deg med å skanne og digitalisere papirbilder, negativer, dias og 120-film ved å skanne bildene til CD.

Bilderetusjering

Har du noen bilder som er ødelagte, ripede eller falmende? Vi kan reparere, reprodusere og friske dem opp for deg!

Har du et analogt kamera? Fremkall analoge bilder hos CEWE

Analog bildefremkalling - og dessuten digitalisering av videoer og bilder

Da trenger du selvfølgelig å få fremkalt negativene innimellom. Det kan du få gjort hos våre CEWE fotopartnere, som for eksempel er Japan Photo og Elkjøp. I flere av butikkene deres står det fotostasjoner hvor du både kan få fremkalt analoge og digitale bilder.

Bruker du et gammeldags kamera?

Du er faktisk ikke den eneste! Det er mange som fortsatt bruker analoge kameraer og får fremkalt negativer på ’gammeldags måte’. Og selv om vi er i den digitale tidsalderen kan det heldigvis fortsatt la seg gjøre. Finn en CEWE fotopartner med en fotostasjon, legg filmen din i bildeposen, fyll ut opplysningene på posen - og så har du sendt negativene dine til analog filmfremkalling. Vi tilbyr analog fotofremkalling i både Kirkenes og Kristiansand, og nesten alle stedene derimellom. Alt du må gjøre er å finne en av våre fotopartneres butikker.

Er du fra en annen tidsalder?

Det trenger du ikke å være bare fordi du holder fast i ditt gode, gammeldagse kamera som tar analoge bilder. Kanskje er du nostalgiker som bare liker å ta bilder med det gamle kameraet ditt og sende filmen til fremkalling? Eller kanskje du bare ikke har fått øynene opp for de mange mulighetene det er med de digitale kameraene og mulighetene for å ta bilder med telefonen din?

Det er også, tross alt, mange gode ting ved å ta bilder med et analogt kamera. Les om sjarmen med det gammeldagse kameraet og fordelene ved ’gammeldagse bilder’ under.

Analoge bilder har flere, sjarmerende fordeler

Det er noe fascinerende ved å fremkalle bildene sine analogt. Blant annet vet man ikke helt hva man får før man står med bildene i hånden. Med et moderne, digitalt kamera kan du se det bildet du har tatt på skjermen med en gang, og du kan raskt slette det hvis det ikke ble så bra som du hadde håpet på. Det kan du ikke med det analoge kameraet, og derfor er det ofte en overraskelse hva som egentlig er på bildene. Så gled deg til å få bildene hjem fra fremkalling. For hva var det det var bilder av igjen? Og hvor gode har de blitt? Dessuten er det også det sjarmerende elementet at de mislykkede bildene og bildene med feil ikke har blitt sortert bort på forhånd. Da får du kanskje litt å le av også.

En annen ting som kjennetegner det å ta analoge bilder, er at man sparer litt på skuddene. Når man ikke med et enkelt klikk kan slette bildet hvis det ikke ble fint, skyter man ikke bare løs. Derimot venter man nok et øyeblikk lenger for å være sikker på at motivet er helt perfekt. Mange oppfatter dette som en ulempe, andre ser det som en sjarm ved det å ta bilder på gamlemåten.

Har du funnet en gammel filmstrimmel? Eller et gammelt engangskamera?

Holder du på å rydde opp i skap og skuffer? Kanskje du har gamle negativer liggende som skal fremkalles? Eller har du funnet engangskameraet du hadde med på interrail? Fremkall engangskameraet og negativene, og gled deg til å se hvilke motiver som dukker opp. En del av sjarmen med analoge filmfremkallinger er jo nettopp at man ikke helt vet hva man kan forvente. Noen ganger er det eldre, nostalgiske bilder som er på filmstrimmelen fra før den digitale tidsalderen. Så gled deg, forhåpentligvis blir du positivt overrasket.

Fremkall også digitalbildene dine hos CEWE

Liker du bedre digitale bilder? Da bør du se her hvor enkelt det er å fremkalle bildene dine på nettet. Uansett om du sitter i Kirkenes eller Kristiansand, er det tross alt litt enklere å fremkalle digitale bilder. Du kan gjøre det hjemmefra i fred og ro, akkurat når det passer deg.

Her på hjemmesiden vår har du mulighet for å bruke bildene dine på nye og kreative måter. Du kan for eksempel lage personlige veggdekorasjoner til hjemmet, for eksempel plakater eller fotolerreter med dine egne bilder.

Lag en CEWE FOTOBOK med dine egne bilder

Visste du at du kan skanne inn de analoge bildene dine og lage en CEWE FOTOBOK på nettet? Det kan du, det er ganske så enkelt, og du får en helt ny måte å bruke de analoge bildene dine på. På denne måten lager du et nytt, moderne fotoalbum med de analoge bildene dine – så de blir trykket direkte på fotobokens sider. Dermed kan du for eksempel lage en årbok eller en fotobok til en spesiell anledning som bryllup, konfirmasjon eller en Barnets bok.

God fornøyelse med å fremkalle og nyte bildene dine – både de analoge og de digitale.